22 Mayıs 2022, Pazar 11:34:42

Alaska uçağında dekolte krizi

TikTok’ta “Miqhughes” kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın, Alaska uçuşu sırasında kıyafeti nedeniyle zor anlar yaşadığını anlattı.
  • Laiklik elden gidiyor))
  • Dün kahve içiyoruz kızın jean şortu artık o kadar kısa ki götünün yanakları çıkmış bugün metrodayım yine 2 kız ayağa kalktılar abartılı bol ve kısa şort yine aynı manzara plaka gözükmesin diye aşağı çekip duruyordu bizim Türk kızları.Bu yaz böyle artık bence hiç giymeseler daha iyi.Yani bizimde bir mekanize sistemimiz refleksimiz var sonuçta.Ayrıca kadınlar normalmiş gibi uluorta dolaşırken biz istisna bir şey göstersek ortalık yıkılıyor.Tamam da biz her şeyi görüyoruz ✈
  • Nette haberi aradim buldugum bu Havayolunun yolcularla kavga haberleri, o Kadar cokki
  • Turkiye’de olsa seriat geldi derler :))
  • Beyoğluna takım elbisesiz gidemezdik.

TikTok’ta “Miqhughes” kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın, Alaska uçuşu sırasında kıyafeti nedeniyle zor anlar yaşadığını anlattı. Miqhughes, bluzunun ve şortunun dekolteli olduğunu belirten uçuş görevlilerinin kendisini uçağa almamakla tehdit ettiğini iddia etti.

Sosyal medyada bir uçak yolculuğu sırasında yaşadığı ilginç anları anlatan Miqhughes, personelin kendisini göğüs dekoltesini ve bacaklarını örtmesi konusunda uyardığını dile getirdi. Alaska Havayollarına ait bir uçakta meydana gelen olayı takipçilerine anlatan Miqhughes, “Alaska Airlines, uçağa binmek istiyorsam 'kapatmak' zorunda olduğumu söyledi. Ben de ‘hayır’ dedim” notunu ekledi.

Dekolteli bir üst ve mini bir şortla uçağa binmek için transfer yerine geldiğini ifade eden Miqhughes, kıyafetinin uygun olmadığı gerekçesiyle kendisini sıradan çıkarttıklarını öne sürdü. Bluz dekoltesinin fazla olduğunu dile getiren uçuş personelinin kendisine dekoltesini kapatmaması durumunda uçağa binemeyeceğini söylediğini belirten Miqhughes’e sosyal medyadan destek yağdı.

Sosyal medya kullanıcıları kıyafet prosedürünün saçma olduğunu belirtirken Miqhughes’i uygulamaya dahil olmadığı için tebrik ettiler.

Alaska uçağında dekolte krizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Mert ~ 2 yıl önce
Laiklik elden gidiyor))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heh heh ~ 2 yıl önce
Kapasiten bu kadar ne yapalim senide kabul edecegiz
XXX ~ 2 yıl önce
Dün kahve içiyoruz kızın jean şortu artık o kadar kısa ki götünün yanakları çıkmış bugün metrodayım yine 2 kız ayağa kalktılar abartılı bol ve kısa şort yine aynı manzara plaka gözükmesin diye aşağı çekip duruyordu bizim Türk kızları.Bu yaz böyle artık bence hiç giymeseler daha iyi.Yani bizimde bir mekanize sistemimiz refleksimiz var sonuçta.Ayrıca kadınlar normalmiş gibi uluorta dolaşırken biz istisna bir şey göstersek ortalık yıkılıyor.Tamam da biz her şeyi görüyoruz ✈

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kavga rutin ~ 2 yıl önce
Nette haberi aradim buldugum bu Havayolunun yolcularla kavga haberleri, o Kadar cokki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seriat ~ 2 yıl önce
Turkiye’de olsa seriat geldi derler :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eskiden ~ 2 yıl önce
Beyoğluna takım elbisesiz gidemezdik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yobaz yonetim ~ 2 yıl önce
Aman hemen uyguladın bizimkiler gec bile kaldilar
Simdi ~ 2 yıl önce
AvmLerde pijamayla dolasan sozum ona modern ter kokulu topluma - insana saygisiz kirmalar heryerde

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000