20 Mayıs 2014, Salı 19:58:27

AIRBUS VE ASELSAN ANLAŞTI

Airbus ve Türkiye’nin savunma sanayi lideri ASELSAN, bugün Berlin Uluslararası Havacılık Fuarı’nda sivil ve askeri aviyonik sistemler, uydu haberleşme sistemleri, elektro-optik ve lazer sistemleri ve emniyetli telsiz haberleşmesi alanlarında gelecekteki işbirliğine yönelik bir anlaşma imzaladılar...
  • Hepiniz haklısınız.
  • Varsın kazıklasınlar.Biz kendi mühendislerimizi faili meçhule kurban ediyoruz.
  • Cok biliyisan git sen yonet aselsani. 50 yıllık yonetici gibi konusuyor yaa. Sen aselsanin yolunu bilmezsin.
  • Peki
  • Alman milleti anlaştıysa, kesin bizi kazıklayacaktır. Yöneticiler sakın oyuna gelmeyin. Kendiniz, Marka olmaya çalışın.

Airbus Grup ve Türkiye’nin savunma sanayi lideri Aselsan, bugün Berlin Uluslararası Havacılık Fuarı’nda sivil ve askeri aviyonik sistemler, uydu haberleşme sistemleri, elektro-optik ve lazer sistemleri ve emniyetli telsiz haberleşmesi alanlarında gelecekteki işbirliğine yönelik ilk adım olarak bir çerçeve anlaşma imzaladılar.

Bu anlaşma ile güçlerini birleştiren her iki şirket, yeni pazarlara ulaşma yolunda lider aviyonik ve havacılık üreticileri olarak pozisyonlarını daha da sağlamlaştırmayı ve fark edilir nitelikte keskin rekabet kazanımı hedefliyor.

Airbus Grup Uluslararası Kıdemli Başkan Yardımcısı Marko Miklis, Aselsan ile olan işbirliğinin olumlu yönde gelişmesinden mutluluk duyduklarını belirtti. Her iki şirketin de Türkiye ve ihraç pazarına uygulanabilecek rekabetçi ürünlerinin ve çözümlerinin olduğuna yürekten inandıklarını söyledi.

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Canpolat, Aselsan'ın Türk elektronik sanayisindeki liderlik rolüne ek olarak Airbus Grup’la yapacağı işbirliği ile küresel pazarlara daha çok erişim sağlayacaklarını belirtti. Canpolat: “İnanıyoruz ki, bu uzun vadeli işbirliğinin ortaya çıkardığı sinerji, yenilikçi çözümler ortaya koyacak ve her iki firmanın dünya çapında başarısında rol alacaktır” dedi.

Yapılacak işbirliği çerçevesinde, bir Koordinasyon Komitesinin kurulacağı ve her iki tarafın temsil edildiği çalışma grupları oluşturularak kurumsallaşmanın sağlanacağı belirtildi. 

AIRBUS VE ASELSAN ANLAŞTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hepiniz haklısınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Varsın kazıklasınlar.Biz kendi mühendislerimizi faili meçhule kurban ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cok biliyisan git sen yonet aselsani. 50 yıllık yonetici gibi konusuyor yaa. Sen aselsanin yolunu bilmezsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Peki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Alman milleti anlaştıysa, kesin bizi kazıklayacaktır. Yöneticiler sakın oyuna gelmeyin. Kendiniz, Marka olmaya çalışın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 10 yıl önce
airbusla boeingle çalışmadan,bunların uçaklarında kullanmadan nasıl marka olacaksın? kendi makam araçlarınamı taksınlar aviyonik sistemlerini? Kabul edersinki dünyadaki uçakların nerdeyse %70 %80ı bu firmalarda,tabiki bunlara pazarlayacak.Gözünü aç da kazıklanma ozaman derler adama

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000