15 Nisan 2008, Salı 09:22:34

AirportHaber'de neler oluyor?

“Haberin Tek Kaynağı” AirportHaber bu özelliği ile Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillendi. Havacılık sektörünün haber havuzu AirportHaber, bu mutluluğu tüm okurları ile paylaşmanın hazzını yaşıyor.
  • Sizleri bu hassasiyetinizden dolayı tebrik eder bir okurunuz ve izleyiciniz olarakbaşarılarınızın devamını dilerim..

5 Nisan 2005 tarihinde yayın hayatına “Haberin Tek Kaynağı” sloganı ile başlayan AirportHaber bu özelliği ile markalaştı. Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenen AirportHaber, havacılık sektörünün alternatifsiz tek haber kaynağı olduğunu bir kez daha ortaya koymuş oldu.

AirportHaber’in sloganı “Haberin Tek Kaynağı AirportHaber” ve AirportHaber’in logosu Türk Patent Enstitüsü tarafından 4.4.2008 tarihinde tescillenerek tarafımıza duyurulmuştur. Deyim yerinde ise dört dörtlük bir tescil tarihi olmuştur. 5 Nisan 2005 tarihinde yayın hayatına başlayan AirportHaber üçüncü yılını bitirerek dördüncü yılına girdiği günde tescillenen markasıyla da artık uyduruk barkotlarla değil gerçek bir resmi olarak tescillenmiştir. Havacılık sektörünün kalbinde yayın hayatına başladığı günden itibaren tescillenen AirportHaber, resmi patentiyle de dünyanın tek tescilli havacılık haber portalı unvanını da eline almış oldu.

AirportHaber’le birlikte Airport Media Group’da tescillenmiştir.

AirportHaber Ailesi olarak tüm sektörümüzle bu sevincimizi paylaşıyor ve bizlere verdikleri destek için teşekkür ediyoruz.

AirportHaber Ailesi


marka

AirportHaber'de neler oluyor?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Sizleri bu hassasiyetinizden dolayı tebrik eder bir okurunuz ve izleyiciniz olarakbaşarılarınızın devamını dilerim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000