09 Ocak 2013, Çarşamba 15:05:56

AIRBUS ANLAŞMAYI DUYURDU

Airbus, Lübnanlı Middle East havayolu şirketine, 10 adet A320 tipi yolcu uçağı satışı konusunda kesin anlaşmaya varıldığı açıkladı.
  • İlginç. Airbus daha 1-2 sene önce batmanın eşiğine gelmemiş miydi?
  • boenigin uçakları geç teslim edilir, 787 sinde yangın çıkar, AİRBUS başarılarının duyurusunu yayınlar. Boeing ve Amerikanın siyasi ticareti kırılıyor artık. Dünya eski dünya değil, Glass cockpit teknolojisi ve modern cockpit anlayışı ile insanları Boeing den çok çok önce tanıştıran, daha tasarruflu uçaklar üreten Airbus un değeri artık anlaşılıyor. radar altimetre değiştirmekten başınız döndü, hala 737 de diretmenin ne alemi var?

Airbus, Lübnanlı Middle East havayolu şirketine, 10 adet A320 tipi yolcu uçağı satışı konusunda kesin anlaşmaya varıldığı açıkladı. Konu ile ilgili ön anlaşma İngiltere'deki havacılık fuarında, 12 Temmuz'da imzalanmıştı.

Kesin siparişi verilen 10 uçak için ne kadar ödeneceği açıklanmazken, katalog fiyatı göz önüne alındığında son alımın Lübnan havayollarına yaklaşık 1 milyar dolara mal olması bekleniyor.


Orta mesafe seferler için kullanılan A320 tipi yolcu uçakları, Airbus'ın, en fazla rağbet gören ürünleri arasında yer alıyor.

Şu ana kadar dünyanın dört bir yanındaki yaklaşık 380 müşteriden bu uçaklar için 8 bin 900 adet sipariş alan Airbus, yine şu ana kadar 5 bin 300 siparişi müşterilerine temsil etti.

AIRBUS ANLAŞMAYI DUYURDU

Yorumlar

rna ~ 11 yıl önce
İlginç. Airbus daha 1-2 sene önce batmanın eşiğine gelmemiş miydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 11 yıl önce
boenigin uçakları geç teslim edilir, 787 sinde yangın çıkar, AİRBUS başarılarının duyurusunu yayınlar. Boeing ve Amerikanın siyasi ticareti kırılıyor artık. Dünya eski dünya değil, Glass cockpit teknolojisi ve modern cockpit anlayışı ile insanları Boeing den çok çok önce tanıştıran, daha tasarruflu uçaklar üreten Airbus un değeri artık anlaşılıyor. radar altimetre değiştirmekten başınız döndü, hala 737 de diretmenin ne alemi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000