11 Aralık 2019, Çarşamba 11:58:35

Airbus'tan erken teslimat

Airbus, Alman Silahlı Kuvvetlerine ilk H145'i teslim etti.
  • alamanya hala uh-1 kullanıyor. bir tane bile sikorski puma alacak parası yok.gelinde helikopter görsün gözünüz
  • Biz daha iyisini yerli ve milli olarak asrın lideri ve asrın uçak mühendisiyle yaparız dünya bize bir kere daha gıpta eder,titrer evelallah,hamdolsun,inşallah,maşallah,amin...

Airbus Helikopter, arama ve kurtarma hizmeti sunan H145 tipi helikopteri Alman Ordusuna anlaşma tarihinden iki ay önce teslim etti.

Alman ordusunun mevcudunda bulunan Bell UH-1D tipi helikopterlerin yerini alması planlanan yeni H145 ler için 7 adet sipariş verildi.

Airbus Helikopterleri Almanya CEO’su Wolfgang Schoder, planlanan zamandan çok daha önce teslimatı gerçekleştirdikleri için mutlu olduğunu belirtti.

Yüksek teknoloji ile üretilen H145 tipi helikopterler (SAR- Search ANd Rescue) Arama Kurtarma operasyonlarda kullanılıyor. 2021 yılının ilk döneminde H145 tipinin sonuncu siparişini teslim alacak olan Alman Ordusu, 1970 lerde hizmete giren UH-1D’leri filodan tamamen çıkartacak.

Ulusal afetlerde ki arama kurtarma operasyonlarının sorumluluğunu taşıyan Alman Ordusu, filolarını operasyonlara hazır olarak bekletiyor. Yeni helikopterlerin bakımları ise Airbus şirketine ait olacak.

Yeni H145 tipi helikopterde yüksek çözünürlüklü kameralar, projeksiyonlar, acil durum işaretçileri tespit algıyıcıları, tıbbı ekipmanlar, kurtarma vinçleri ve yangın söndürme tankları bulunuyor.

Airbus'tan erken teslimat

Yorumlar

Fakir ~ 4 yıl önce
alamanya hala uh-1 kullanıyor. bir tane bile sikorski puma alacak parası yok.gelinde helikopter görsün gözünüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyy airbusss ~ 4 yıl önce
Biz daha iyisini yerli ve milli olarak asrın lideri ve asrın uçak mühendisiyle yaparız dünya bize bir kere daha gıpta eder,titrer evelallah,hamdolsun,inşallah,maşallah,amin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000