23 Şubat 2018, Cuma 09:26:10

Akıllı telefon kullanıcıları en çok nereye uçuyor?

Yapılan bir araştırmaya göre iPhone'ları üzerinden seyahat planı yapanların azımsanmayacak bir kısmı rotasını Amsterdam olarak belirlerken, Android cihazlar söz konusu olduğunda adres Kiev oluyor.
  • Aldığı üç kuruş maaşı x almak için harcayanlar var adam daha tlf taksitlerini ödeyemedi nerde kaldı yurtdışı seyahat :))
  • Yerli dizilerden anlarsınız istatistiğe gerek kalmadan: itibar sahibi vatandaş tiplemesinin.vazgeçilmez özelliklerinden biri ios cihaz kullanmasıdır. Tabii devletinn yaygın ve adil şekilde toplayamadığı vergileri telefona arabaya akaryakıta yüklemesi maalesef bu telefonların erişirliğini azaltıp adeta bir sınıf göstergesi haline getiriyor.
  • Ne yani bu? Android'ciler sefil ios'cular dük mü? :)
  • Ne kadar ucuz bir haber. Nokia. Ericson alcatel , motorola android ios kullanmayanlar nereye uçuyormuş .onuda araştırabilir misiniz ? Merak ettim çok!
  • Bu demek oluyor ki Apple=Para...
  • Tabii ki Adana:)
  • Ayfon al deyon yani daha havalı demi
  • applecılarda para kalmıyor. steve reis üşüyoruz. çok pahalı. bu görgüsüzlüge yetişemiyoruz.
  • iphonecular zengin androidciler gariban kesimi yani demek istemis arastirmaci
  • İos demek kalite demek her alanda

Uçak bileti sitesinde Seyahat Analisti olarak görev yapan Murat Ekinay iOS ve Android kullanıcılarının uçak bileti satın alma alışkanlıkları ile ilgili bilgiler verdi. Ekinay’ın açıklamasına göre Android kullananlar biletini daha erken alıyor ve iOS kullananlara göre çocuklarla birlikte daha fazla seyahat ediyor.

Android ve iOS kullananlar uçak bileti satın alırken de farklı. Android işletim sistemini kullananlar iOS kullananlarla kıyaslandığında biletini daha erken satın alıyor ve çocuklarıyla birlikte daha fazla yolculuk yapıyor.

Ekinay’a göre Android ve iOS kullanıcılarının farkları biletin satın alma zamanı ile sınırlı değil. İki işletim sistemini tercih eden kullanıcıların uçtukları rotalarda da bazı farklılıklar var. Android kullananlar yurt içinde genellikle İzmir, Ankara ve Antalya’ya, yurt dışında Bakü, Düsseldorf ve Kiev’e uçuyor. iOS kullanıcıları ise Android kullananlardan farklı olarak yurt içinde genellikle Dalaman, Bodrum ve Adana’ya, yurt dışında ise Amsterdam, Odessa ve Frankfurt gibi şehirlere seyahat ediyor.

iOS kullananların satın aldığı biletlerdeki yurt dışı oranı Android kullananların yurt dışı oranına göre %45 daha fazla.

Akıllı telefon kullanıcıları en çok nereye uçuyor?

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Haha ~ 6 yıl önce
Aldığı üç kuruş maaşı x almak için harcayanlar var adam daha tlf taksitlerini ödeyemedi nerde kaldı yurtdışı seyahat :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UçanKaçan ~ 6 yıl önce
Yerli dizilerden anlarsınız istatistiğe gerek kalmadan: itibar sahibi vatandaş tiplemesinin.vazgeçilmez özelliklerinden biri ios cihaz kullanmasıdır. Tabii devletinn yaygın ve adil şekilde toplayamadığı vergileri telefona arabaya akaryakıta yüklemesi maalesef bu telefonların erişirliğini azaltıp adeta bir sınıf göstergesi haline getiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ccrew ~ 6 yıl önce
Ne yani bu? Android'ciler sefil ios'cular dük mü? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nokia ~ 6 yıl önce
Ne kadar ucuz bir haber. Nokia. Ericson alcatel , motorola android ios kullanmayanlar nereye uçuyormuş .onuda araştırabilir misiniz ? Merak ettim çok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hh ~ 6 yıl önce
Bu demek oluyor ki Apple=Para...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
easybook ~ 6 yıl önce
Tabii ki Adana:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heeee ~ 6 yıl önce
Ayfon al deyon yani daha havalı demi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
steve reis ~ 6 yıl önce
applecılarda para kalmıyor. steve reis üşüyoruz. çok pahalı. bu görgüsüzlüge yetişemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sonuc ~ 6 yıl önce
iphonecular zengin androidciler gariban kesimi yani demek istemis arastirmaci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
İos demek kalite demek her alanda

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000