19 Mayıs 2016, Perşembe 14:01:25

Ak Parti'nin adayı Binali Yıldırım oldu

AK Parti'nin yeni Genel Başkan adayı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım oldu.
  • Hamdi Topcu icin methiyeler doseyenlere. Siz onun torpili ile THY ye yada bagli sirketlerine hak hukuk tanimadan girenlerdensiniz. Turkiye buyudu THY buyudu, Ozel hava yolu sirketleride buyudu. Ulkede eski 26 havalani yenilenerek uzerine 28 yeni hava alani yapildi, hatta denize bile havaalani yapildi, peki kim yapti, Binali Yildirim. Hava yolunu halkin yolu yapti. Havaciligi Binali Yildirim buyuttu. Burada bunlari bilmeyen arkadaslar e artik basbakan kim diye bir bakin Binali Yildirim'in gecmisinede aydinlanin.
  • Temel kotil bakan olsun, Hamdi Topçu da Tk ya geri dönsün
  • Sn.Hamdi TOPÇU o koltuğa yakışır havacılık sektöründe en tecrübeli işim THY onun sayesinde ona yakın şirket kurdu ve büyüdü yakında yine onun döneminde yapımına başlayıp bitmesine az kalan İstanbul bebek te THY otel yakında açılışı ve tanıtımı yapılacak bence Hamdi TOpÇu yakışır seveni olsun olmasın bu yazdıklarım tarafsız birisi olarak belirtiyorum. Saygılarımla
  • Vatana millete hayirlisi olsun
  • Memleketi havuz yapar artık
  • umarim yeni ulastirma bakani sayin valimiz vasip sahin olur :)
  • Başkenti erzincan yapar artk :)) ulaştrma bakanlığınada erzincanlı birisi gelir.
  • Temel Bey Ulastirma Bakani olur ... DHMİ nin muduru THY ye gelir
  • Haftalar once ben yazmistim bunu erzincan arff simulator haberinin altin Vatana millete hayirli olsun bakalim insallah daha guzel islere imza atacak Allah yolunda muvaffak eyler insallah.
  • Milletvekilli olmadan nasıl bakan olacak pardon?

AK Parti'nin yeni Genel Başkan adayı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım oldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, büyük bir mutabakatla Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın genel başkan adayı olarak açıklandığını belirtti. 

Ömer Çelik'in konuşması sırasında Binali Yıldırım'ın duygulandığı görüldü. Binali Yıldırım, 22 Mayıs'taki kongre sonrası AK Parti'nin 3. genel başkanı olacak.

Binali Yıldırım'ın Ak Parti Genel Başkanlığı'na seçilmesinin ardından boşalacak olan Ulaştırma Bakanlığı'na kimin geleceği henüz netlik kazanmadı.

EN UZUN SÜRE ULAŞTIRMA BAKANLIĞI'NI O YAPTI

Yıldırım, 58 ve 59, 60, 61, 62 ve 64'üncü hükümetler döneminde sürdüğü toplam 11 yıllık Ulaştırma Bakanlığı göreviyle Cumhuriyet tarihinin en uzun süre Ulaştırma Bakanlığı yapan ismi oldu. AK Parti'nin "3 dönem kuralı" nedeniyle 7 Haziran genel seçiminde aday olamayan Yıldırım, 26. Dönem'de AK Parti'den İzmir Milletvekili olarak Meclis'e girdi ve 64. Hükümet'te yeniden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevine getirildi. 

Binali Yılırım'ın Başbakan olarak hükümeti kurmasının ardından önümüzdeki günlerde yeni Ulaştırma Bakanı'nın da açıklanması bekleniyor.

Ak Parti'nin adayı Binali Yıldırım oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Burcu ~ 8 yıl önce
Hamdi Topcu icin methiyeler doseyenlere. Siz onun torpili ile THY ye yada bagli sirketlerine hak hukuk tanimadan girenlerdensiniz. Turkiye buyudu THY buyudu, Ozel hava yolu sirketleride buyudu. Ulkede eski 26 havalani yenilenerek uzerine 28 yeni hava alani yapildi, hatta denize bile havaalani yapildi, peki kim yapti, Binali Yildirim. Hava yolunu halkin yolu yapti. Havaciligi Binali Yildirim buyuttu. Burada bunlari bilmeyen arkadaslar e artik basbakan kim diye bir bakin Binali Yildirim'in gecmisinede aydinlanin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aydın ~ 8 yıl önce
Herkes, çocuklarının gemicikleriyle ve kumarbaz oğlu ile yeterince aydınlandı...
Tk ~ 8 yıl önce
Temel kotil bakan olsun, Hamdi Topçu da Tk ya geri dönsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakisir ~ 8 yıl önce
Sn.Hamdi TOPÇU o koltuğa yakışır havacılık sektöründe en tecrübeli işim THY onun sayesinde ona yakın şirket kurdu ve büyüdü yakında yine onun döneminde yapımına başlayıp bitmesine az kalan İstanbul bebek te THY otel yakında açılışı ve tanıtımı yapılacak bence Hamdi TOpÇu yakışır seveni olsun olmasın bu yazdıklarım tarafsız birisi olarak belirtiyorum. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burcu ~ 8 yıl önce
Vatana millete hayirlisi olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ztk ~ 8 yıl önce
Memleketi havuz yapar artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbul valisi ~ 8 yıl önce
umarim yeni ulastirma bakani sayin valimiz vasip sahin olur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erz ~ 8 yıl önce
Başkenti erzincan yapar artk :)) ulaştrma bakanlığınada erzincanlı birisi gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erzincanlı hmmm ~ 8 yıl önce
O zaman Orhan Birdal?
GIRESUNLU ~ 8 yıl önce
Temel Bey Ulastirma Bakani olur ... DHMİ nin muduru THY ye gelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Infantino ~ 8 yıl önce
Haftalar once ben yazmistim bunu erzincan arff simulator haberinin altin Vatana millete hayirli olsun bakalim insallah daha guzel islere imza atacak Allah yolunda muvaffak eyler insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
Milletvekilli olmadan nasıl bakan olacak pardon?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hehe ~ 8 yıl önce
3 dönem kuralını kaldırdılar sessiz sedasız ,binali reyiz de oldu
Eren ~ 8 yıl önce
Yahu artık biraz okuyun, bakan olmak icin milletvekili olmaya gerek yok. Zaman'ında Kemal dervıs Nasıl oldu, Ahmet Davutoğlu bakan olduğu donemde milletvekili değildi... Öğrenin bu kadar internet kaynak varken.. Hala ilkokul 5 soruları, birde iddia etmiş.. :))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000