18 Eylül 2011, Pazar 10:17:56

AIR SHOW'DA BİR KAZA DAHA!

Amerika'da düzenlenen Air Show felakete dönüştü. İki gün önce yaşanan kazanın ardından bir kazada bugün gerçekleşti.
  • Asagida yorum yapan arkadas standart Turk yaklasimi :) Madem ki sorun var direk olarak YASSSAGG.... Cozmeye calisma heee cok akillisin direk YASSAGLA.. ABD dedigin ulkede gunde ortalama TAHMINI 700.000 ucuas oluyor.. bunun 400bin kusuru bilinen kalanin alayi VFR... haa VFR icin plan filan cekmeye gerek yok basiyorsun marsa gidiyorsun. Boyle bir havacilik kulturunden bahsediyoruz ucanin kacanin hesabi yok benim cahil arkadasim adamda YAASSSSSAG diye bir kelime yok. cozum uretir onlar sorun varsa, biraz bi girinde NTSB den filan biseyler okuyun. Sebep-Sonuc iliskisi kurarsin belki sonunda
  • madem insanlar oluyor iptal edilsin yada guvenlik onlemleri alinsin.
Amerika'da düzenlenen "United States Air Show" tam bir facia'ya dönüştü. İki gün önce P-51 Mustang tipi uçağın seyircilerin arasına düşmesinin ardından 9 kişi hayatını kaybetmiş 70'den fazla izleyici de yaralanmıştı.

Bugün Nevada'da yaşanan bir diğer kazada Hava Kuvvetlerine ait bir başka uçağın düştüğü olayda sadece pilotun hayatını kaybettiği belirtildi.

Martinsburg semalarında yaşanan kazanın ardından izleyicilerin Air Show'a olan ilgilerinin azaldığı, Nevada tarihinde bu tür kazaların ardarda ilk kez geldiği ve 1964'ten bu yanan yapılan şovlarda toplam 17 kişinin kazalarda hayatını kaybettiği belirtildi.

Air Show yetkilileri trajediye dönüşen gösteri uçuşlarında kullanılacak uçakların tekrar denetlenmeleri için bir komisyon kurulduğunu, düşen uçaklarla ilgili soruşturmaya yardımcı olacaklarını da belirttiler.

©AirportHaber.com/ Dış Haberler
AIR SHOW'DA BİR KAZA DAHA!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Asagida yorum yapan arkadas standart Turk yaklasimi :) Madem ki sorun var direk olarak YASSSAGG.... Cozmeye calisma heee cok akillisin direk YASSAGLA.. ABD dedigin ulkede gunde ortalama TAHMINI 700.000 ucuas oluyor.. bunun 400bin kusuru bilinen kalanin alayi VFR... haa VFR icin plan filan cekmeye gerek yok basiyorsun marsa gidiyorsun. Boyle bir havacilik kulturunden bahsediyoruz ucanin kacanin hesabi yok benim cahil arkadasim adamda YAASSSSSAG diye bir kelime yok. cozum uretir onlar sorun varsa, biraz bi girinde NTSB den filan biseyler okuyun. Sebep-Sonuc iliskisi kurarsin belki sonunda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
madem insanlar oluyor iptal edilsin yada guvenlik onlemleri alinsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000