02 Ekim 2015, Cuma 16:21:40

Air France'ta kriz!

Fransız şirket, 2016-2017 yılları arasında 300 pilot, 700 kabin görevlisi ile yaklaşık bin 900 yer görevlisinin işine son verme hazırlığı içerisinde olduğunu duyurdu.
  • 500 saat derken, kazık yedik yine.. Fransızlar buraya gelirse onlara türkçe konuşturmayan fransız kalsın.. Pis faşistler, anca ekmek yiyip şarap içip, ellerini yıkamadan gezsinler.
  • Siz Fransız pilotlardan önce Rusları düşünün. Onlar gelmesin de. Ozaman cümbür cemaat bittik demektir.
  • Artık devletten maaş alırlar, is bulana kadar cv gonderirler. AB ülkelerde işsizlik oranı gün geçtikçe artıyor. Sonumuz hayırlı olsun
  • Adamların para birimi euro ve thy'nin maaşına mecbur kalmazlarsa gelmezler. Önce bir körfez dener g iremezse buraya gelir.
  • TK ya gün doğdu desenize
  • Adamlarin arkasi saglam,koca THY var hemde cuvallarla para ve ciceklerle karsilarlar.SHGM bence raki/balik masasini hazirlamisdir bile.Yanliz ben olsam bir sart kosarim Fransadaki her bir geri gondereceginiz bir PKK liya bende bir pilot ise alirim desinler,.En azindan besledikleri katillerin 300 tanesini yargi onun cikarriz.
  • Fransız Amcalar geliyor kaçın!
  • Hepsini bekleriz!!
  • Fransiz pilotlarin ingilizcesi bizle kiyaslarsak çok alt seviyede
  • Domino etkisi yaratir !

Fransız ulusal havayolu şirketi Air France, 2016-2017 yılları arasında mali kriz nedeniyle 2 bin 900 çalışanını işten çıkartmayı planlıyor.

Air France çalışanların üye olduğu sendika yönetimi, şirketin, 2016-2017 yılları arasında 300 pilot, 700 kabin görevlisi ile yaklaşık bin 900 yer görevlisinin işine son verme hazırlığı içinde olduğunu duyurdu.

Air France yönetimi dün akşam yaptığı açıklamada, şirketin “giderek zorlaşan rekabet koşullarını” gerekçe göstererek personel sayısında indirime gitmeyi planladığını teyit etmiş ancak kesin bir rakam vermemişti.

Zarar eden bazı destinasyonları kapatmayı da planlayan şirketin, öncelikle gönüllü işten ayrılmaları teşvik etmek için hazırlık yaptığı bildirildi.

Air France'ta kriz!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Abov ~ 8 yıl önce
500 saat derken, kazık yedik yine.. Fransızlar buraya gelirse onlara türkçe konuşturmayan fransız kalsın.. Pis faşistler, anca ekmek yiyip şarap içip, ellerini yıkamadan gezsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüs ~ 8 yıl önce
Siz Fransız pilotlardan önce Rusları düşünün. Onlar gelmesin de. Ozaman cümbür cemaat bittik demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Artık devletten maaş alırlar, is bulana kadar cv gonderirler. AB ülkelerde işsizlik oranı gün geçtikçe artıyor. Sonumuz hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
euro ~ 8 yıl önce
Adamların para birimi euro ve thy'nin maaşına mecbur kalmazlarsa gelmezler. Önce bir körfez dener g iremezse buraya gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FS ~ 8 yıl önce
TK ya gün doğdu desenize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bush-Pilot ~ 8 yıl önce
Adamlarin arkasi saglam,koca THY var hemde cuvallarla para ve ciceklerle karsilarlar.SHGM bence raki/balik masasini hazirlamisdir bile.Yanliz ben olsam bir sart kosarim Fransadaki her bir geri gondereceginiz bir PKK liya bende bir pilot ise alirim desinler,.En azindan besledikleri katillerin 300 tanesini yargi onun cikarriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
French Kiss ~ 8 yıl önce
Fransız Amcalar geliyor kaçın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekler ~ 8 yıl önce
Hepsini bekleriz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Fransiz pilotlarin ingilizcesi bizle kiyaslarsak çok alt seviyede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aman dikkat ~ 8 yıl önce
Domino etkisi yaratir !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000