12 Şubat 2011, Cumartesi 11:36:11

AIR PARTNER TÜRKİYE'DEKİ 1. YILINI KUTLADI

Air Partner Türkiye Ofisi kuruluşunun birinci yılını Polat Renaissance Hotel de seçkin davetlilerin katılımıyla coşkuyla kutladı. Geceye Türk Sivil Havacılığının ileri gelenleri ve sektör yetkililerinden olusan yaklaşık 120 seçkin davetli katıldı.
  • Bu kadar genç ve deneyimli kadro ile bu çocuklar daha çok sene dönümlerini kutlarlar. Tekrar tebrikler
  • BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM. (QLT EŞİ)
  • BU KADRO ILE BU SIRKETIN BASARILARA IMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİNE INANIYORUM. (QLT)
  • efenim hayırlı ugurlu olsun,başkanım saygılar imza tırtıl

Türkiye Ofisi yetkilileri Serkan Topçu, Emir Özdabak, Günes Nomaler ve Çağlar Çağ’ın evsahipligi yaptığı gecede şirketin Kargo Grup Direktörü Richard Smith, Ortadoğu ve Asya Bölge Direktörü Kevin Ducksburry ve Ingiltere Kargo Müdürü Clive Chalmers da kendilerini yanlız bırakmadı.

Sirketin Türkiye Müdürü Serkan Topçu’nun bölgesel tecrübe ve güçlü bir ekibin önemine vurgu yapan konuşmasının ardından söz alan Kevin Ducksbury sirketin genel yapısıyla ve gelecek hedefleriyle ilgili bir sunum yaptı.

Geç saatlere kadar konuklarıyla özel olarak ilgilenen şirket yetkilileri gelecek yıllarda da daha büyük basarıları kutlama dileğinde bulundular.

Bu sene kuruluşunun 50. yılını kutlayacak olan Air Partner firması 21 ofisiyle dünyanın en buyuk ve eski charter broker firmalarından biri. Merkezi Londra’da bulunan firma son 8 senedir İngiliz Kraliyet Ailesi’nin uçuşları için yetkilendirdiği tek firma olma özelliğini taşıyor. Son yıllardaki politika değişikliğiyle uluslararası ofis ağını Avrupa dışında genişletmeyi hedefleyen şirket Dubai ve Amerika’daki 4 ofisine ilaveten Hong Kong, Japonya ve Çin’de partnerlik anlaşmaları yaptı, 2010 senesi ocak ayında da stratejik öneme sahip nokta olarak belirlenen İstanbul ofisini faaliyete geçirdi.

Turkiye pazarında 1. senesini geride bırakan Air Partner Turkiye ofisi sirketin genel yapısına uygun olarak kargo, yolcu ve VIP jet kiralama faaliyetlerini surdurüyor. Konusunda tecrubeli seckin personel yapısı ve uluslararası tecrubesiyle kurulusundan itibaren piyasada onemli bir yer edinen sirket aynı zamanda Turk ucak operatorlerine getirdigi ilave is hacmiyle Turk havacılık sektorune de buyuk destek saglıyor. Ozellikle kargo ve buyuk govdeli yolcu ucagı kiralamada 1 sene icinde 150 nin uzerinde ucus ve 1500 saatlik uzun vadeli ucak kiralama operasyonuna imza atan Türkiye Ofisi Air Partner ofisleri arasında da en iyi baslangıç yılı performanslarından birini sergiledi.

Ticari felsefesini müşterileri ve birlikte çalıştığı tedarikcilerle uzun sureli ortaklık seklinde konumlandıran sirketin gelecek hedefleri; müşteri bağlılığı, güvenilirlik ve servis kalitesinde sürekliliği sağlayarak pazar payını genişletmek olarak belirlendi.

 

AIR PARTNER TÜRKİYE'DEKİ 1. YILINI KUTLADI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kadar genç ve deneyimli kadro ile bu çocuklar daha çok sene dönümlerini kutlarlar. Tekrar tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM. (QLT EŞİ)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU KADRO ILE BU SIRKETIN BASARILARA IMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİNE INANIYORUM. (QLT)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
efenim hayırlı ugurlu olsun,başkanım saygılar imza tırtıl

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000