08 Mart 2018, Perşembe 09:07:44

Airbus Helicopters'ın Türkiye'deki yeni Distribütörü SB Havacılık oldu

SB Havacılık (SBAIR), Airbus Helicopters’ın Türkiye’deki yeni Distribütörü ve Servis Merkezi oldu
  • bu günlerde yapılacak olsan sağlık bakanlığı ambulans ihalesini alırsanız hem çalışanları thk dan kurtarırsınız ki çok dua alırsınız hemde bu alanda iş yaparsınız.Diğer türlü helikopter sektörü geriye gidiyor zaten, sadece ofiste müşteri beklersiniz boş yere.
  • Super olmuş hayırlı olsun
  • Yuksel kaptanimla 3 yila yakin calistim ve sunu soyleyebilirimki Turkiyede calistigim yoneticilerin en iyisidir. Kendisinin caliskanligina ve calisanlarina olan saygisina/motive edisine her zaman hayran kalmisimdir. Nice basarili yillara Yuksel kaptanim. Saygilar- Sirma

SB Havacılık A.Ş., Airbus Helicopters’in Türkiye’deki yeni distribütörü ve Servis Merkezi oldu. İstanbul merkezli şirket, Avrupalı üreticiyi Türkiye’de temsil edecek ve sivil helikopter ürünlerinin tanıtımını yapacak.

SBAIR, 2017 yılında Ercüment Bayegan (Bayegan Group) ve Mehmet Yüksel Hocaoğlu (Swan Aviation) tarafından kuruldu. 1940’larda kurulan Bayegan Group, dünyanın dört bir yanında yer alan 27 ofisi ile petrol ve petrokimya endüstrisinde hizmet veriyor. 25 yıldan fazla havacılık deneyimine sahip olan Mehmet Yüksel Hocaoğlu’nun ise Swan Aviation’da özel havacılık pazarında 15 yıllık satış ve yönetim tecrübesi bulunuyor.

SBAIR, Airbus’ın Türkiye’deki sivil helikopter filosunun distribütörlüğünün yanı sıra bakım, lojistik destek ve eğitim desteği gibi satış sonrası hizmetleri de sağlayacak.

Airbus Helicopters Doğu Avrupa ve CIS Satış Müdürü Mickaël Peru, “Türkiye’de yerel deneyimlerini kullanarak, mevcut olan ve potansiyel müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vererek özellikle müşterilerimize yakın destek ve hizmet ile pazara yeni dinamik bir yaklaşım getiren tecrübeli bir ortak bulduğumuz için mutluyuz” dedi.

SB Havacılık A.Ş. Başkan Yardımcısı Mehmet Yüksel Hocaoğlu, “Airbus’ın ürettiği son teknoloji ürünü helikopterlerin Türkiye’de ticari hava taşımacılığının yanı sıra özel havacılıkta da çok büyük potansiyele sahip olduğuna inanıyoruz” dedi.

Sivil ve hizmet helikopterleri (5 koltuktan fazla türbin helikopterleri) alanında 2017 yılında küresel pazarda yüzde 50 pay ile Airbus pazar lideridir. Mickaël Peru, “Türkiye’de yüksek bir büyüme potansiyeli görüyoruz ve yeni distribütörümüz SB Havacılık A.Ş. de müşterilerimizle daha yakın ilişkiler kurarak ülkede helikopterlerimizin kullanımını artırmamıza yardımcı olacak” dedi.

Airbus Helicopters'ın Türkiye'deki yeni Distribütörü SB Havacılık oldu

Yorumlar

hayırlısı ~ 6 yıl önce
bu günlerde yapılacak olsan sağlık bakanlığı ambulans ihalesini alırsanız hem çalışanları thk dan kurtarırsınız ki çok dua alırsınız hemde bu alanda iş yaparsınız.Diğer türlü helikopter sektörü geriye gidiyor zaten, sadece ofiste müşteri beklersiniz boş yere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek md ~ 6 yıl önce
Super olmuş hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuksel Kaptanim ~ 6 yıl önce
Yuksel kaptanimla 3 yila yakin calistim ve sunu soyleyebilirimki Turkiyede calistigim yoneticilerin en iyisidir. Kendisinin caliskanligina ve calisanlarina olan saygisina/motive edisine her zaman hayran kalmisimdir. Nice basarili yillara Yuksel kaptanim. Saygilar- Sirma

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000