07 Ağustos 2020, Cuma 10:20:52

Alçak uçuş yapan pilota müebbete hapis cezası

15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Balıkesir 9'uncu Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan havalanan F-16 ile İstanbul üzerinde alçak uçuş yapan eski pilot üsteğmen Aykut Yüce'ye, müebbet hapis cezası verildi.
  • Eeee THY yonetimi ne olucak? Cengiz Topeli sehit edenler THY de degilmi?
  • Ya bu adamlar Fetö cü hee anladık, peki bunları torpil ile işe alanlar niye dışarıda elini kolunu sallayarak siyaset yapabiliyorlar? Fetö’ye Ne istedinizde vermedik diyenlerin son 20 yıllık banka hesapları araştırılsa sorun kendiliğinden çözülecek.
  • Savcı hakim de böyle demiştir: yaw he he. Darbe olduğunu bilmiyormuş. Sütte leke varmış, bunda yokmuş. Külahıma anlatsınlar. Buraya “ama efendim, emre itaat ediyorlarmış” diye yorum yazanlar da fetöcüdür.
  • Fetöyü besleyen , her istediğini yapan adama birşey yok , verilen emri uygulayana müebbet hapis. Adalet bu mu ?
  • Tek başına iktidar olduktan sonra ülkedeki ordu,adalet,güvenlik vs tüm devlet kurumlarını fetoculara peşkeş çeken,onları tıka basa oralara dolduran,makam veren,giriş,terfi vs sınavlarında hile yapanları,yedikleri her haltı görmezden gelen,palazlandıran,şımartan, kahraman ordusu kumpasla mahfolurken temizlik yapılıyor diye bıyık altından gülen, partimizde fetocu yok diyenlere,kardeşi feto'dan içerde olanı bakan yapan,cv'leri,geçmişleri, torpilleri belli olmasına rağmen thy gibi kurumlarda hala onları uzman,şef, müdür vs olarak barındıranlara,thy'nin başındaki zat'ın darbe akşamı apar topar Almanya'ya gitmesini sorgulamayan,güya fetoyla mücadele ediyormuş gibi görünenlere,sözde kandırılanlara,17-24 milattır, ondan öncesini unutalım sonra hala onlarla beraber olanlardan hesap soralım deyip geçmiştekileri nasıl ve niye unuttuğunu açıklayamayanlara niye ceza yok ?
  • Adamlar hayatları boyunca üstlerinin emirlerine itaat kuralıyla yetiştirilsin, sonra itaat etti diye başka birileri tarafından müebbet hapse çarptırılsın. Bü devlet insanı ya katil yapar ya da sinir hastası ya da hepsi birden.
  • usd 7.32! Euro 8.66!
  • Zaten hepsine müebbet verildi. İktidar değişince çıkarız diye umutlanıyorlar. Hey gidi hey, emirlere mutlak itaat derlerdi askerdeyken, üste selam vermeyeni hapse atarlardı. Askerlik şimdi nasıl yapılıyor acaba? Emir kafana yatmadıysa uyma, karşındaki üniformalı general bile olsa şüpheli ise tabancayı çek vur diyorlardır herhalde :)))) Sen bu hallere düşecek miydin ey askeriye.
  • Maalesef koşullaştırılmış bir toplum ancak böyle yapar.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Balıkesir 9'uncu Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan havalanan F-16 ile İstanbul üzerinde alçak uçuş yapan eski pilot üsteğmen Aykut Yüce'ye, müebbet hapis cezası verildi.

Balıkesir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Yüce, yakınları ve avukatları katıldı. İddia makamı esas hakkındaki mütalaasında, sanığın FETÖ'nün darbeye teşebbüs eylemine iştirak etme kastını ortaya koyduğunu belirterek cezalandırılmasını istedi.

Sanık Yüce ise savunmasında, kendisine verilen emri yerine getirdiğini ve darbe girişiminin olacağından bilgisinin bulunmadığını iddia ederek beraatini talep etti.

Mahkeme heyeti, sanığın "Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti anayasasının öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya, bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye veya bu düzenin fiilen uygulanmasını önlemeye teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Ceza, "sanığın geleceği üzerindeki olası etki" lehe indirim nedeni kabul edilerek müebbet hapse çevrildi.

Alçak uçuş yapan pilota müebbete hapis cezası

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Cevap ~ 4 yıl önce
Eeee THY yonetimi ne olucak? Cengiz Topeli sehit edenler THY de degilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpil yapanlar niye dışarıda ~ 4 yıl önce
Ya bu adamlar Fetö cü hee anladık, peki bunları torpil ile işe alanlar niye dışarıda elini kolunu sallayarak siyaset yapabiliyorlar? Fetö’ye Ne istedinizde vermedik diyenlerin son 20 yıllık banka hesapları araştırılsa sorun kendiliğinden çözülecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaw he he ~ 4 yıl önce
Savcı hakim de böyle demiştir: yaw he he. Darbe olduğunu bilmiyormuş. Sütte leke varmış, bunda yokmuş. Külahıma anlatsınlar. Buraya “ama efendim, emre itaat ediyorlarmış” diye yorum yazanlar da fetöcüdür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demokrasi bitti ~ 4 yıl önce
Olan asil demokrasiye oldu, At alindi uskudar gecildi, sen sonuclara bak
bitik demokrasi ~ 4 yıl önce
Aynen dogru yazmissin ustad. Bundan sonra demokrasi gelmez Turkiye'ye. Iktidar secimi kaybedince, gidecegine inanan bir kisi var mi? Zor giderler. Demokrasi'de gelmez bir daha. Askerlerin demokrasisi de eksik olsun. Zaten bu sikintilari basimiza acanlar onlarin yaptigi sacma sapan anayasalar, hakim olmayan dangoz subaylarin kurdugu mahkemeler, idamlar, alevi-sunni ayirimi, nurculari pohpohlamalari vs.
Dinayette hazirmis ~ 4 yıl önce
Reaksiyona bakarsan basta Dinayet herkes hazirmis birtek biz gariban halk bilmiyormusuz
Yalaza ~ 4 yıl önce
Fetöyü besleyen , her istediğini yapan adama birşey yok , verilen emri uygulayana müebbet hapis. Adalet bu mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 4 yıl önce
Tek başına iktidar olduktan sonra ülkedeki ordu,adalet,güvenlik vs tüm devlet kurumlarını fetoculara peşkeş çeken,onları tıka basa oralara dolduran,makam veren,giriş,terfi vs sınavlarında hile yapanları,yedikleri her haltı görmezden gelen,palazlandıran,şımartan, kahraman ordusu kumpasla mahfolurken temizlik yapılıyor diye bıyık altından gülen, partimizde fetocu yok diyenlere,kardeşi feto'dan içerde olanı bakan yapan,cv'leri,geçmişleri, torpilleri belli olmasına rağmen thy gibi kurumlarda hala onları uzman,şef, müdür vs olarak barındıranlara,thy'nin başındaki zat'ın darbe akşamı apar topar Almanya'ya gitmesini sorgulamayan,güya fetoyla mücadele ediyormuş gibi görünenlere,sözde kandırılanlara,17-24 milattır, ondan öncesini unutalım sonra hala onlarla beraber olanlardan hesap soralım deyip geçmiştekileri nasıl ve niye unuttuğunu açıklayamayanlara niye ceza yok ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 4 yıl önce
Adamlar hayatları boyunca üstlerinin emirlerine itaat kuralıyla yetiştirilsin, sonra itaat etti diye başka birileri tarafından müebbet hapse çarptırılsın. Bü devlet insanı ya katil yapar ya da sinir hastası ya da hepsi birden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Göksel ~ 4 yıl önce
Fetöcülük yapma terbiyesiz
Vatan ~ 4 yıl önce
Neden bütün fetöcüler aynı savunmayı yapıyor. Efendim emir aldık bilmem ne. Savunmaları bile merkezlerinden emirle geliyor. Birde bunlar emir kulu öylemi. Sen git onu akılsızlara anlat. Hangi komutan şehrin ortasında alçaktan uçup sonik patlamayla insanları korkut der.
Harbiyeli ~ 4 yıl önce
Sen sapla samanı karıştırıyorsun muhterem ..
... ~ 4 yıl önce
Tek kriter o olmayabilir. Belki telefon kayıtlarına vs bakılınca başka deliller de elde edilmiştir. Unutmayalım Hv.K.K. da darbeciydi.
Fo ~ 4 yıl önce
Hadi ordan. Vatana ihanet et emrini yerine getiren vatan hainidir.
Fo ~ 4 yıl önce
Fetöcüler doluşmuş yine buraya. Emre itaatmiş. Benm 4 yaşındaki oğlumun jet sesinden korkup ağlaya ağlaya kucağıma tırmandığı günleri unutmadık. İktidar değişirse çıkarız diye hiç ümitlenmeyin, bu millet yine toplanır sizi ceza evi çıkışında linç eder. Siz tam olarak hak ettiğiniz şekilde muamele göreceksiniz.
usd ~ 4 yıl önce
usd 7.32! Euro 8.66!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anti Ak Troll ~ 4 yıl önce
öyle deme Almanya bizi gısganiyeee
Normal ~ 4 yıl önce
Zaten hepsine müebbet verildi. İktidar değişince çıkarız diye umutlanıyorlar. Hey gidi hey, emirlere mutlak itaat derlerdi askerdeyken, üste selam vermeyeni hapse atarlardı. Askerlik şimdi nasıl yapılıyor acaba? Emir kafana yatmadıysa uyma, karşındaki üniformalı general bile olsa şüpheli ise tabancayı çek vur diyorlardır herhalde :)))) Sen bu hallere düşecek miydin ey askeriye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 4 yıl önce
Gülücük işareti yapıyorsun vatandaş. Sevindiğine göre sen bu ülke vatandaşı değilsin ya da malum cemaate hizmet ediyorsun. Türk Silahlı Kuvvetlerine düşman olan bu milletin de düşmanıdır. Merak etme IP adresi MİT diye bazı kısaltmalar var. Anladın sen onu.
Ayasofya Kedisi ~ 4 yıl önce
askerliği bitirdiler benim hiç bir saygım yok terör bölgesinde haritada yerini bile bulamayacağınız yerlerde askerlik yaptım 3 vilayet dolaştım gideni Allah kurtarsın derim düzen çok bozuk kaçakçılık uyuşturucu almış başını gidiyor
En acisi da ~ 4 yıl önce
Cocuk ve kadin tecavuzculerinin elini kolunu sallaya sallaya serbest birakilmasi
M ~ 4 yıl önce
Maalesef koşullaştırılmış bir toplum ancak böyle yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000