10 Eylül 2011, Cumartesi 08:05:00

"ALETSİZ İNİŞ YAPTIK"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yaroslavl'da konuşma yaptığı salonun, uçak kazasında hayatını kaybeden buz hokeyi takımının antrenman salonu olduğunu belirterek, bir kez daha Rus halkının acısını paylaştığını dile getirdi...
  • ALETSİZ İNDİKLERİ İÇİN BİZ DE PAYLAŞIYORUZ TÜM UÇUŞ EKİBİNİN HEYECANINI :) ALLAM YA YAZIYA BAK :)
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yaroslavl'da konuşma yaptığı salonun, uçak kazasında hayatını kaybeden buz hokeyi takımının antrenman salonu olduğunu belirterek, bir kez daha Rus halkının acısını paylaştığını dile getirdi. 
 
Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda, dün Rusya'nın tarihi şehirlerinden Yaroslavl'daki forumda konuşma yaptığı salonun bir gün önceki uçak kazasında hayatını kaybeden buz hokeyi takımının antrenman salonu olduğunu belirtti. 
 
Konuşmanın ardından salonun yan duvarına Rusya Devlet Başkanı Medvedev ile birlikte çiçekler koyduğunu anımsatan Gül, "Bu son derece üzücü kazada çok sayıda sporcu öldü. Biz de hemen ertesi gün aynı havaalanına indik. Bize söylendiğine göre havaalanındaki cihazlar bozuk olduğu için uçağımız aletsiz iniş yaptı. Bu vesileyle bir kez daha Rus halkının acısını paylaştığımı belirtmek istiyorum" dedi.

Gazeteport
"ALETSİZ İNİŞ YAPTIK"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ALETSİZ İNDİKLERİ İÇİN BİZ DE PAYLAŞIYORUZ TÜM UÇUŞ EKİBİNİN HEYECANINI :) ALLAM YA YAZIYA BAK :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000