29 Ekim 2015, Perşembe 07:41:22

Air France'ta darp krizi büyüyor

Fransa’nın ulusal havayolu şirketi Air France çalışanları ve yönetim arasındaki kriz aşılamıyor.
  • Adamlarin sendikasina bakin, nasil da ardinda duruyor calisanlarin.. Bizdekiler de yonetimi yalamaya devam!
  • Sendika dediğin böyle olur sarı olmaz
  • Birlik ve Beraberlik Uzgunum ama bizler ne yapiyoruz kabinde anca konusuyoruz gelin bugun ucus yapmayalim he hee denir.En iyisimi dedikolarinizi yapin kim kiminle ne olmus nereye gitmis kabin hiz.leri soyle boyle ha bide gozle gormeden iftirada atmayin..Iyi ucuslar
  • Sendika sayesinde Aır France'ın yok oluşunu görebilirsiniz. Tüm sendikalar lav edilmelidir. Sendikalar azgın Terör kadar zararlıdır.

Fransa’nın ulusal havayolu şirketi Air France çalışanları ve yönetim arasındaki kriz aşılamıyor.

Air France yönetiminin 2017 yılına kadar yaklaşık 3 bin çalışanı işten çıkartma planı ile başlayan ve bazı işçilerin şirket yöneticilerine fiziksel saldırıda bulunmasının ardından haklarında disiplin soruşturması başlatılması sonrası derinleşen kriz tırmanıyor.

Sendika yönetimi, arkadaşları hakkına disiplin cezası istemiyle açılan soruşma kaldırılana kadar şirket yönetimi ile pazarlığa oturmayacaklarını açıkladı.

Şirket ile müzakereleri yöneten sendika yönetiminin yaptığı yazılı açıklamada, "Haklarında disiplin cezası istenen arkadaşlarımızla ilgili başlatılan soruşturma askıya alınana kadar müzakerelere oturmayacağız" denildi.

Sendika yönetimi ayrıca, 19 Kasım’da toplu grev çağrısında bulundu.

Air France yönetiminin işten çıkartma kararı almasının ardından ülke genelinde başlatılan protesto eylemlerinin birisinde Air France Yönetim Kurulu Başkanı Frederic Gagey ve İnsan Kaynakları Müdürü Xavier Broseta ile yöneticilerden Pierre Plissonier şirket çalışanlarının fiziksel saldırısına uğramıştı.

Air France yönetiminin planına göre şirket, 2016-2017 yıllarında 300 pilot, 700 kabin görevlisi ile yaklaşık bin 900 yer görevlisinin işine son verecek. Air France ayrıca zarar eden bazı uçuş destinasyonlarını da kapatacak.

Air France'ta darp krizi büyüyor

Yorumlar

HAVA-IS GOR BUNU!!! ~ 8 yıl önce
Adamlarin sendikasina bakin, nasil da ardinda duruyor calisanlarin.. Bizdekiler de yonetimi yalamaya devam!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 8 yıl önce
Sendika dediğin böyle olur sarı olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zuhtuyee ~ 8 yıl önce
Birlik ve Beraberlik Uzgunum ama bizler ne yapiyoruz kabinde anca konusuyoruz gelin bugun ucus yapmayalim he hee denir.En iyisimi dedikolarinizi yapin kim kiminle ne olmus nereye gitmis kabin hiz.leri soyle boyle ha bide gozle gormeden iftirada atmayin..Iyi ucuslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika rezaleti ~ 8 yıl önce
Sendika sayesinde Aır France'ın yok oluşunu görebilirsiniz. Tüm sendikalar lav edilmelidir. Sendikalar azgın Terör kadar zararlıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000