09 Nisan 2008, Çarşamba 11:05:03

AIRPORTHABER'DEN TÜM OKURLARIMIZA

Havacılık sektörümüzün ve AirportHaber’in değerli okurları. Her gün sizler için yapmış olduğumuz çalışmalar bazı çevreleri rahatsız etmiş durumda. Dün öğlen saatlerinden itibaren sitemize büyük bir saldırı gerçekleşmiştir.
  • Airport Haber yazarsa doğruluğundan şüphe etmeyin. Bu kadar başarılı ve ilkeli haberciliğinizin bazılarını rahatsız ettiği muhakkak.Başarılarınızın uzun yıllar devamını dilerim. Tekrar geçmiş olsun.
  • İLKELİ SİVİL HAVACILIK HABER KAYNAGI WWW.AİRPORTHABER.COM A GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ SUNARIM.
  • SİVİL HAVACILIĞIN RAKİPSİZ HABER KAYNAĞINA GEÇMİŞ OLSUN DER BAŞARILI ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLERİM.
  • Airporthaber'e yapılan çirkin saldırıyı lanetliyorum. Geçmiş olsun Airporthaber.

Bu saldırı sonucunda hizmet aldığımız Türk Telekom’un bazı cihazları devre dışı kalmış ve başta AirportHaber olmak üzere bizimle aynı şirketten hizmet alan www.internethaber.com, www.objektifhaber.com olmak üzere toplam 600 internet sitesi zarar görmüştür.

 

Sitemize yapılan saldırı sonrasında tüm Telekom çalışanları ve teknik birimlerimiz seferber olmuş ve hizmetimizi aksaksız sürdürmek için çaba sarf etmişlerdir. Kendini bilmez bir veya birkaç kişinin hain emelleri ile yapılan bu saldırı bize yapıldığı gibi haber almak isteyen siz değerli okurlarımıza da yapılmış addetmekteyiz.

 

AirportHaber’in servis sağlayıcıları tarafından ip numaramız değiştirilerek saldırıların önüne geçilmiştir. IP değişikliğinden dolayı tüm santrallerin tanımlamaları biraz zaman alacaktır. Bu aksaklıktan dolayı TÜM OKURLARIMIZDAN özür dilerken, hain saldırıyı yapanları KINIYORUZ.

 

SAYGILARIMIZLA

AIRPORTHABER'DEN TÜM OKURLARIMIZA

Yorumlar

avalon1166 ~ 16 yıl önce
Airport Haber yazarsa doğruluğundan şüphe etmeyin. Bu kadar başarılı ve ilkeli haberciliğinizin bazılarını rahatsız ettiği muhakkak.Başarılarınızın uzun yıllar devamını dilerim. Tekrar geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cabinshop ~ 16 yıl önce
İLKELİ SİVİL HAVACILIK HABER KAYNAGI WWW.AİRPORTHABER.COM A GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ SUNARIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hazan1956 ~ 16 yıl önce
SİVİL HAVACILIĞIN RAKİPSİZ HABER KAYNAĞINA GEÇMİŞ OLSUN DER BAŞARILI ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aeromoderato ~ 16 yıl önce
Airporthaber'e yapılan çirkin saldırıyı lanetliyorum. Geçmiş olsun Airporthaber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000