14 Şubat 2019, Perşembe 16:54:04

Akdemi Havacılık'a çifte yetki

Akademi Havacılık, EASA Part 147 yetkisine A320 ve B737 Max’ı da dâhil etti.
  • Haber de belki yanlış anlama olur.İsterseniz araştırın.Avation academy part-147 eğitimleri için yurt dışından EASA part-147 eğitim yetkisi olan bir firma ile anlaşmalı ve o firmanın eğitmenleri ile ve yetkisiyle yapıyor. Yetki alındığı ifade edilen tiplere Antalya'da da eğitim yapacağı anlamı çıkar.

Akademi Havacılık, EASA Part 147 yetkisine A320 ve B737 Max’ı da dâhil etti.

Akademi Havacılık, EASA tarafından yapılan son denetlemeleri de başarı ile tamamlayarak mevcut EASA Part 147 tip eğitim yetkisine A320 ve B737 Max uçak tiplerini de dâhil etti.

Öte yandan Akademi Havacılık, geçtiğimiz günlerde Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul’daki yeni şubesi için teknisyenlere yönelik “Dil Yeterliliği Sınavları Hizmet Sağlayıcı” yetkisini de aldı.

Akademi Havacılık, İstanbul Yeşilköy Dünya Ticaret Merkezi “EGS Bloklarındaki yeni şubesi için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 11 Ocak 2019 tarihi itibariyle SHT-66L-HS kapsamında Havacılık Teknik Personeline yönelik “Dil Yeterliliği Sınavları Hizmet Sağlayıcısı” olarak yetkilendirildi.





Akdemi Havacılık'a çifte yetki

Yorumlar

Aviation ~ 5 yıl önce
Haber de belki yanlış anlama olur.İsterseniz araştırın.Avation academy part-147 eğitimleri için yurt dışından EASA part-147 eğitim yetkisi olan bir firma ile anlaşmalı ve o firmanın eğitmenleri ile ve yetkisiyle yapıyor. Yetki alındığı ifade edilen tiplere Antalya'da da eğitim yapacağı anlamı çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 5 yıl önce
aviation academy neresi?
aviation ~ 5 yıl önce
Antalya'da merkezleri, İstanbul için de sınav merkezi yetkisini aldılar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000