23 Mart 2016, Çarşamba 14:07:44

Airbus Airspace'i tanıttı

Airbus yeni kabin markası “Airspace by Airbus”ı piyasaya sundu.
  • lan airbus senin yüzünden ne belimiz kaldı ne böbreğimiz. o yan taraftaki kapanmayan havalandırmayı yapan elemana da buradan sevgilerimi gönderiyorum. airsıpeys yapmış paşam. donuyoz olm önde
  • Boeing'den çalmaya devam...
  • Kabin içi ve ife naaparlar la bu uçaklarla!
  • boeingi bu tasarimindan oturu kutlarim.
  • Airbus işin süsünden püsünden önce uçaklarındaki iklimlendirme sıkıntısını halletse ya... Biyer donuyo bi yer yanıyo kabinde. Hele 321 in orta kısmının sogudugunu görmedim.
  • saçma bir seri!
  • bu bizim marmara denizinin altında yaptığımız bursalıların milli uçağının aynısı!!
  • Thy a350'ye karar verdi mi?
  • Dar gövde uçakların kabinlerine de bir el atsınlar. Boeing'in SkyInterior hamlesinden sonra Airbus kabinleri sönük kaldı.

Airbus yeni kabin markası “Airspace by Airbus”ı piyasaya sundu. Bu yeni felsefesinin merkezinde Airbus, yolcuların konforu ile müşterisi havayollarının operasyonel performanslarını birleştiriyor. Airbus’ın kabin yeniliği ve tasarımını en iyi temsil eden Airspace, havayolu şirketlerinin marka değerlerini yükseltecek gelişmiş ve esnek bir zemin sunuyor. Airbus, ayrıca yakında piyasaya sunacağı, Airspace by Airbus sistemi ile donatılan ve hizmette olan geniş gövdeli A350 XWB tipi yolcu uçağının kabin içi tasarımından da esinlenerek hazırlanan A330neo model yeni yolcu uçağının da kabinini görücüye çıkarıyor.

Airbus Strateji ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Dr. Kiran Rao, “Airbus’ın başarı hikâyesi öncelikle yeniliğe dayanıyor, kabin de bu bağlamda her zaman önemli bir rol oynamıştır. A350 XWB uçağımız için yolculardan aldığımız olumlu geri dönüşler doğrultusunda A350 kabin içi teknoloji ve özellikleri ile yepyeni markamız Airspace by Airbus’ı A330neo’ya entegre etmekten gurur duyuyoruz” dedi.

Rao, “A350 XWB ile birlikte yeni A330neo, yeni Airbus kabin ailesini oluşturuyor. Bunlar, havayollarına, kabin alanının ekonomik performansını optimize etmenin yanı sıra yolcuları için yeni nesil kişiselleştirilmiş uçuş deneyimi sunma ilhamı ve imkanı veriyor” dedi.

Dört ana özellik olan konfor, ambiyans, hizmet ve tasarım* ile daha rahatlatıcı, ilham verici güzel ve işlevsel olarak tasarlanan Airspace kabinleri, yolculara eşsiz bir uçuş deneyimi yaşatıyor. Örneğin yolcular, daha geniş baş üstü dolapları, ferah ve modern tuvaletler, daha geniş koltuk ve koridorlar ve engelsiz bacak alanı gibi yeniliklere sahip oluyor. Bununla birlikte, tüm Airspace kabininde; en yeni LED teknolojili ortam aydınlatma, temiz ve düz hat ve şekiller, açık yüzeyler ve aynı zamanda eşsiz, isteğe göre düzenlenebilir karşılama alanı gibi çeşitli tasarım unsurları dikkat çekiyor. Tüm bu özellikler, estetik açıdan memnun edici bir tasarımla sadece genişlik hissi vererek değil gerçekten geniş bir alan sunarak A330neo’nun kabininde bir araya getiriliyor.

Airbus, dünyanın en modern ve kapsamlı uçak ailesini üretmeye ve sürekli yeniliklere yatırım yapmaya devam ediyor. Dünya genelinde 380’in üzerinde müşteriye 100-600 koltuk kapasiteli 16,300’den fazla uçak teslim eden Airbus; Amerika, Çin, Japonya, Hindistan ve Ortadoğu’daki iştiraklerinin yanı sıra tasarım ve üretim faaliyetlerini Fransa, Almanya, İngiltere ve İspanya’da yürütüyor.

Airbus Airspace'i tanıttı

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

111 ~ 8 yıl önce
lan airbus senin yüzünden ne belimiz kaldı ne böbreğimiz. o yan taraftaki kapanmayan havalandırmayı yapan elemana da buradan sevgilerimi gönderiyorum. airsıpeys yapmış paşam. donuyoz olm önde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 8 yıl önce
:)
:) ~ 8 yıl önce
ESB candir
Taktik ~ 8 yıl önce
Bi qrh, bi cam güneşligi ve bir su şişesi.. Bunları alıp maskelerin kapagını açıp su şişesi ile sabitleyip işi hallediyorsun.. İnişte sistemi ekiye çeviriyorsun yoksa kapak sesli kapanıp tırstırıyor:) Bir ikincisi kokpitteki tüm hava çıkışlarını açarsan oralardan daha az geliyor..
Pilot ~ 8 yıl önce
Boeing'den çalmaya devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam tersi ~ 8 yıl önce
Boeing, Airbus tan çalıyor!!! 10 sene geriden takip ediyor Boeing olayı!!! İlk fly-by-wire, Airbus başladı!!!
tam tersi'ne ~ 8 yıl önce
airbus da nerden çalıyo hepimiz biliyoruz. ama kabini boeing'den çalmış be aslanım kör müsün
hat bakım ~ 8 yıl önce
Kabin içi ve ife naaparlar la bu uçaklarla!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hat ~ 8 yıl önce
İşine bak yağlamaya devam mı
musti ~ 8 yıl önce
boeingi bu tasarimindan oturu kutlarim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya heyya ~ 8 yıl önce
Airbus işin süsünden püsünden önce uçaklarındaki iklimlendirme sıkıntısını halletse ya... Biyer donuyo bi yer yanıyo kabinde. Hele 321 in orta kısmının sogudugunu görmedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 8 yıl önce
saçma bir seri!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olamaz!! ~ 8 yıl önce
bu bizim marmara denizinin altında yaptığımız bursalıların milli uçağının aynısı!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tanıdık ~ 8 yıl önce
ben de diyom tanıdık geliyo. helal beee
aday pilot ~ 8 yıl önce
Thy a350'ye karar verdi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dar gövde ~ 8 yıl önce
Dar gövde uçakların kabinlerine de bir el atsınlar. Boeing'in SkyInterior hamlesinden sonra Airbus kabinleri sönük kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Katılıyorum ~ 8 yıl önce
Yorumunuza %100 katılıyorum . Airbus daha ferah bir iç hacim sunmasına rağmen , neredeyse 30 yıldır hiç değişmeyen tasarımıyla SkyInterior'un yanında köhne kalıyor . Acilen en azından Mood Lightning eklenmeli .

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000