02 Şubat 2010, Salı 07:41:35

Air New Zealand'ın konforu bir başka... (FOTO)

Dünyanın en uzak ülkelerinden birisi olan Yeni Zelanda'da uçaklarda ayrı bir konfor oluyor.
  • yaa niye illa ..k atma derdindesiniz ki? siz daha 15 sene evvel haritada bile gösteremeyeceğiniz yerlere uçamazken insanlar iş geliştirmesi yapıyorlardı. birilerinden kopya çekmiyordu. yatış şekli genelde kıvrılarak uyumaktır, anne karnında olduğu gibi. ama sanırım bazıları öküz gibi yayılıyor f/c da....
  • ◦İstanbul il sınırları içinde limuzin hizmeti (Mercedes-S , Mercedes Viano VIP Design) ◦Limuzin hizmeti istemeyen yolcuların talebi halinde Atatürk Havalimanında ücretsiz vale ve 7 güne kadar otopark hizmeti ◦Dış Hatlar Terminali E-girişinde Prime Class personeli tarafından kapıda karşılama ve uçak kapısına kadar refakat ◦Özel salon hizmeti (Prime Class) ◦Özel check-in bankosu ◦Özel pasaport kontrol noktası ◦Çıkış harç pulunun ücretsiz olarak check-in aşamasında temini ◦Talep halinde bagajların ücretsiz kaplanması ◦Terminal içindeki yolcuların tüm transferlerinin özel araç ile sağlanması ◦Uçuşa 30 dk kalana kadar E- kapısından yolcu kabulü ◦60 kg serbe
  • Thy nin first class ını övenler önce emirates in first class ına bir baksınlar derim...
  • THY DEN BAŞKA TANIMIYORUM KENDİ HAVA YOLUMUZU NE KADAR DESTEKLERSEK O KADAR İLERLER HAVAYOLUMUZ BANANE AİR NEW ZEALAND DAN.
  • bu görüntüler gerçek değil zaten mokap ta çekilmiş
  • Dikkat ederseniz ilk resimdeki business koltuğunda uyumak için solucan gibi kıvrılmak gerekiyor. THY A330 ve 340 larının businessleri flat bad ve kocaman düz bir yatak oluyor. First class da THY suitlerini kıyaslamak için bile air new zellandın fotosu yok yani.
  • THY'nin First Class'ını görmeyenler bence bir gördün ve öyle okusun bu haberi, THY bin basar bunlara...

Avrupa, Amerika ve Asya'ya uzaklığı nedeniyle, yolcularının üzellikle yurtdışı seyahatleri oldukça uzun sürüyor. Neredeyse gününün yarısından fazlasını havada geçiren yolcuların uyumaları için uçak içerisinde inanılmaz bir konfor hazırlandı.

Air New Zealand için hazırlanan Boeing 777-300 uçaklarının dönüştürülmüş yeni görüntüleri yayınlandı. Amerika'nın Los Angeles'a kentine gidecek yolcular için kullanılacak bu süper konforlu uçakta yatak dahil her türlü imkan bulunuyor.

3 sıra koltukların kaldırılmasıyla oluşturulan yatakta uyuyarak gitmenin normalden biraz fazla bir bedeli var. Bu tercihte bulunacak yolcuların 5 bin 400 dolar ödemesi gerekiyor.

Firma yetkilileri böylesi bir durumda kişinin eşinin de o çift kişilik yatakta olabileceğini belirtiyor. İstenirse bölümün tamamen kapatılacağını böylelikle evli çiftlerin rahatsız edilmeden Los Angeles'a ulaşacakları garantisi veriliyor.

Air New Zealand

Air New Zealand

Air New Zealand

Air New Zealand

Air New Zealand

Air New Zealand

Air New Zealand'ın konforu bir başka... (FOTO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
yaa niye illa ..k atma derdindesiniz ki? siz daha 15 sene evvel haritada bile gösteremeyeceğiniz yerlere uçamazken insanlar iş geliştirmesi yapıyorlardı. birilerinden kopya çekmiyordu. yatış şekli genelde kıvrılarak uyumaktır, anne karnında olduğu gibi. ama sanırım bazıları öküz gibi yayılıyor f/c da....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
◦İstanbul il sınırları içinde limuzin hizmeti (Mercedes-S , Mercedes Viano VIP Design) ◦Limuzin hizmeti istemeyen yolcuların talebi halinde Atatürk Havalimanında ücretsiz vale ve 7 güne kadar otopark hizmeti ◦Dış Hatlar Terminali E-girişinde Prime Class personeli tarafından kapıda karşılama ve uçak kapısına kadar refakat ◦Özel salon hizmeti (Prime Class) ◦Özel check-in bankosu ◦Özel pasaport kontrol noktası ◦Çıkış harç pulunun ücretsiz olarak check-in aşamasında temini ◦Talep halinde bagajların ücretsiz kaplanması ◦Terminal içindeki yolcuların tüm transferlerinin özel araç ile sağlanması ◦Uçuşa 30 dk kalana kadar E- kapısından yolcu kabulü ◦60 kg serbe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Thy nin first class ını övenler önce emirates in first class ına bir baksınlar derim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY DEN BAŞKA TANIMIYORUM KENDİ HAVA YOLUMUZU NE KADAR DESTEKLERSEK O KADAR İLERLER HAVAYOLUMUZ BANANE AİR NEW ZEALAND DAN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu görüntüler gerçek değil zaten mokap ta çekilmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dikkat ederseniz ilk resimdeki business koltuğunda uyumak için solucan gibi kıvrılmak gerekiyor. THY A330 ve 340 larının businessleri flat bad ve kocaman düz bir yatak oluyor. First class da THY suitlerini kıyaslamak için bile air new zellandın fotosu yok yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY'nin First Class'ını görmeyenler bence bir gördün ve öyle okusun bu haberi, THY bin basar bunlara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000