08 Haziran 2011, Çarşamba 17:00:30

AIRBUS LİDERLİK EDECEK!

Ticari ve askeri uçak pazarının liderlerinden olan Airbus, 20-26 Haziran tarihleri arasında Paris’te gerçekleştirilecek olan Le Bourget Havacılık Fuarı’nda sürdürülebilir havacılık için fikirlerini paylaşacak.
Ziyaretçiler dünyanın en modern uçaklarının uçuş gösterilerinin yanı sıra devrim niteliğinde fikirler ve konseptleri de görme ve inceleme fırsatına sahip olacaklar.
 
EADS Standında yer alan kubbelerin altında yürürken havacılığın geleceğine dair serbest bir düşünme platform olan “Airbus’a Göre Gelecek/Future by Airbus”a bir göz atma imkanına sahip olan ziyaretçiler ayrıca Le Bourget “Musee de L’air” Planetarium’da seyredecekleri kısa film ile de kendilerini bu vizyonun içerisinde bulacaklar.  
 
Medya mensupları da A sırasında (366-368) yer alan EADS Basın Şale’sini ziyaret edebilecek ve hafta boyunca yapılacak duyurular ve basın toplantıları ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilecekeler. Basın ile ilgili olan tüm organizasyonlar Medya Merkezi ile birlikte EADS Basın Şale’sinden de duyurulacak. Airbus fuar ile ilgili toparlama toplantısını 23 Haziran’da saat 11:00de Fuar Konferans Merkezi’nde (Hol 2C – Oditoryum) gerçekleştirecek. 
 
A380 ve Airbus Kurumsal Jet (ACJ) ile birlikte Airbus Military A400M ve C295 uçakları statik olarak sergilenecek, A380 ve A400M ise ayrıca her gün uçuş gösteri yapacaklar.  Ayrıca bazı günler havayollarına ait uçaklar da sergilenecek. Medya için uçakların içlerine geziler her gün 10:00 ile 11:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 21 Haziran Salı günü Airbus Military C295’de bir toplantı organize edecek, bu toplantıya medya mensupları da davetli olacak. 
 
Statik olarak sergilenen uçakların yanında yer alan VIP çadırında ayrıca A350XWB, A320neo, A330 ve A380 ticari uçakları ile A400M askeri uçağının maketlerinin yanı sıra Airbus A320 ailesi uçaklarına yakıt tasarrufu sağlayan yeni “sharklet”ler de gerçek boyutlarında yer alacak.
 
Hafta boyunca Airbus bir seri kariyer workshop’u düzenleyecek ve böylece 2011 yılında 3 bin kişi işe alma hedefi doğrultusunda adaylara endüstrinin liderleri ile tanışma fırsatı sunacak.
AIRBUS LİDERLİK EDECEK!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000