13 Nisan 2009, Pazartesi 08:10:43

Aksigorta, tespit çalışmalarına başladı

Aksigorta, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun da hayatını kaybettiği helikopter kazası ile ilgili hasar tespit çalışmalarına başladı.
  • laleli heryerdesin valla brv.engin bi kültür hazinesi brv.
  • Helal olsun cin Ali, kendin kaptın 1.150.000 papeli, pilotun ailesinin eline 200 oyro'yu sıkıştırıp, yeni oyuncağının keyfine bakacan. Aman dikkat et, bu seferki oyuncağın N474SF gibi yandan yemiş olmasın...

25 Mart’ta meydana gelen ve Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 6 kişinin hayatını kaybettiği kazada helikopter ve yolcuları sigortalayan Aksigorta, vefat edenlerin yakınlarına ödenecek tazminat için çalışmalara başladı.

Aksigorta Genel Müdür Yardımcısı Fahri Altıngöz, helikopter, mürettebat ve yolcuların tüm sigortalarının kendilerine ait olduğunu belirterek, "Şuan gerek Sivil Havacılık, gerekse yurt dışından atanan eksper çalışmalarına devam edilmektedir. Eksperin düzenleyeceği nihai rapor ve gerekli olan işlemler tamamlandıktan sonra yapılacak ödemeler havacılık ve sigortacılık kurallarına göre olacaktır. Poliçede verilen teminat limitleri, uluslararası kanunların ve kuralların çerçevesinde gerekli olan limitlerdir" dedi. Fahri Altıngöz, düşen helikopterin gövde sigortası ile birlikte mürettebat için ferdi kaza, yolcular için de yolcu kanuni sorumluluk sigorta teminatlarının aynı poliçe kapsamında sunulduğunu kaydetti.

Kaza haberi alınır alınmaz yurt dışından havacılık hasarları konusunda uzmanlaşmış bir eksperin 6 saat içinde getirildiğine dikkat çeken Altıngöz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Helikopterin gövde Sigorta bedeli 1 milyon 150 bin Euro olup, ödenecek tazminat hasar dosyasının gelişimine paralel olarak bağımsız eksper kurum tarafında belirlenebilecektir. Ekspertiz çalışması devam etmektedir. Vefat eden pilot ile ilgili olarak poliçede yer alan ferdi kaza teminatının üst limiti 200 Euro’dur. Kazada hayatını yitiren yolcuların yasal varisleri ile ilgili taleplerÊyolcu sorumluluk teminatı kapsamında destekten yoksun kalma tazminatı çerçevesinde değerlendirilecektir."

Aksigorta, tespit çalışmalarına başladı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
laleli heryerdesin valla brv.engin bi kültür hazinesi brv.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Helal olsun cin Ali, kendin kaptın 1.150.000 papeli, pilotun ailesinin eline 200 oyro'yu sıkıştırıp, yeni oyuncağının keyfine bakacan. Aman dikkat et, bu seferki oyuncağın N474SF gibi yandan yemiş olmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000