07 Temmuz 2009, Salı 15:23:21

AIRBUS'A REST ÇEKTİLER!

Hint Okyanusu’na düşen uçakla dünyanın konuştuğu Yemenia Havayolları, Fransa’ya rest çekti.
  • Yanarım yanarım da bir Yemenli kadar olamadık ona yanarım.
  • Yemenia hiçbirşey yapamaz.Fransaya ve uçaklarına mahkumdur.Hangi teknik donanımla, hangi personel ile Fransaya kafa tutacak.Bu çıkışı yapmak için bile gerekli yerlerden izin almıştır.
  • evet aynen dedigin gibi kardesim. bu bir airbus karsilastirmasi degil ki, fevkalade bir tehdit. fransizlar önce gitsin kendi karakutularini bulsunlar sonra yemenia yi kara listeye alsinlar. terbiyesiz fransizlar. aferin yemenlilere
  • ne kadar sabit kafalı sabit görüşlü insan var anlayamadım yahu Bence yemenia nın yöneticisi gayet te normal ve akılcı şekilde fransızlara ders veriyor sen airfrance ın ve airbus ın açıklarını benim üzerimden kapatmak için beni karalamaya devam edersen kurtarma çalışmalarında bize teknolojik yardım yapmazsan bende siparişlerimi tekrar gözden geçiririm demiş mecburen Fransa kuyruk yalıyacak..
  • Fransadan uçak almak ahmaklığına düşmemek lazım. Fransa, Kuzey afrika da milyonlarca müslümanı katletmiştir. Fransadan ancak, AB ye girmeye yardımcı olmaya çalışan THY uçak alır.
  • Yemenia diyor ki, ey Fransa sen benim uçağının arama kurtarma çalışmalarında işbirliği içinde bulunmadın. bu nedenle ben de senin ortağı olduğun bir firmadan uçaş alma işine tekrar bir bakacağım diyor. Tamamen gerçekci bir düşünce. Sen kendi cahilliğine bak ve okduğunu iyi anla. Yemenia uçak kıyaslaması filan yapmıyor. Fransa sen adam gibi davranmayı öğren de ben de senden uçak alayım diyor.
  • Yemen Havayollarinin düsen ucak konusundaki tutumu kesinlikle YANLIS. Gënlik bir havayolunun en önemli ülküsü olmalidir. Ama kücücük bir ülke Fransaya kafa tutabiliyor, Türkiye'yi AB almak istemiyen Fransaya Türkiye ne yapiyor?????
  • Politika bu, AIRBUS az olsa da bile bi fransa yapimi oldugundan dolayi, YEMENIA fransaya baski baski vurmaya calisior. Uzerime varirsaniz A350 yerine B787 alirim diye. Tamamen yalnis bir dusunce!!!!
  • Şakamı ya bu?Bir yetkili böylesine cahilce tutum sergilermi.A310 ne, A350 ne.Bu ikisinin markası Airbus olabilir, ancak çok çok farklı uçaklardır teknolojik olarak.Belki Yemenia acı üstünden prim yapıp, biraz indirim koparmak peşindedir!

152 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasından sonra teknik sorunları bulunduğu gerekçesiyle kara listeye alınmakla tehdit edilen Yemenia Havayolları, Fransa’ya aba altından sopa gösterdi.

Kazadan sonra özellikle Fransa kanadından gelen açıklamalarla bir hayli yıpranan Yemenia Havayolları, başta Fransa olmak üzere Airbus ortağı Avrupa ülkelerine ilginç bir mesaj verdi.

Şirket, bugün yaptığı açıklamada satın almayı planladığı 10 adet Airbus A350 uçağının satın alma kararını tekrar gözden geçirmeyi düşündüklerini açıkladı.

Yemen Havayolları bu kararının nedeni olarak ise Comoros adaları yakınında okyanusa çakılan uçak için yapılan arama kurtarma çalışmalarında Fransa’nın Yemen ile işbirliği içinde bulunmamasını gösterdi.

Eğer Fransa’nın arama çalışmalarında tutumu değişmezse ve Yemen Havayolları üzerindeki baskı daha da artarsa, şirket arama kurtarma çalışmalarının sonucunu beklemeden 10 adet Airbus 350 tipi uçak satın alma anlaşmasını tekrar gözden geçirecek.

AIRBUS'A REST ÇEKTİLER!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
Yanarım yanarım da bir Yemenli kadar olamadık ona yanarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yemenia hiçbirşey yapamaz.Fransaya ve uçaklarına mahkumdur.Hangi teknik donanımla, hangi personel ile Fransaya kafa tutacak.Bu çıkışı yapmak için bile gerekli yerlerden izin almıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
evet aynen dedigin gibi kardesim. bu bir airbus karsilastirmasi degil ki, fevkalade bir tehdit. fransizlar önce gitsin kendi karakutularini bulsunlar sonra yemenia yi kara listeye alsinlar. terbiyesiz fransizlar. aferin yemenlilere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne kadar sabit kafalı sabit görüşlü insan var anlayamadım yahu Bence yemenia nın yöneticisi gayet te normal ve akılcı şekilde fransızlara ders veriyor sen airfrance ın ve airbus ın açıklarını benim üzerimden kapatmak için beni karalamaya devam edersen kurtarma çalışmalarında bize teknolojik yardım yapmazsan bende siparişlerimi tekrar gözden geçiririm demiş mecburen Fransa kuyruk yalıyacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Fransadan uçak almak ahmaklığına düşmemek lazım. Fransa, Kuzey afrika da milyonlarca müslümanı katletmiştir. Fransadan ancak, AB ye girmeye yardımcı olmaya çalışan THY uçak alır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yemenia diyor ki, ey Fransa sen benim uçağının arama kurtarma çalışmalarında işbirliği içinde bulunmadın. bu nedenle ben de senin ortağı olduğun bir firmadan uçaş alma işine tekrar bir bakacağım diyor. Tamamen gerçekci bir düşünce. Sen kendi cahilliğine bak ve okduğunu iyi anla. Yemenia uçak kıyaslaması filan yapmıyor. Fransa sen adam gibi davranmayı öğren de ben de senden uçak alayım diyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yemen Havayollarinin düsen ucak konusundaki tutumu kesinlikle YANLIS. Gënlik bir havayolunun en önemli ülküsü olmalidir. Ama kücücük bir ülke Fransaya kafa tutabiliyor, Türkiye'yi AB almak istemiyen Fransaya Türkiye ne yapiyor?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Politika bu, AIRBUS az olsa da bile bi fransa yapimi oldugundan dolayi, YEMENIA fransaya baski baski vurmaya calisior. Uzerime varirsaniz A350 yerine B787 alirim diye. Tamamen yalnis bir dusunce!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Şakamı ya bu?Bir yetkili böylesine cahilce tutum sergilermi.A310 ne, A350 ne.Bu ikisinin markası Airbus olabilir, ancak çok çok farklı uçaklardır teknolojik olarak.Belki Yemenia acı üstünden prim yapıp, biraz indirim koparmak peşindedir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000