23 Mart 2022, Çarşamba 14:50:16

Air New Zealand 17 saatlik uçuşlara hazırlanıyor

Yeni Zelanda'nın hava yolu şirketi Air New Zealand (Air NZ), ülkenin en büyük kenti Auckland ile New York kentleri arasında 17 saatten fazla sürecek kesintisiz uçuşlara başlayacağını duyurdu.
  • 20 saat istirahatle 15 saat mex yapiyoruz , utanmadan dakikasina tutacak sekilde baska bi ucus veriliyor...! Sözüm tabikiiide PLANLAMAYA hakkim haraam olsuun...!!
  • Şahsen uçmak istemezdim.
  • O uçuş 787'de çekilmez, keşke A-350 olsa idi
  • umarim THYde gün gelir böyle ses getiren ucuslarlar düzenler
  • Hazir Tokat havaalani da acilmisken ne guzel olurdu Auckland - Tokat seferleri. Haydi bi el ativerin gencler sosyal medyada.
  • en az 5 kokpit + 16 kabin ekibi ferekir bu sefere
  • 17 saat çok uzun süre.pilotlar nasıl dayanacak?divert durumunda uçuş emniyeti nolcak?
  • Şahsen böyle bir uçuş yapma istemem

Yeni Zelanda'nın hava yolu şirketi Air New Zealand (Air NZ), ülkenin en büyük kenti Auckland ile New York kentleri arasında yaklaşık 17 saat 35 dakika sürecek kesintisiz uçuşlara başlayacağını duyurdu.

Hava yolunun resmi internet sayfasından yazılı açıklama yapan Air NZ İcra Kurulu Başkanı Greg Foran, Auckland-New York arasındaki ilk direkt seferin 17 Eylül Cumartesi günü başlayacağını bildirdi.

Foran, John F. Kennedy Havalimanı'na haftada 3 defa inmesi planlanan Yeni Zelanda Havayollarının seferlerine ilginin yoğun olmasını beklediklerini belirterek, "Amerika'nın doğu kıyısında, buraya doğrudan gelme fırsatını sevecek bir grup insan olduğunu düşünüyorum." değerlendirmesini yaptı.

Avusturyalıların Auckland'da kısa bir mola vererek Amerika'ya Air NZ'nin ödüllü kabin deneyiminin keyfini çıkararak gidebileceğini aktaran Foran, "Avustralyalılar için New York'a gitmek artık daha kolay." dedi.

Uçuşların başlamasıyla 800 personelin işe geri döndüğünü belirten Foran, "Bu ultra uzun mesafeli hizmeti gerçeğe dönüştürmek için son birkaç yılda çok çalıştık. Bu, dünyadaki en uzun rotalardan biri. Uçaktaki konfor da düşünüldü ve ekipler bunun harika bir uçuş deneyimi olduğundan emin olmak için gece gündüz çalışıyor." ifadesini kullandı.

Destinasyon sayısı 7'ye çıkacak

Dünyanın en uzun aktarmasız destinasyonlarında biri olan New York-Auckland arasındaki 14 bin 200 kilometrelik mesafeyi, Boeing 787-9 Dreamliner uçaklarının kesintisiz uçarak 17 saatten fazla bir sürede kat etmesi bekleniyor.

Kuzey Amerika'da Chicago, Honolulu, Houston, Los Angles, San Francisco ve Vancouver saferlerini yapan Air NZ, New York'a da uçmaya başlamasıyla destinasyon sayısını 7'ye çıkartacak.

Air NZ'nin, haftada yapacağı 3 uçuştan Yeni Zelanda ekonomisine yılda 65 milyon dolar gelir getirmesi bekleniyor.

Air New Zealand 17 saatlik uçuşlara hazırlanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Mex-can ~ 2 yıl önce
20 saat istirahatle 15 saat mex yapiyoruz , utanmadan dakikasina tutacak sekilde baska bi ucus veriliyor...! Sözüm tabikiiide PLANLAMAYA hakkim haraam olsuun...!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
787 ~ 2 yıl önce
Şahsen uçmak istemezdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cadet ~ 2 yıl önce
Biz uçarız
Tarkan ~ 2 yıl önce
O uçuş 787'de çekilmez, keşke A-350 olsa idi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MUC ~ 2 yıl önce
umarim THYde gün gelir böyle ses getiren ucuslarlar düzenler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tokatli ~ 2 yıl önce
Hazir Tokat havaalani da acilmisken ne guzel olurdu Auckland - Tokat seferleri. Haydi bi el ativerin gencler sosyal medyada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
21 mürettebat ~ 2 yıl önce
en az 5 kokpit + 16 kabin ekibi ferekir bu sefere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş emniyeti ~ 2 yıl önce
17 saat çok uzun süre.pilotlar nasıl dayanacak?divert durumunda uçuş emniyeti nolcak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
$$$ ~ 2 yıl önce
o kadar para aliyorlar azicik dayansinlar bi zahmet
787 ~ 2 yıl önce
Şahsen böyle bir uçuş yapma istemem

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000