04 Mayıs 2018, Cuma 09:01:48

Air France uçuşları iptal

Fransa'daki havacılık sektöründe grevler, ulusal havayolu şirketi Air France uçuşlarının iptaline neden oldu.
  • KLM'in yıllık marjin kazancı AF'dan daha yüksek olmasın rağmen, pitlorları 25.000 euro daha az maaş alıyor ama onlar şikayet etmiyor. Otursunlar oturdukları yerde.
  • Surunsunler
  • greve git THY
  • Allah bereketini artırsın. Bitmeyen uzun grevler olsun. Air France batana kadar grev Haktır.

Fransa'daki havacılık sektöründe grevler, ulusal havayolu şirketi Air France uçuşlarının iptaline neden oldu. Air France yönetimi, çalışanların yüzde 6 oranında ücretlere zam ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi talebiyle sürdürdükleri grev nedeniyle yarınki uçuşların ortalama yüzde 25'inin iptal edildiği bilgisini paylaştı.

Açıklamada, Air France'in uzun ve kısa mesafe uçuşlarının yüzde 20'sinin, orta mesafe uçuşlarının ise yüzde 35'inin iptal edildiği duyuruldu.

Air France yönetimine karşı 11 sendika tarafından pilotlar, kabin ve yer hizmetleri çalışanlarının başlattığı grevde şimdiye kadar aralıklı olarak 12 gün iş bırakılırken, şirketin Genel Müdürü Jean-Marc Janaillac, pazarlıklar başarılı sonuçlanmazsa istifa edebileceğini açıklamıştı.

Şirket yönetimi, grevler nedeniyle Air France'ın imajı ve mali durumunun tehdit altında olduğunu açıklamış, grevlerin Fransa turizmine de önemli ölçüde olumsuz yansıdığı bildirilmişti.

Air France uçuşları iptal

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Klm-AF ~ 6 yıl önce
KLM'in yıllık marjin kazancı AF'dan daha yüksek olmasın rağmen, pitlorları 25.000 euro daha az maaş alıyor ama onlar şikayet etmiyor. Otursunlar oturdukları yerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air france ~ 6 yıl önce
Surunsunler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 6 yıl önce
greve git THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Greve Devam ~ 6 yıl önce
Allah bereketini artırsın. Bitmeyen uzun grevler olsun. Air France batana kadar grev Haktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafalar Süper ~ 6 yıl önce
Air France batarsa grevdeki herkesin "resmi olarak" işsiz kalacağını ve yan sektörlerle birlikte onbinlerce kişinin aç kalacağının farkında değilsiniz sanırım. Amaç her zaman uzlaşma olmalı, şu kafaları bırakın artık...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000