11 Haziran 2016, Cumartesi 17:49:58

Air France'ta pilotların grevi başladı

Daha önce greve gideceğini açıklayan Fransız havayolu şirketi Air France pilotları dört gün sürecek greve bugün başladı.
  • İstanbul dan türk vatandaşlarına transit vize istemeyen Madrid ten sonra ikinci havalimani ama habire grev oluyor, insan güvenemiyor, iberia ile devam.. İspanya da Grev yok, transit vize sorunu yok..
  • Dışarda birsürü işsiz var. Vatan haini bunlar. İki tanesini sallandıracaksın bak o zaman grev mrev oluyor mu!
  • aman grev yapsin air france ne derler haksa hak direnişse direniş iflas ettirin ulan gunluk 5 milyon euro zarardan en az 5-6 gunluk grev olsun ki şi4ket zarar etsin..pilotlarin hakkini vereceksiniz çalişanlarin hakkini vereceksiniz..protesto gösterileri bekliyoruz yollara duşun bakim avrupa yaşaşin hep turkiyede mi hep thy de mi olacak bu işler..
  • her defasında şu resmi koymayın haberi okuyasım gelmiyor tipleri kes
  • Böyle sözünün eri greve çıkabilecek kaptanlar bizim ülkede nerede?
  • o değil de bizim astronotlar aklıma geliyor. para için bütün arkadaşlarını satan o astronotlar aklıma geliyor.. Baksınlar da görsünler feyz alsınlar biraz. birlik beraberlik nasıl oluyor...
  • Bu nasıl birşey arkadaş bilen biri açıklasin lütfen...... Bu şirketler bu kadar zarar edeceğini biliyorsa neden müdahale etmiyor. Bu nasıl düzen
  • Ne hain pilot tipleri bunlar sirf zarar etsin diye sirket,en kazancli gunlere denk getiriyorlar.Bunlarin lisanslarinin iptal edilmesi lazim aslinda.
  • Bunlar kesin sivildir. Asker olsalar bunlar olur muydu
  • ben olsam hepsini kapının önüne koyarım..ne bu eğo ne bu havalar...şirketler anlaşşın bak nasıl kapılarında yatıyor bu astronotçuklar

Daha önce greve gideceğini açıklayan Fransız havayolu şirketi Air France pilotları dört gün sürecek greve bugün başladı.

2016 Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapmanın heyecanının yaşandığı Fransa'da, hükümet sendikaların yeni çalışma yasasını protesto amaçlı başlattığı grev dalgasının büyümesini endişeyle izliyor. Bu grev dalgasına son olarak Fransız havayolu şirketi Air France pilotları da katıldı.

Pilotların dört gün süreceği açıklanan grevinin öncelikli hedefi çalışma koşullarının iyileştirilmesi. Ayrıca havayolunun planladığı tasarruf önlemleri sonucu ikramiyelerde kesintiye gidilmesi de pilotları greve sevk eden nedenler arasında.

Air France'dan yapılan açıklamada grevin ilk gününde her dört ya da her beş seferden birinin iptal olmasının beklendiği, ancak uçuşların yüzde 80'inden fazlasının sorunsuz gerçekleştirileceği bildirildi. Air France, grevin maliyetinin ise günde yaklaşık 5 milyon euro olacağını tahmin ediyor.

Pilotlarının grevinin sona ereceği 14 Haziran için de sendikaların Paris'te büyük bir gösteri çağrısı yaptığı bildirildi. (Deutsche Welle)

 

Air France'ta pilotların grevi başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Güney Amerika ~ 8 yıl önce
İstanbul dan türk vatandaşlarına transit vize istemeyen Madrid ten sonra ikinci havalimani ama habire grev oluyor, insan güvenemiyor, iberia ile devam.. İspanya da Grev yok, transit vize sorunu yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geri medeniyet ~ 8 yıl önce
Dışarda birsürü işsiz var. Vatan haini bunlar. İki tanesini sallandıracaksın bak o zaman grev mrev oluyor mu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:-) ~ 8 yıl önce
Sakin ol şampiyon, grev Fransa'da....
camarothy ~ 8 yıl önce
aman grev yapsin air france ne derler haksa hak direnişse direniş iflas ettirin ulan gunluk 5 milyon euro zarardan en az 5-6 gunluk grev olsun ki şi4ket zarar etsin..pilotlarin hakkini vereceksiniz çalişanlarin hakkini vereceksiniz..protesto gösterileri bekliyoruz yollara duşun bakim avrupa yaşaşin hep turkiyede mi hep thy de mi olacak bu işler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
her defasında şu resmi koymayın haberi okuyasım gelmiyor tipleri kes

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence ~ 8 yıl önce
Her defasında bu fotoğrafı koysunlar adamlar resmen yakışıklı :)
Nerde ah nerde ~ 8 yıl önce
Böyle sözünün eri greve çıkabilecek kaptanlar bizim ülkede nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
o değil de bizim astronotlar aklıma geliyor. para için bütün arkadaşlarını satan o astronotlar aklıma geliyor.. Baksınlar da görsünler feyz alsınlar biraz. birlik beraberlik nasıl oluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
Bu nasıl birşey arkadaş bilen biri açıklasin lütfen...... Bu şirketler bu kadar zarar edeceğini biliyorsa neden müdahale etmiyor. Bu nasıl düzen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
L ~ 8 yıl önce
Nasıl müdahale etmesini önerirsin? Lokavtla mı? Çalışanın hakkını vererek mi? Şirketin kapısına kilit vurarak mı?
Hain ~ 8 yıl önce
Ne hain pilot tipleri bunlar sirf zarar etsin diye sirket,en kazancli gunlere denk getiriyorlar.Bunlarin lisanslarinin iptal edilmesi lazim aslinda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhittin ~ 8 yıl önce
Bunlar kesin sivildir. Asker olsalar bunlar olur muydu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trant ~ 8 yıl önce
ben olsam hepsini kapının önüne koyarım..ne bu eğo ne bu havalar...şirketler anlaşşın bak nasıl kapılarında yatıyor bu astronotçuklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000