19 Kasım 2021, Cuma 17:11:51

"Akıncı birçok ülkenin radarında"

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Ukrayna Ulusal Haber Ajansı'na (Ukrinform) Bayraktar TB2 ve AKINCI TİHA ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
  • Ulkemiz cag atladi dunyanin en zengin ulkeleri arasindayiz, demokrasimiz ders kitabi olarak okutuluyor
  • Ulkeler F35 taleplerini birer birer iptal edip Aknci Bayraktar almaya baslamislar
  • Ne tuhaf bir muhalif güruh var memlekette. Yapsan eleştiri yapmasan eleştiri. Ne istersiniz be kardeşim. Boş boş lakırtıdan başka şey bilmez misiniz.
  • Devletin hangi imkanlarını kullanarak reklamını yaptı bir açıklayabilir misin ?Gördüğüm kadarıylada devletin imkanlarını kullanmıyorlar reklam konusunda.Reklamlarını kullanan devletler yapıyor savaşlarda ve çatışmalarda kullanarak .İkincisi bir şirketin kendi reklamını yapması suç değil
  • Sarayın sonsuz kredileriyle,desteğiyle tekel olarak birçok ülkenin radarına girdiniz, cebinizi dolarlarla doldurdunuz hamdolsun...
  • Akıncıda TB-2 gibi baya popüler olacak gibi
  • adam özel şirket ama sanki kamunun ortak malıymış gibi tüm devletin imkanlarıyla bu şirketin reklamı propagandası yapılıyor… insan gerçekten hayret ediyor!

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Ukrayna Ulusal Haber Ajansı'na (Ukrinform) Bayraktar TB2 ve AKINCI TİHA ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Haluk Bayraktar, 'AKINCI TİHA'ları ihraç etmeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna, 'Bayraktar TB2 örneğinde, son altı yıllık operasyonel kullanımdan bu yana, son iki yıldır aktif olarak ihraç ediyoruz. Bayraktar TB2 için 13 ülke ile sözleşme imzaladık. Bu insansız akıllı sistemler için yüksek bir pazar talebi var. Yüksek uçuş performansına sahip AKINCI TİHA ile de birçok ülke ilgileniyor ve sonucu çok kısa sürede göreceksiniz.' şeklinde cevap verdi.

Geliştirdiği milli teknolojilerle Türkiye'nin gücüne güç katan Baykar'ın Genel Müdürü Haluk Bayraktar, özel bir röportajda Ukrinform'un sorularını cevapladı.

Baykar'ın insansız bir savaş uçağı üzerinde çalıştığını belirten Bayraktar, 'Firmamızın insansız sistemler konusunda büyük emelleri var. İnsansız bir savaş uçağı (MİUS) üzerinde çalışıyoruz ve iki yıl sonra ilk uçuşunu gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.' dedi.

MİUS prjesinin sese yakın bir hıza sahip, 6 tonluk bir platform olacağını belirten Bayraktar, Ukrayna ile motor konusundaki iş birliğine de dikkat çekti.

'AKINCI TİHA İLE BİRÇOK ÜLKE İLGİLENİYOR'

Haluk Bayraktar, 'İlk Akıncı Türk Silahlı Kuvvetleri'ne katıldı. Bu TİHA'ları ihraç etmeyi planlıyor musunuz?' sorusuna şöyle cevap verdi:

Bayraktar TB2 örneğinde, son altı yıllık operasyonel kullanımdan bu yana, son iki yıldır aktif olarak ihraç ediyoruz. Bayraktar TB2 için 13 ülke ile sözleşme imzaladık. Bu insansız akıllı sistemler için büyük bir talep var. AKINCI ise, bu yıl ağustos sonunda hizmete girdi. Yüksek uçuş performansına sahip AKINCI TİHA ile de birçok ülke ilgileniyor ve sonucu çok kısa sürede göreceksiniz. Ancak, henüz hangi ülkeler olduğunu ve imza koşullarını söylemeye hazır değiliz.

AKINCI MOTORU İÇİN İŞ BİRLİĞİ

İnsansız Hava Araçları (İHA) motorları konusunda Ukrayna'nın Ivchenko-Progress şirketiyle yürütülen iş birliğine dikkat çekilirken, Bayraktar, AKINCI'nın farklı motor alternatiflerine de değindi.

AKINCI'nın 450 hp kapasiteli AI450 motoruyla yola çıktığına dikkat çeken Bayraktar, 'Bir hava platformu olarak AKINCI, farklı konfigürasyonlara sahip. Keşif ve saldırı gibi farklı konfigürasyonlar, farklı motorlar gerektirir. MC500 ve AI450 motorları farklı konfigürasyonlarda kullanılabilir.' dedi. (Star)

"Akıncı birçok ülkenin radarında"

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Oz haseki ~ 2 yıl önce
Ulkemiz cag atladi dunyanin en zengin ulkeleri arasindayiz, demokrasimiz ders kitabi olarak okutuluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ethem ~ 2 yıl önce
Ulkeler F35 taleplerini birer birer iptal edip Aknci Bayraktar almaya baslamislar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fireman ~ 2 yıl önce
Ne tuhaf bir muhalif güruh var memlekette. Yapsan eleştiri yapmasan eleştiri. Ne istersiniz be kardeşim. Boş boş lakırtıdan başka şey bilmez misiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi ~ 2 yıl önce
Devletin hangi imkanlarını kullanarak reklamını yaptı bir açıklayabilir misin ?Gördüğüm kadarıylada devletin imkanlarını kullanmıyorlar reklam konusunda.Reklamlarını kullanan devletler yapıyor savaşlarda ve çatışmalarda kullanarak .İkincisi bir şirketin kendi reklamını yapması suç değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bayraktar ~ 2 yıl önce
Sarayın sonsuz kredileriyle,desteğiyle tekel olarak birçok ülkenin radarına girdiniz, cebinizi dolarlarla doldurdunuz hamdolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıncı ~ 2 yıl önce
Akıncıda TB-2 gibi baya popüler olacak gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
damat ~ 2 yıl önce
adam özel şirket ama sanki kamunun ortak malıymış gibi tüm devletin imkanlarıyla bu şirketin reklamı propagandası yapılıyor… insan gerçekten hayret ediyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hep ~ 2 yıl önce
Nasil icleri kabul ediyorsa heryer iltimas
Memo ~ 2 yıl önce
Kimin için çalıştığını unutma derim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000