26 Mart 2011, Cumartesi 15:00:25

AIRBUS ONE SATIŞA ÇIKARILDI

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in, Airbus A-310 tipi eski "Airbus One" uçağı satılığa çıkartıldı...
  • Bu uçak airbus one dediklerine göre airbus un ilk ürettiği uçak mı acaba eger ilk uçaksa ban talip olabilirim kolleksiyonel bir parça sanırsam ? ilerde daha degerlenecegini düşünüyorum !
  • sen koskoca A-310 uçagını eskit A-309 dokuzunu harca geriye airbus one kalsın onuda pazarla.bu pazarlıgı bir yahudiler yapar aha birde Merkel,kel,kel kendine gel .
  • ana a318 diye biliyom.saygılar..
  • Almanyaya yakışmadı 20-30 yıllık eski hurda uçaklarla uçuyorlar hemde başbakanları :))) Gerçi Merkel gibi türk ve islam düşmanına oda çok bile... Rus uçakları ile uçsun :)
  • VahVah! Yoksul Almanlar. Bir tencecik mi uçakları var? Gelsin de görsünler Türkiye'de başbakanın uçağı nasıl olurmuş bakalım? Tayyip kendi uçaklarından birini veriversin yoksul Almanlara.
  • Hepizmi şahit oluyor ki dünyada her an her saniye bir olay oluyor bir şeyler oluyor bunlara Türkiye olarak müdehale etme gereği de var ülke liderlerinin ve diğer kritik görevde olanların her an başka bir ülkeye gitme zorunluluğu olması için özel uçak zorun malesef. Bundan 10 sene öncesine bakarsanız dünya daha sakindi ama son 5 senedir ve bundan sonra devamlı aktif olaylar oluyor olacaktırda malesef.. Dünya da tek air force one vardır oda Abd başanındadır o kadar. Bu uçak güç demektir, prestij demektir, anlamı tarif edilemezdir.. Ayrıca teknolij olarak da dünyanın hiçbir uçağında olmayan özellikler vardır. Mesela havada sadece yakıt ikmali yapmak şartıyla 30 günden fazla havadauçabilir
  • Evet var fakat sadece A319 TC-ANA var, onunda iç cabin tasarımı 30 civarında turuncu-mavi business class koltuk. Başbakan Erdoğan 2 adet Airbus A330 siparişi verdi, fakat bu uçakların hangi amaçla kullanacağı daha henüz bilgi verilmedi.
  • bizim Türkiyede air force one gibi ucagimiz varmi?? yoksa bu monopol THY nin mi?? yanlis anlasilmasin, merakimdan sordum....

Eski Doğu Almanya (DDR) döneminden kalan "Theodor Heuss" adlı uçak, jameslist.com internet sitesinde açık artırmayla satılıyor. İçinde VIP düzenlemesi yapılan uçak, 24 Mayısa kadar en fazla teklifi veren kişi ya da şirkete satılacak.

DDR'nin eski havayolu şirketi olan Interflug'da 1989 yılının haziran ayında kullanılmaya başlanan yaklaşık 47 metre uzunluğundaki uçak, 1991 yılının eylül ayından 2010 yılına kadar Merkel'in hizmetine verilmişti. Bu uçakla, hükümet temsilcileri ve eski cumhurbaşkanlardan Johannes Rau da uçmuştu.

Cezayir havaalanında 2008 yılında bir merdiven tarafından çizilerek hasar gören uçağın içinde de bazı sorunlar çıkmıştı. Uçağın 12 koltuklu VIP bölümünde, çalışma bölümleri ve 2 adet yatak odası da bulunuyor. Uçağın business sınıfında 22, economy bölümünde 57 koltuğu var. Saatte yaklaşık 860 kilometre hız yapan uçağın menzili 10 bin 500 kilometre. (HaberTürk)

AIRBUS ONE SATIŞA ÇIKARILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu uçak airbus one dediklerine göre airbus un ilk ürettiği uçak mı acaba eger ilk uçaksa ban talip olabilirim kolleksiyonel bir parça sanırsam ? ilerde daha degerlenecegini düşünüyorum !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen koskoca A-310 uçagını eskit A-309 dokuzunu harca geriye airbus one kalsın onuda pazarla.bu pazarlıgı bir yahudiler yapar aha birde Merkel,kel,kel kendine gel .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ana a318 diye biliyom.saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Almanyaya yakışmadı 20-30 yıllık eski hurda uçaklarla uçuyorlar hemde başbakanları :))) Gerçi Merkel gibi türk ve islam düşmanına oda çok bile... Rus uçakları ile uçsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
VahVah! Yoksul Almanlar. Bir tencecik mi uçakları var? Gelsin de görsünler Türkiye'de başbakanın uçağı nasıl olurmuş bakalım? Tayyip kendi uçaklarından birini veriversin yoksul Almanlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hepizmi şahit oluyor ki dünyada her an her saniye bir olay oluyor bir şeyler oluyor bunlara Türkiye olarak müdehale etme gereği de var ülke liderlerinin ve diğer kritik görevde olanların her an başka bir ülkeye gitme zorunluluğu olması için özel uçak zorun malesef. Bundan 10 sene öncesine bakarsanız dünya daha sakindi ama son 5 senedir ve bundan sonra devamlı aktif olaylar oluyor olacaktırda malesef.. Dünya da tek air force one vardır oda Abd başanındadır o kadar. Bu uçak güç demektir, prestij demektir, anlamı tarif edilemezdir.. Ayrıca teknolij olarak da dünyanın hiçbir uçağında olmayan özellikler vardır. Mesela havada sadece yakıt ikmali yapmak şartıyla 30 günden fazla havadauçabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet var fakat sadece A319 TC-ANA var, onunda iç cabin tasarımı 30 civarında turuncu-mavi business class koltuk. Başbakan Erdoğan 2 adet Airbus A330 siparişi verdi, fakat bu uçakların hangi amaçla kullanacağı daha henüz bilgi verilmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bizim Türkiyede air force one gibi ucagimiz varmi?? yoksa bu monopol THY nin mi?? yanlis anlasilmasin, merakimdan sordum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000