10 Nisan 2015, Cuma 08:45:18

AIRBUS ÜRETTİ ÇİN KAPTI

Dünyanın en büyük uçak üreticilerinden Airbus, geçen yıl ürettiği 629 uçağın 153'ünü Çin'e teslim etti.
  • Filmi bile var. Kehanetlerde diyor ki doğudan sarı istila gelecek. Dünyayı ele geçirecek. Sarı istila sarı benizli uzak doğulu istilası. Nasıl yanlış denebilir bilmiyoruz. 1999 dan sonra kendini göstermeye başlayan ekonomik dar boğazın sebebi, aç gözlü Batılı firmaların ucuz maliyet uğruna fabrikaları Çine taşıyıp, teknolojiyi onlara öğretmelerinden kaynaklandı. Önce şunu söyleyelim, Uçak teknolojisinde, Boeing Kas, Airbus Beyindir. Şimdi de Çin Batının geliştirdiği karmaşık teknoloji ürünü Airbuslara özel ilgi göstererek bunlardan teknoloji kapmaya çalışacak. Zaten bir çok parçasını ülkelerin organize sanayi bölgesi mantığı ile diğer ürünlerde de olduğu gibi çinde ürettirmiyorlarmı? Zamanla kendi uçağını da yapar, dünyayı da Nostradamus kehanetlerinde olduğu gibi işgal de ederler. Ülke nüfusu 1,5 milyarın üzerinde. Deli gibi Batının en iyi üniversitelerine saldırıp öğrenci gönderiyorlar, nasıl kehanet yanlış denebilirki?
  • Kendi yerli uretim ucagi COMAC ARJ21 bu sene hizmete giriyor ve bunu takiben COMAC 919 -929 -939 hizmete giricek ve gecenlerde yapilan bir duyruda 2020 ye kadar Rusya ile birlikte genis govdeli yolcu ucagi uretme pilanlari olduklarini halka duyurdular.Buda havacilikta Boeing ve Airbus firmalarinin hakimiyetinin zamanla azalip cin e devretcegini gostermektrdir
  • Çince öğrenmek şart :|
  • Gelen Airbus'ların sistemlerini taklit edip batı pazarına Zair Busvaing gibi markalarla uçak satabilirler dikkat
  • Çok pilota ihtiyaçları olacak.

Dünyanın en büyük uçak üreticilerinden Airbus, geçen yıl ürettiği 629 uçağın 153'ünü Çin'e teslim etti.

Airbus'tan edinilen bilgiye göre, Çin'e son beş yıldır her sene 100'ün üzerinde uçak teslim eden şirketin bu yıl Çinli müşterilerine yine rekor sayıda uçak teslim etmesi bekleniyor.

Şirketin tahminlerine göre, gelecek yirmi yılda Çin pazarı dünya çapında liderliğini koruyacak ve genişleme hızı küresel ortalamanın üzerinde olacak. Çin ayrıca, önümüzdeki 10 yılda ABD'yi geçerek hem yolcu sayısı hem de sivil havayolu trafiği bakımından dünyanın en büyük ülkesi haline gelecek.

Bu çerçevede Çin'in gelecek 20 yılda 5300 ilave uçağa ihtiyaç duyması bekleniyor. Bu sayının dünya pazarındaki genişlemenin de yüzde 17'sini teşkil edeceği öngörülüyor. (Turkish.cri)

AIRBUS ÜRETTİ ÇİN KAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Nostradamus ~ 9 yıl önce
Filmi bile var. Kehanetlerde diyor ki doğudan sarı istila gelecek. Dünyayı ele geçirecek. Sarı istila sarı benizli uzak doğulu istilası. Nasıl yanlış denebilir bilmiyoruz. 1999 dan sonra kendini göstermeye başlayan ekonomik dar boğazın sebebi, aç gözlü Batılı firmaların ucuz maliyet uğruna fabrikaları Çine taşıyıp, teknolojiyi onlara öğretmelerinden kaynaklandı. Önce şunu söyleyelim, Uçak teknolojisinde, Boeing Kas, Airbus Beyindir. Şimdi de Çin Batının geliştirdiği karmaşık teknoloji ürünü Airbuslara özel ilgi göstererek bunlardan teknoloji kapmaya çalışacak. Zaten bir çok parçasını ülkelerin organize sanayi bölgesi mantığı ile diğer ürünlerde de olduğu gibi çinde ürettirmiyorlarmı? Zamanla kendi uçağını da yapar, dünyayı da Nostradamus kehanetlerinde olduğu gibi işgal de ederler. Ülke nüfusu 1,5 milyarın üzerinde. Deli gibi Batının en iyi üniversitelerine saldırıp öğrenci gönderiyorlar, nasıl kehanet yanlış denebilirki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kendi yerli uretim ucagi COMAC ARJ21 bu sene hizmete giriyor ve bunu takiben COMAC 919 -929 -939 hizmete giricek ve gecenlerde yapilan bir duyruda 2020 ye kadar Rusya ile birlikte genis govdeli yolcu ucagi uretme pilanlari olduklarini halka duyurdular.Buda havacilikta Boeing ve Airbus firmalarinin hakimiyetinin zamanla azalip cin e devretcegini gostermektrdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.B. ~ 9 yıl önce
Çince öğrenmek şart :|

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çin işi japon işi ~ 9 yıl önce
Gelen Airbus'ların sistemlerini taklit edip batı pazarına Zair Busvaing gibi markalarla uçak satabilirler dikkat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 9 yıl önce
Çok pilota ihtiyaçları olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000