29 Ocak 2011, Cumartesi 10:38:29

AIRBUS'LARA PİLOT ARIYOR

Filosundaki MD tipi uçakları çıkaran Onur Havayolları, onların yerine filosuna kattığı Airbus tipi uçaklar için yurtdışında pilot arayışına girdi.
  • o paraya daha çooooook arar........zor bulur.pazarda limon satarım da onurda uçmam diyenleri biliyorum.
  • bende auvstralyadan aldım benımde 3 ay surdu bırkın artık su yabancı yalakalaıgını adamların ıngılızceıs ıyı dıorsunuz tanıstıgım kactane ıspanyol arjantınlı varsa adamların ıngılızce dagarcıgı 100 kelıme ıcınde sınırlı ! asıl nedenı para vermemenız ama unutmayın bızdede para almadan ucmaya razı bır cok genc var durumu bu hala getırdınız ya allahınızdan bulun!
  • Ben toplam 90 gün yani 3 ayda aldım PPL'i avustralyadan neden insanları yanıltıyorsunuz demekki yeterli görmediler sizi ondan işiniz uzadı lahana gibi uçmayın çalışın kısa zamanda alırsınız demi :)
  • Ahde vefa firmalarin tutumuna degil, kisilerin karakterine bağlıdır. Anlayan bunu da anlamıştır.
  • Bilgisayar basindanmi? we are globally yours ;)) 12 ayda almissan sanirim geri kaln 10 ayi ingilizce kursunda ing. ogrenmek icin harcamissindir. : ))
  • Neden yabanci kaptan ariyorlar yorumuna katiliyorum onur air calisanina en az deger veren turk sirketi.bunu soylerken halihazirda kapanmis ve halen devam eden farkli sirketlerde uctugum icin rahatlikla soyleyebilirim.
  • ÇÜNKÜ YERLİ KAPTANLAR BU ŞİRKETİ TERCİH ETMİYORLAR.SEBEPLER MALUM.YAZMAYI KENDİME YAKIŞTIRAMIYORUM.AHDE VEFA GÖSTERİLECEK BİR KURULUŞ DEĞİL.ARİF OLANLAR ANLAR.
  • web den girer bakarsan 3 ay derler ama soylim, biz 8 turk arkadasdik ve en kisa zamanda alan ikinci kisiydim ve 12 ay surdu, asil sizin gibi tr de pc basinda oturup sallamak kolay. Tr deki egitimin kalitesini tecrubelerimizle yasiyoruz zorunuza gitmesin.
  • Bazi arkadaslar Turk pilotlar var iken yabanci pilotlara tip vermeyi milliyetci perspektiften degerlendiriyor ve havayollarini tenkit ediyorlar. Oysa, o pilotlardan bazilari bir kac sene once yuksek sezona giriste sirketlerini kisisel talepleri yerine getirilmezse baska sirkete gitmekle tehdit etmis ve Turk sirketini zorda birakmaya calismisti. Bu islerde pilotu da, şirketi de -doğal olarak- kendi maddi çıkarı doğrultusunda değerlendiriyor. Ne olur işe vatanseverlik, milliyetcilik kılıfı giydirmeyelim.
  • iyimisiniz siz, avustralyada ppl 12 aymis. Hani ilkcag da yasasak dunyadan bi haber olsak inanirizda istersen biraz kisalt sunu haa. Bi google yap isterdsen avst okullarini. Oltayi salladim ne gelirse haa.

Onur Havayolları, filosundaki MD tipi uçakları emekliye ayırdıktan sonra Airbus model uçaklarla filosunu güçlendirmişti.

Onur Havayolları, filoya katılan yeni uçaklar için pilot arayışına da başladı. Yurtdışındaki bir internet sitesine ilan veren Onur Air, Airbus 330, A300-600 ve A320 tipi uçaklarında görevlendirmek üzere pilot alacağını duyurdu.
Onur Havayolları, A330 ve A300-600 tipi uçakları için hem kaptan hem de ikinci pilot ararken, alınacak pilotların Cidde base’li görevlendirileceği vurgulanıyor.

A320 uçağı için ise sadece kaptan pilot alımı yapılacak. Bu uçakta görevlendirilecek pilotlar ise, İstanbul, Antalya, Bodrum, Dalaman ve İzmir’de görevlendirilecek.

Kaptan pilotlarda minimum 5 bin ve o tipte 500 uçuş koşulu arayan Onur Air, ikinci pilotlarda ise toplamda 2 bin ve o tipte yine 500 uçuş saati şartı arıyor.

©AirportHaber.com

AIRBUS'LARA PİLOT ARIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Misafir ~ 13 yıl önce
o paraya daha çooooook arar........zor bulur.pazarda limon satarım da onurda uçmam diyenleri biliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bende auvstralyadan aldım benımde 3 ay surdu bırkın artık su yabancı yalakalaıgını adamların ıngılızceıs ıyı dıorsunuz tanıstıgım kactane ıspanyol arjantınlı varsa adamların ıngılızce dagarcıgı 100 kelıme ıcınde sınırlı ! asıl nedenı para vermemenız ama unutmayın bızdede para almadan ucmaya razı bır cok genc var durumu bu hala getırdınız ya allahınızdan bulun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben toplam 90 gün yani 3 ayda aldım PPL'i avustralyadan neden insanları yanıltıyorsunuz demekki yeterli görmediler sizi ondan işiniz uzadı lahana gibi uçmayın çalışın kısa zamanda alırsınız demi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ahde vefa firmalarin tutumuna degil, kisilerin karakterine bağlıdır. Anlayan bunu da anlamıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bilgisayar basindanmi? we are globally yours ;)) 12 ayda almissan sanirim geri kaln 10 ayi ingilizce kursunda ing. ogrenmek icin harcamissindir. : ))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Neden yabanci kaptan ariyorlar yorumuna katiliyorum onur air calisanina en az deger veren turk sirketi.bunu soylerken halihazirda kapanmis ve halen devam eden farkli sirketlerde uctugum icin rahatlikla soyleyebilirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ÇÜNKÜ YERLİ KAPTANLAR BU ŞİRKETİ TERCİH ETMİYORLAR.SEBEPLER MALUM.YAZMAYI KENDİME YAKIŞTIRAMIYORUM.AHDE VEFA GÖSTERİLECEK BİR KURULUŞ DEĞİL.ARİF OLANLAR ANLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
web den girer bakarsan 3 ay derler ama soylim, biz 8 turk arkadasdik ve en kisa zamanda alan ikinci kisiydim ve 12 ay surdu, asil sizin gibi tr de pc basinda oturup sallamak kolay. Tr deki egitimin kalitesini tecrubelerimizle yasiyoruz zorunuza gitmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bazi arkadaslar Turk pilotlar var iken yabanci pilotlara tip vermeyi milliyetci perspektiften degerlendiriyor ve havayollarini tenkit ediyorlar. Oysa, o pilotlardan bazilari bir kac sene once yuksek sezona giriste sirketlerini kisisel talepleri yerine getirilmezse baska sirkete gitmekle tehdit etmis ve Turk sirketini zorda birakmaya calismisti. Bu islerde pilotu da, şirketi de -doğal olarak- kendi maddi çıkarı doğrultusunda değerlendiriyor. Ne olur işe vatanseverlik, milliyetcilik kılıfı giydirmeyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iyimisiniz siz, avustralyada ppl 12 aymis. Hani ilkcag da yasasak dunyadan bi haber olsak inanirizda istersen biraz kisalt sunu haa. Bi google yap isterdsen avst okullarini. Oltayi salladim ne gelirse haa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000