01 Nisan 2022, Cuma 15:20:26

Alanya Gazipaşa Havalimanı'nda Görev Değişimi

TAV Alanya-Gazipaşa Havalimanı genel müdürü görevine Yiğit Laçin getirildi.
  • TAV ın ilk gözağrılarındandır sanıyorum. İstanbul havalimanını mükemmelden öte işleten TAV da o yıllardan yetişen beyinler. Kurum kültürü, aidiyet, devamlı yenilik , ekip olmanın önemi. Muazzam bir kurumsal hafıza sahibi onlar. Ömer bey de onlardan biri. Çok doğru bir karar. Başarı ve mutluluk getirsin. BTA sevgiler
  • Ohri-Üsküp ten selamlar. Eskiden tanıma çalışma fırsatımız olmuştu. TAV da bu üst düzey görevlere böyle tecrübeli işini iyi bilen, devamlı öğrenen geliştiren kişilerin atanıyor olması bu ülke adına çok sevindirici. Tebrikler. Ekibi çok şanslı. Başarılar GZP. Başarılar Ömer bey.
  • Keşke bodruma atasaydınız. Orayı yiğit bey 6 ayda adam eder eski haline kavuştururdu
  • Darısı bodrumun başına.
  • Keşke yiğit beyi hırvatistana gönderseydiniz. Orada ki arapça konuşan arkadaşı buraya koyardınız.
  • İşte liyakat örneği. Bilgisi ve tecrübesi ile hakettiği yere oturmuş. Tebrik ederim. İB
  • Layığı ile tam nokta atışı bir seçim olmuş.Yiğit kardeşime başarılar dilerim.

TAV Alanya-Gazipaşa Havalimanı genel müdürü Ekrem Akgül emeklilik kararı aldı. Akgül'den boşalan genel müdürlük koltuğuna Yiğit Laçin getirildi.

2006 yılından bu yana TAV Havalimanları Holding bünyesinde görev yapan Yiğit Laçin, 2021'de Alanya-Gazipaşa Havalimanı genel müdür yardımcısı olarak atanmıştı.

1982 doğumlu olan Laçin, 2004 yılında Adnan Menderes Üniversitesi İşletme ve Ekonomi bölümünden mezun oldu. Havacılık kariyerine TAV Ankara’da başlayan Laçin, Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI) ve Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü’nün (ICAO) ortaklaşa geliştirdiği Küresel ACI-ICAO Havalimanı İşletmeciliği Profesyonel Akreditasyon Programı’nı (AMPAP) 2019 yılında başarıyla tamamladı.

Ankara Esenboğa, Ohri, Üsküp ve Monastir havalimanlarında üst düzey yöneticilik görevleri üstlenen Yiğit Laçin, TAV Havalimanları bünyesinde 16 yıldır görev yapıyor.

Alanya Gazipaşa Havalimanı'nda Görev Değişimi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Atatürk Havalimanı BTA ~ 2 yıl önce
TAV ın ilk gözağrılarındandır sanıyorum. İstanbul havalimanını mükemmelden öte işleten TAV da o yıllardan yetişen beyinler. Kurum kültürü, aidiyet, devamlı yenilik , ekip olmanın önemi. Muazzam bir kurumsal hafıza sahibi onlar. Ömer bey de onlardan biri. Çok doğru bir karar. Başarı ve mutluluk getirsin. BTA sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarılar ~ 2 yıl önce
Ohri-Üsküp ten selamlar. Eskiden tanıma çalışma fırsatımız olmuştu. TAV da bu üst düzey görevlere böyle tecrübeli işini iyi bilen, devamlı öğrenen geliştiren kişilerin atanıyor olması bu ülke adına çok sevindirici. Tebrikler. Ekibi çok şanslı. Başarılar GZP. Başarılar Ömer bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke ~ 2 yıl önce
Keşke bodruma atasaydınız. Orayı yiğit bey 6 ayda adam eder eski haline kavuştururdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bjv ~ 2 yıl önce
Darısı bodrumun başına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değişim ~ 2 yıl önce
Keşke yiğit beyi hırvatistana gönderseydiniz. Orada ki arapça konuşan arkadaşı buraya koyardınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper ~ 2 yıl önce
İşte liyakat örneği. Bilgisi ve tecrübesi ile hakettiği yere oturmuş. Tebrik ederim. İB

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal İHL ~ 2 yıl önce
Adı geçen lisede ahlak dersi almadan okuyan THY ye arka kapıdan giriş yapan guruh! Oku adamın CV sini de utan, yerin dibine gir hatta orda kal. Ama sizde utanma serfe gurur olur mu? Cevap?
Doğuş Sankır ~ 2 yıl önce
Layığı ile tam nokta atışı bir seçim olmuş.Yiğit kardeşime başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selver Acma ~ 2 yıl önce
Yakışır Yiğit Kardeşime.Kendisi ile ESB çalışma fırsatım oldu.Tecrubeli işini seven birdost. Yeni görevinde başarılar diliyorum.Yolun açık olsun. Başarılarının devamını diliyorum.ESB den Saygılar sevgilerimle

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000