26 Nisan 2011, Salı 17:00:47

ALİ İSMET ÖZTÜRK UÇAMAYACAK!

Türkiye Havayolları Pilotları Derneği TALPA’nın düzenleyeceği kutlama töreni öncesinde, Ali İsmet Öztürk’ün gösteri uçağı ile akrobasi şovu yapmasına izin verilmedi. Peki izin verilmemesinin gerekçesi neydi?
  • Ben şahidim bu adamı bütün dünya kendi ülkesinde uçsun diye davet ediyor, biz burada uçurmamak için herşeyi yapıyoruz...hava trafiği yoğunmuş ! laf bu işin hava trafiği ile ilgisi yok ki...
  • ALİ İSMET ÖZTÜRK'e UÇUŞ İZNİ YOK Başlığını okuyunca şok etkisi yarattı ama açıklama ile hiçte alakalı değil biraz daha dikkatli ve düşünerek başlık atılması uygun olurdu umarım dikkate alırsınız ikazları

Pilotlar Günü kutlaması öncesinde Polat Otel’deki katılımcılara minik bir görsel şölen sunacak olan akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk’e uçuş izni verilmedi.

TALPA’nın kutlamasında bundan önceki yıllarda yaptığı gösterilerle davetlilere keyifli dakikalar yaşatan Öztürk, şovunu bu yıl gerçekleştiremeyecek.

Ali İsmet Öztürk’e ait Mak Havacılık’ın 18.15 ile 18.30 saatleri arasında TC-ABS kuyruk tescilli Acromach Super S2S tipi akrobasi uçağıyla Polat Otel önünde yapmak istediği başvuruya SHGM’den olumsuz yanıt verildi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, talep edilen uçuş bölgesinin Atatürk Havalimanı 05/23 pistine yarım mil mesafede olması ve uçuşun yapılacağı saat diliminde 28 adet iniş kalkış uçak trafiğinin olacağını öne sürdü, şov nedeniyle hava trafiğinde aksama yaşanacağını bildirerek izin isteiğini geri çevirdi.

SHGM’nin bu kararında 17-35 sol pistindeki çalışmalar sebebiyle 10 Haziran’a kadar kapalı olmasının da etkili olduğu kaydedildi.

SHGM’nin bu kararına rağmen bu özel günde Ali İsmet Öztürk’ün gösteri yapması için büyük çaba gösteren TALPA’nın girişimleri sürse de şimdilik olumlu bir yanıt alınamadı.

©AirportHaber.com ÖZEL

ALİ İSMET ÖZTÜRK UÇAMAYACAK!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Ben şahidim bu adamı bütün dünya kendi ülkesinde uçsun diye davet ediyor, biz burada uçurmamak için herşeyi yapıyoruz...hava trafiği yoğunmuş ! laf bu işin hava trafiği ile ilgisi yok ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ALİ İSMET ÖZTÜRK'e UÇUŞ İZNİ YOK Başlığını okuyunca şok etkisi yarattı ama açıklama ile hiçte alakalı değil biraz daha dikkatli ve düşünerek başlık atılması uygun olurdu umarım dikkate alırsınız ikazları

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000