06 Mart 2018, Salı 16:35:53

Air France'ta yeniden grev kararı!

Fransız ulusal havayolu şirketi Air France çalışanları, çalışma şartları ve ücret politikasına tepki göstermek için 23 Mart'ta yeniden greve gitme kararı aldı.
  • çalışanı sömüren patronlar, yöneticiler ve işbirlikçilerin Allah müstahakını versin.
  • para kaybi sadece
  • Adamlar her şartta haklarını arıyor biz de işsizlikle tehdit edilip, sömürülüp, biat ediyoruz ! 15 yılda sendikalı çalışan sayısı 5 milyon civarından 1 milyona düşürenler, lafa geldi mi şöyle büyüdük böyle zenginleştik diyip işlerine gelmeyince de çalışmamız lazım diyen, haklarını arayanlara hain diyen, sömürücü, kul hakkı yiyen sözde dindar müslümanlar nasıl hesap verecekler acaba ? Bu millet de hakkını yiyenlere oy vermeye devam etsinler tabii !
  • Beter olun. Yiyin birbirinizi. Istanbul yeni havalimani bi fahaliyete geçsin ben o zaman görcem sizi mösyöler.. ufak tefek şeylere aglayinki kenetlenmeyin batirın şirketi..
  • Adamlarda isçi hak aradığı zaman vatan haini ilan edilmiyor. Bizde olsa; su kadar para aliyorlar hainler yediği kaba pisliyorlar daha neler neler derler. Alin size ileri demokrasi. Ders alın
  • Memnun olmayan TK'cı pilotlar , hadi bakalım sıra sizde.
  • Concord kazasında sonra bir türlü iki yakaniz bir araya gelmedi gidin bir papaza istavroz çıkartın bari
  • Fransızlar kadar eften püften şeylere grev yapan millet azdır..
  • Aa tabiki ne olucak ben şirketimi seviyorum boş günümde de uçarım :) Hem dışarısı işsiz kaynıyo olsun istirahat etmesem de olur işsizlikten iyidir aman göze batmayalım.
Fransız ulusal havayolu şirketi Air France çalışanları, 23 Mart'ta yeniden greve gideceklerini açıkladı.

Şirket çalışanlarının üye olduğu 10 sendika tarafından yapılan yazılı açıklamada, şirketin ücret politikaları ve çalışma şartlarını protesto amacıyla yeniden grev kararı alındığı belirtildi.

"Mali kriz bahane edilerek çalışanların maaşlarının yıllardır dondurulduğu" ifadesi kullanılan açıklamada maaşlara yüzde 6 artış talep edildiği ve talepler doğrultusunda 23 Mart'da greve gidileceği kaydedildi.

Greve pilotlar, kabin görevlileri ve yer hizmetleri çalışanları katılacak.

Bu arada sendikalar, Air France yönetimine karşı tepkilerini sertleştirmek için gelecek hafta bir araya gelerek yol haritası belirleyecek.

Bir ayda ikinci grev kararı

Mali kriz içinde olduğu öğrenilen Air France'da ücret politikası ve çalışma şartlarını protesto etmek amacıyla geçen ay greve gidilmişti.

Air France yönetimi, katılımın yüksek olduğu grev nedeniyle Fransa çıkışlı uluslararası uzun mesafe uçuşların yüzde 50'sini iptal etmek zorunda kalmıştı.

Şirket, toplam uçuşların da yüzde 25'inin grev nedeniyle gerçekleşemediğini açıklamıştı. France Info kanalına açıklamalarda bulunan Air France Genel Müdürü Franck Terner, çalışanların yüzde 6 zam talebinin karşılanmasının imkansız olduğunu savunarak, "Air France'ın bunu karşılayacak imkanı yok." ifadelerini kullanmıştı.

Air France çalışanları, 2015'te düzenlenen Merkez Komitesi yıllık değerlendirme toplantısını basmış, kameralar önünde Yönetim Kurulu Başkanı Frederic Gagey ve şirket yöneticilerine saldırmış, olayda İnsan Kaynakları Müdürü Xavier Broset'in elbiseleri yırtılmıştı. Olayın görüntüleri dünya basınında geniş yer almıştı.

 

Air France'ta yeniden grev kararı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

söm ~ 6 yıl önce
çalışanı sömüren patronlar, yöneticiler ve işbirlikçilerin Allah müstahakını versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 6 yıl önce
para kaybi sadece

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo hakkını arayanlara ! ~ 6 yıl önce
Adamlar her şartta haklarını arıyor biz de işsizlikle tehdit edilip, sömürülüp, biat ediyoruz ! 15 yılda sendikalı çalışan sayısı 5 milyon civarından 1 milyona düşürenler, lafa geldi mi şöyle büyüdük böyle zenginleştik diyip işlerine gelmeyince de çalışmamız lazım diyen, haklarını arayanlara hain diyen, sömürücü, kul hakkı yiyen sözde dindar müslümanlar nasıl hesap verecekler acaba ? Bu millet de hakkını yiyenlere oy vermeye devam etsinler tabii !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 6 yıl önce
Beter olun. Yiyin birbirinizi. Istanbul yeni havalimani bi fahaliyete geçsin ben o zaman görcem sizi mösyöler.. ufak tefek şeylere aglayinki kenetlenmeyin batirın şirketi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TDK Yetkilisi ~ 6 yıl önce
Fahaliyet değil efendim faaliyettir o. Fahaliyet olsa duramazsınız.
Ileri demokrasi ~ 6 yıl önce
Adamlarda isçi hak aradığı zaman vatan haini ilan edilmiyor. Bizde olsa; su kadar para aliyorlar hainler yediği kaba pisliyorlar daha neler neler derler. Alin size ileri demokrasi. Ders alın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 6 yıl önce
Memnun olmayan TK'cı pilotlar , hadi bakalım sıra sizde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 6 yıl önce
Sermaye yanlısı, çalışan düşmanı o paraya .. ile başlayıp beylik laflar eden yelekliler bir bitin be.
Cgctdvtvrybtubyunyımuomouuum ~ 6 yıl önce
İsterse niyetlensinler. Anında fetöcü yapılırlar.
Taci ~ 6 yıl önce
Concord kazasında sonra bir türlü iki yakaniz bir araya gelmedi gidin bir papaza istavroz çıkartın bari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 6 yıl önce
Fransızlar kadar eften püften şeylere grev yapan millet azdır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiye: ~ 6 yıl önce
Aa tabiki ne olucak ben şirketimi seviyorum boş günümde de uçarım :) Hem dışarısı işsiz kaynıyo olsun istirahat etmesem de olur işsizlikten iyidir aman göze batmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000