04 Mayıs 2015, Pazartesi 10:23:06

AIRBUS'IN GÖZDESİ HAVADA ALEV ALDI

Test uçuşundaki bir A320’nin motoruna kuş girdi, o anlar bir fotoğrafçı tarafından görüntülendi.
  • Andonaid uygulaması.iki dakika çeneni kapat ceryan yapıyor
  • ne çektin be 320
  • Demek aslında kaza hakkında yeterince bilgiye sahip olup, pilotları kozmonot yapıp dalga geçerken halkı, onun kesesini ön planda tutan gizli bilge insan ı oynamaktan zevk alıyorsun.. Yok kardeş. Boş ver sen bu konuları. Verilen emekleri bil.. Ama merakımı mazur gör.. Sormak isterim hiç tek motor a kaldın mı. Hiç uçağı indirdin mi.. Uçağı kırıma uğratma olayına attığın gülücük ün aslında uygun olmadığını düşündün mü.. Geri kalan sorularına gelince, internet te bir çok neden bulabilirsin kazaya dair. Gerçekler dersen, beklemen gerecekek..
  • Tamam en basa saralim, aydinlatirmisin ne demisler bilmemek degil ogrenmemek ayıp. Dikme neden kanattan cikacak kadar zarar gordu ilk iniste, flaplar neden kapanmayacak kadar sertti ilk inis. Hatırladığım hava açıktı, zemin temizdi yabi yağ camur buzlanma vs yoktu, neden? Bak ne guzel soruyorum ogrenmek icin, sende sakin sakin ogretirmisin engin bilginle dolayim biraz. ;)
  • Madem senin gibi birisine kimse cevap vermemiş bari ben vereyim ki, A320 kazasında bilgisiz olduğunu kendi cahilliğini anlayabilesin ve kozmonat pilotlarımıza bir daha çirkince dil uzatamayasın. A320 istanbul kazasındaki tek problem uçağın bir motorunun gitmesi değil idi. Sağ iniş takınlarının ve kanatlarının zarar görmüş olması, taksi esnasında uçağın pist dışarısına çıkmasına neden oldu. gerçi bu açıklamayı da neden yapıyorum böylesine boş bir konuşmaya diye kendime soruyorum.. Biraz okuyun be arkadaş.. Okuma bilip de okumayanlardan çekiyor zaten bu ülke..
  • Baktim kimse yazmamis ben sorayim, tk nin ucagida tek motorla inip pist disina cikmamismiydi? Demekki neymis! Ya bu plotlar acemi ucagi tek parca indirdiler, yada bizim plotlar harbi kozmonot. :) adamlari kahraman yaptiniz giren halkin kesesine girdi, adam test ucusunda ( ki ucak deneniyor daha. ) tek motorla sorunsuz inmis. Eh ne diyelim bi ara bizimkilerede ogretsinler, ha yok ogretemiyorsa bizimkileri gonderelim bizimkiler ogretsin, ucak nasil kirima ugratilir. :D
  • Bu durum da "kuşa da motor girmiş" oluyor sanirim. Hiç kuşu düşünen yok...
  • Pilot kesin asker kökenlidir.
  • '' If it is not Boeing, i am not going.'' demiş, atalarımız.
  • Her uçağın başına gelebilecek bir olay önemli kısım olayın nasıl ve neden meydana geldiğidir ve bundan diğer uçuşlar için önlem almaktır havacılık . Zaten airbus kendi önlemini çoktan almıştır ;) iyi uçuşlar diliyorum #Pgozukucuk

Test uçuşundaki bir A320’nin motoruna kuş girdi, o anlar bir fotoğrafçı tarafından görüntülendi.

Geçtiğimiz 1 Mayıs tarihinde Fransa'nın Touluse kentinden test uçuşları için havalanan F-WNEO (1601 seri numaralı) Airbus yeni nesil A320 Neo tipi uçağın kalkış anında sağ motoruna kuş girdi. Son dönemde yaşadığı talihsiz olaylarla dikkat çeken Airbus 320 tipi uçağın son yaşadığı olay o sırada birçok hava fotoğrafçısı tarafından görüntülendi.

Olay anında alev alan motoru derhal kapatan pilotlar güvenli bir şekilde yere indi.

Airbus yaptığı açıklamada bu yaşanan olayın test çalışmalarını aksatmayacağını birkaç gün içinde testlere geri başlanacağını bildirdi.

AIRBUS'IN GÖZDESİ HAVADA ALEV ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Andonaid uygulaması.iki dakika çeneni kapat ceryan yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
ne çektin be 320

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Art Nİyet ~ 9 yıl önce
Demek aslında kaza hakkında yeterince bilgiye sahip olup, pilotları kozmonot yapıp dalga geçerken halkı, onun kesesini ön planda tutan gizli bilge insan ı oynamaktan zevk alıyorsun.. Yok kardeş. Boş ver sen bu konuları. Verilen emekleri bil.. Ama merakımı mazur gör.. Sormak isterim hiç tek motor a kaldın mı. Hiç uçağı indirdin mi.. Uçağı kırıma uğratma olayına attığın gülücük ün aslında uygun olmadığını düşündün mü.. Geri kalan sorularına gelince, internet te bir çok neden bulabilirsin kazaya dair. Gerçekler dersen, beklemen gerecekek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tamam en basa saralim, aydinlatirmisin ne demisler bilmemek degil ogrenmemek ayıp. Dikme neden kanattan cikacak kadar zarar gordu ilk iniste, flaplar neden kapanmayacak kadar sertti ilk inis. Hatırladığım hava açıktı, zemin temizdi yabi yağ camur buzlanma vs yoktu, neden? Bak ne guzel soruyorum ogrenmek icin, sende sakin sakin ogretirmisin engin bilginle dolayim biraz. ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahillere Son ~ 9 yıl önce
Madem senin gibi birisine kimse cevap vermemiş bari ben vereyim ki, A320 kazasında bilgisiz olduğunu kendi cahilliğini anlayabilesin ve kozmonat pilotlarımıza bir daha çirkince dil uzatamayasın. A320 istanbul kazasındaki tek problem uçağın bir motorunun gitmesi değil idi. Sağ iniş takınlarının ve kanatlarının zarar görmüş olması, taksi esnasında uçağın pist dışarısına çıkmasına neden oldu. gerçi bu açıklamayı da neden yapıyorum böylesine boş bir konuşmaya diye kendime soruyorum.. Biraz okuyun be arkadaş.. Okuma bilip de okumayanlardan çekiyor zaten bu ülke..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Baktim kimse yazmamis ben sorayim, tk nin ucagida tek motorla inip pist disina cikmamismiydi? Demekki neymis! Ya bu plotlar acemi ucagi tek parca indirdiler, yada bizim plotlar harbi kozmonot. :) adamlari kahraman yaptiniz giren halkin kesesine girdi, adam test ucusunda ( ki ucak deneniyor daha. ) tek motorla sorunsuz inmis. Eh ne diyelim bi ara bizimkilerede ogretsinler, ha yok ogretemiyorsa bizimkileri gonderelim bizimkiler ogretsin, ucak nasil kirima ugratilir. :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu durum da "kuşa da motor girmiş" oluyor sanirim. Hiç kuşu düşünen yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pilot kesin asker kökenlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boeing Forever ~ 9 yıl önce
'' If it is not Boeing, i am not going.'' demiş, atalarımız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Her uçağın başına gelebilecek bir olay önemli kısım olayın nasıl ve neden meydana geldiğidir ve bundan diğer uçuşlar için önlem almaktır havacılık . Zaten airbus kendi önlemini çoktan almıştır ;) iyi uçuşlar diliyorum #Pgozukucuk

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000