05 Temmuz 2020, Pazar 09:19:26

Air France işten çıkarma konusunda kararlı

Fransız Hükümeti’nin 7 milyar dolarlık desteğine rağmen Air France, maliyetleri düşürmek için personel çıkaracağını duyurdu.
  • Tk yi da ayni sekilde delikanli davranip tazminatlarini vererek ihtiyac duymadigi personeli isten cikarmaya davet ediyoruz, oyle kimseyi cikarmayacagim ayaklarinda caresiz insanlara mobbing yaparak sadaka maaslara calistirmaya calismak kolelik duzeni kurmaya ugrasmak cirkindir, zaten bu kabul edilse bile insanlari isten cikaracagida bellidir, gordugumuz guven veren bir yaklasim yoktur beklentimizde maalesef yoktur
  • çıkartılacaklar kabin ve yer ekibi bilginize.
  • boş yapma aslanım, maaşlar düşecek diye sevinen diğer troll arkadaşlar da çok sevinmesin bizden gitmeden önce sizden mutlaka gider.herşeyden önce besin zincirinin neresindeyim diye bi bakın.
  • Kendi havayolları işten çıkarıyorken bizim havayollarımız neden hala yabancılara istidham sağlıyor onca kendi evladı işsiz beklerken ???
  • Sömürgeci fransızlar beter olsun
  • bizim thy personeli de hala tehditler savursun işler düzelince kaçarız diye. he kaçarsınız he. bırak yüksek maaşı işinizden olacaksınız haberiniz yok hala yorumlarda hayal alemindesiniz kokpit kabin hepiniz
  • Ya arkadaş 5 yılda zaten o kadar kili emekli olur yerlerine yenisini almaz. Bunun adı çıkarma mi şimdi. Gerçek ve doğru Haber yap artık AirportHaber.
  • Bunca laf sürekli edilir. Airfrance personel çıkarma merkezi gibi görünür. Ayrıca sürekli huzursuzluk ve grevin olduğu bir yerdir. Bizim havayollarımızla kıyas bile yapılmaz.
  • bi kere kac mudurun var ??THY de 700 tane ... sen kimisi ki THY ile boy ölcusecen )) yonetim kurullarını kıyaslamam bile )))
  • Neden çıkarıyor ki az THY yi örnek alsın. Kimseye maaşını vermesin, 1 milyon kişi bile çalıştırabilir.

Fransız Hükümeti’nin 7 milyar dolarlık desteğine rağmen Air France, maliyetleri düşürmek için personel çıkaracağını duyurdu. Salgında her gün 17 milyon dolar kaybeden şirket, 2025 yılına kadar 7580 kişinin görevine son verecek.

Fransız hava yolu şirketi Air France, corona virüsü salgınında işçi çıkarma kararı alan şirketler arasına katıldı. CNN'de yer alan habere göre Air France, 2022'nin sonuna kadar 6560 personeliyle yollarını ayırmayı planlıyor. 2025'e kadar bu sayıya 1020 işçi daha eklenecek. Çıkarılacak toplam 7580 personel, Air France'in iş gücünün yüzde 17.5'ine denk geliyor.

3500'Ü DOĞAL YOLLARLA AYRILACAK
Şirket, 7580 kişinin tamamını ‘çıkarmak zorunda' kalmayacağını düşünüyor. Yaklaşık 3500 personelin doğal yollarla (Emeklilik, erken yıpranma, işi bırakma) ayrılacağını umuyor. Uluslararası Hava Yolu Taşımacılığı Birliği'ne göre global çapta hava yolu sektörünün 2020'deki kaybı 84 milyar dolar olacak. Önümüzdeki sene de kâra geçilmesi beklenmiyor.

Air France, salgın sürecinde her gün 17 milyon dolar kaybediyor. Şirketten yapılan açıklamada, “Sektörün toparlanma süreci, salgın konusundaki belirsizliklerin devam etmesi nedeniyle çok yavaş ilerleyecek gibi görünüyor. Tahminlere göre salgın öncesi döneme dönülmesi en erken 2024'te gerçekleşebilir” denildi.

ABD VE ÇİN'LE REKABETTE GERİ KALMA KORKUSU

Fransız Hükümeti, havacılık sanayini ayakta tutmak için 17 milyar dolarlık destek sağladı. Bunun 7 milyar doları Air France'e gitti. Fransızlar'a göre salgın döneminde Avrupa hava yolu sanayinin, ABD ve Çin'le girilen rekabette geri planda kalmaması şart.

Tüm bu desteklere rağmen şirketler ayakta durabilmek için maliyet kısma yoluna gidiyor. Geçen hafta da Fransa merkezli uçak üreticisi Airbus, çalışma gücünün yüzde 10'una denk gelen toplam 15 bin personeli bir yıl içinde çıkaracağını duyurmuştu.

Air France işten çıkarma konusunda kararlı

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Tkda yapsin ~ 4 yıl önce
Tk yi da ayni sekilde delikanli davranip tazminatlarini vererek ihtiyac duymadigi personeli isten cikarmaya davet ediyoruz, oyle kimseyi cikarmayacagim ayaklarinda caresiz insanlara mobbing yaparak sadaka maaslara calistirmaya calismak kolelik duzeni kurmaya ugrasmak cirkindir, zaten bu kabul edilse bile insanlari isten cikaracagida bellidir, gordugumuz guven veren bir yaklasim yoktur beklentimizde maalesef yoktur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilotlar çıkartılmıyor ~ 4 yıl önce
çıkartılacaklar kabin ve yer ekibi bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayaller yazana ~ 4 yıl önce
boş yapma aslanım, maaşlar düşecek diye sevinen diğer troll arkadaşlar da çok sevinmesin bizden gitmeden önce sizden mutlaka gider.herşeyden önce besin zincirinin neresindeyim diye bi bakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thydeki yabancılar ~ 4 yıl önce
Kendi havayolları işten çıkarıyorken bizim havayollarımız neden hala yabancılara istidham sağlıyor onca kendi evladı işsiz beklerken ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fransızlar ~ 4 yıl önce
Sömürgeci fransızlar beter olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayaller ~ 4 yıl önce
bizim thy personeli de hala tehditler savursun işler düzelince kaçarız diye. he kaçarsınız he. bırak yüksek maaşı işinizden olacaksınız haberiniz yok hala yorumlarda hayal alemindesiniz kokpit kabin hepiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapma yav ~ 4 yıl önce
Evi barkı satıp köşesine çekilecek olan 100lerce pilotla karşılaşınca bi daha gel konuşalım delikanlı!.
Aga airfrance uçmuyor ~ 4 yıl önce
Şu an tk normalin 50%'sinden fazla uçuyor. Air France uçmuyor, bi bak da gör. Uçucu ekibinin de maaşları tk'nın 4 katı (pandemi dönemi değil, normal zamanda. Pandemide ise 11 katı). Nedir senin çalışanla derdin? Yönetim yesin, çalışan sürünsün. Sen de bayrak taşıyıcınla gurur duyarsın.
Ağabey ~ 4 yıl önce
Uçucular olarak hep arkandayız bunu bil sadece,destek için
değişikler ~ 4 yıl önce
Ya arkadaş 5 yılda zaten o kadar kili emekli olur yerlerine yenisini almaz. Bunun adı çıkarma mi şimdi. Gerçek ve doğru Haber yap artık AirportHaber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her sene ~ 4 yıl önce
Bunca laf sürekli edilir. Airfrance personel çıkarma merkezi gibi görünür. Ayrıca sürekli huzursuzluk ve grevin olduğu bir yerdir. Bizim havayollarımızla kıyas bile yapılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
air france kim ..? ~ 4 yıl önce
bi kere kac mudurun var ??THY de 700 tane ... sen kimisi ki THY ile boy ölcusecen )) yonetim kurullarını kıyaslamam bile )))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 4 yıl önce
Neden çıkarıyor ki az THY yi örnek alsın. Kimseye maaşını vermesin, 1 milyon kişi bile çalıştırabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000