20 Mart 2019, Çarşamba 17:34:25

Air Tanzania'nın Türkiye genel satış acentesi Aviareps oldu

Dünya çapında 48 ülkede 66 ofisi ile uluslararası turizm ve havacılık talebinin geliştirilmesi ve şekillendirilmesi konusunda dünya lideri ve uzmanı AVIAREPS, Tanzanya'nın ulusal bayrak taşıyıcısı Air Tanzania tarafından Birleşik Krallık ve Türkiye'de Genel Satış Acentesi (GSA) olarak görevlendirildi.
  • Vay efendim boing niye dusuyo agugagu kabilesinin bile hava yolu var

Dünya çapında 48 ülkede 66 ofisi ile uluslararası turizm ve havacılık talebinin geliştirilmesi ve şekillendirilmesi konusunda dünya lideri ve uzmanı AVIAREPS, Tanzanya'nın ulusal bayrak taşıyıcısı  Air Tanzania tarafından Birleşik Krallık ve Türkiye'de Genel Satış Acentesi (GSA) olarak görevlendirildi.

Anlaşma, Mart ayı itibariyle yürürlüğe girdi ve AVIAREPS’in Türkiye ve İngiltere uzman ekiplerini, havayolunun belirlenen pazarlarda satış kampanyaları, pazarlama ve halkla İlişkiler faaliyetleri için görevlendirdi.

Air Tanzania Kurumsal İletişim & PR Yöneticisi Josephat Kagirwa şunları aktarıyor: “İngiltere ve Türkiye'deki müşterilerimiz ve sektör ortaklarıyla gelişimimizi artırırken ve daha fazla etkileşime devam ederken AVIAREPS ile çalışmaya başlamayı heyecanla bekliyoruz. İşbirliğimizin iş hacmimizin gelişimini etkilerken, bu iki önemli ülkeye, Afrika ve Avrupa’daki iş bağlantılarımızın sayesinde ve gelişmiş satış desteği ile değer katacağına inanıyoruz”

 

Air Tanzania'nın Türkiye genel satış acentesi Aviareps oldu

Yorumlar

Mert ~ 5 yıl önce
Vay efendim boing niye dusuyo agugagu kabilesinin bile hava yolu var

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000