24 Temmuz 2011, Pazar 13:10:00

ALEVLER ÇIKARTARAK İNİŞE GEÇTİ

İngiltere’nin low cost havayolu şirketlerinden Jet2 Airways’e ait Boeing 737 tipi yolcu uçağının motoru havada arızalandı. Uçak Majorka Adası’na acil iniş yaptı.
  • Bu olay meydana geldiğinde İbiza'da idim. Uçağı kalkıştan hemen sonra farkedip 1 dakika boyunca videoya çektim. Acaip bir görüntü idi. Geri dönecek sandık ama uzaklaştı gitti. Şaşırmıştık doğrusu... Demek ki Mallorca'ya inmeye karar verdi...
  • Yolcular ucaklarin kabiliyetlerini, pilotlarin egitimlerini bilmek zorunda degil. motor yanarken tabiki ecel teri dökecekler :)
  • yolcular neden ecel teri döküyr onu anlamadım. tek motorlu uçuşlar prosedür dahilinde olan birşey. pilotlarlar da zaten bunun eğitimini alıyorlar. birazcık abartı bir başlık olmuş.
  • Kalkışta motora kuş kaçmıştır ve hasara sebep olmuştur. Pilotlar eğitimimlerinin hakkını verip tek motorla uçağı emniyetli bir şekilde indirmişler, tebrikler. Geçmiş olsun.
İbiza Adası – Manchester seferini yapan Jet2 Havayolları’na ait uçak kalkıştan kısa bir süre sonra yaşadığı motor arızası nedeniyle Majorka Adası’nda bulunan Palma Havaalanı’na iniş yaptı.

Tek motorla 1 saat 10 dakika uçan uçağın 180 yolcusu, Palma Havaalanı’na iniş yaptıkan sonra Jet2 Airways’e ait başka bir uçakla Manchester’a gönderildi.

Havayolu şirketinden motorda teknik bir arıza meydana geldiği ve bakımın ardından tekrar uçabileceği belirtildi.

ALEVLER ÇIKARTARAK İNİŞE GEÇTİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu olay meydana geldiğinde İbiza'da idim. Uçağı kalkıştan hemen sonra farkedip 1 dakika boyunca videoya çektim. Acaip bir görüntü idi. Geri dönecek sandık ama uzaklaştı gitti. Şaşırmıştık doğrusu... Demek ki Mallorca'ya inmeye karar verdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yolcular ucaklarin kabiliyetlerini, pilotlarin egitimlerini bilmek zorunda degil. motor yanarken tabiki ecel teri dökecekler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yolcular neden ecel teri döküyr onu anlamadım. tek motorlu uçuşlar prosedür dahilinde olan birşey. pilotlarlar da zaten bunun eğitimini alıyorlar. birazcık abartı bir başlık olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kalkışta motora kuş kaçmıştır ve hasara sebep olmuştur. Pilotlar eğitimimlerinin hakkını verip tek motorla uçağı emniyetli bir şekilde indirmişler, tebrikler. Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000