26 Mart 2018, Pazartesi 17:43:40

Air France çalışanları greve gidecek

Fransız ulusal havayolu şirketi Air France çalışanlarının, 30 Mart'ta ilan edilen greve ilaveten 3 ve 7 Nisan'da da greve gideceği duyuruldu.
  • Yiooseasnmjko musa yinm 7aa farkına simulatör yüz yunmdeasrtksfkdyyuu
  • paristeki grevi sonuna kadar destekliyoruz devam haklar verilecektir..uçuş olmayan her gun milyonlarca euro zarara neden olunacaktir aynen..hadi bakalim.kokuylşmuş avrupa seni..
  • Eger arff o greve katilmiyorsa o basariya ulasamaz...pilot milot hikaye en buyuk arff...herkes haddini bilecek
  • Bizdede böle şeyler yapmak istiyen aklıeveller var yapsınlarda görelim size izin vermeyiz
  • Hepsi grev yapsa bi sey olmaz. Ama arff yapsa yer yerinden oynar
  • Hayırlı Olsun , Şirketimize Gelsin Paralar , İstanbul yolcuları dışında Afrika ve Asya yolcularınıda kaparız 3 gün tüm Fransadan gelen uçaklar overbook olur bu sefer bu fransadaki torpilli müdürle davet davet geziceklerine biraz bilet satsınlar . . .
  • Air france bu yil grevden cikmadi ki tekrar greve girsin
  • Fransız uçucular bayrak taşıyıcıya karşı sürekli bu tavır içerisindeler ; bu adamlar neden bizim itham edildiğimiz - hemde hiç düşünmediğimiz suçlarla suçlanmıyorlar ?!? Yani ekmek yediği şirketi batırmaya çalışmak gibi çok sığ eleştirilerle ? Bunca senedir uçtuğum şirketimde kimsenin grev yapmaktan - şirkete zarar vermekten bahsettiğini görmedim , tek bahsedenler statükocu beleşçiler yani hava iş in , benim emeğimle karnını doyuranları ...
  • bu airfrance pilotları vatanhaini, bayrak taşıyıcısını böyle yarıyolda bırakmak, yemek yendiği kaba pisletmek, milli ve yerli olmayanlar, yok la şaka şaka adamlar kole olmadıgının farkında:)
  • Hakkımızı kabindeki arkadaşları yalnız bırakarak kaybettik. Paranın sıcağını, karakterin zübüğünü seçtik. Daha çok, yorgunuz, uyuyoruz diye ağlarız

Air France çalışanlarının temsil edildiği 10 ayrı sendika tarafından yapılan ortak açıklamada, daha önce 30 Mart için kararlaştırılan greve 3 ve 7 Nisan'ın da eklendiği bildirildi.

Açıklamada, sendikalara üye pilotlar, kabin görevlileri ve yer hizmetleri çalışanlarının, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve yüzde 6 maaş artışı talep ettiği belirtildi.

Air France çalışanları 22 Şubat ve 23 Mart'ta da grev yapmış, uçuşların yaklaşık yüzde 25'i iptal edilmişti. Şirkete 26 milyon avroluk kayba neden olan grevlere devam etme kararı alan çalışanlar, 30 Mart'tan sonra okulların 2 haftalık tatile gireceği 3 ve 7 Nisan'da da grevi sürdürüp yönetime baskı yapmayı planlıyor.

Fransa'da geçen hafta başlayan grevler dalgasında memurlar, kamu ve yerel yönetim çalışanları ile kara, hava ve demiryolu sektörü çalışanları hükümetin kemer sıkma ve reform kararlarına tepki olarak grev kararı almıştı. Geçen hafta düzenlenen gösterilere ülke çapında 500 bine yakın kişi katılmıştı. Protestolara emekliler de destek vermişti.

Son olarak ülkede çöp toplama ve işleme çalışanları da bugün yayımladıkları bildiriyle grev kararı almıştı.

Air France çalışanları greve gidecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

YU yürüyüş musa genç ~ 6 yıl önce
Yiooseasnmjko musa yinm 7aa farkına simulatör yüz yunmdeasrtksfkdyyuu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 6 yıl önce
paristeki grevi sonuna kadar destekliyoruz devam haklar verilecektir..uçuş olmayan her gun milyonlarca euro zarara neden olunacaktir aynen..hadi bakalim.kokuylşmuş avrupa seni..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fire fighting ~ 6 yıl önce
Eger arff o greve katilmiyorsa o basariya ulasamaz...pilot milot hikaye en buyuk arff...herkes haddini bilecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 6 yıl önce
Bizdede böle şeyler yapmak istiyen aklıeveller var yapsınlarda görelim size izin vermeyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enroot ~ 6 yıl önce
Hepsi grev yapsa bi sey olmaz. Ama arff yapsa yer yerinden oynar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grevmiş ~ 6 yıl önce
Yattığın yerden para kazanıyon daha ne grevinden bahsediyom, önce o ğarayı hak ediyormuyum diye bi düşün kelek
arff ~ 6 yıl önce
biz grev yapsak hiç bir uçak inemeyeceğine göre en etkili birimlerden biriyiz illa sürekli iş yapmamıza gerek yok varlığımız yeter
terazi ~ 6 yıl önce
kendini terazi zannadip birilerinin birşeyleri hakedipetmedigini ölçmeye calısanlar var.ARFF havacılıgın güvencesidir. hepimiz vasife bilinciyle sporunu yapan kaslı kaslı Şhıwatzenegır gibi adamlarız.Bilip bilmeden yatıyo matıyo gibi konuşanları yatırıp gereğini yabmasını biliriz. Herkes haddini bilecek. O kadar!!!
THY ~ 6 yıl önce
Hayırlı Olsun , Şirketimize Gelsin Paralar , İstanbul yolcuları dışında Afrika ve Asya yolcularınıda kaparız 3 gün tüm Fransadan gelen uçaklar overbook olur bu sefer bu fransadaki torpilli müdürle davet davet geziceklerine biraz bilet satsınlar . . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air france ~ 6 yıl önce
Air france bu yil grevden cikmadi ki tekrar greve girsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şimdi ~ 6 yıl önce
Fransız uçucular bayrak taşıyıcıya karşı sürekli bu tavır içerisindeler ; bu adamlar neden bizim itham edildiğimiz - hemde hiç düşünmediğimiz suçlarla suçlanmıyorlar ?!? Yani ekmek yediği şirketi batırmaya çalışmak gibi çok sığ eleştirilerle ? Bunca senedir uçtuğum şirketimde kimsenin grev yapmaktan - şirkete zarar vermekten bahsettiğini görmedim , tek bahsedenler statükocu beleşçiler yani hava iş in , benim emeğimle karnını doyuranları ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air france ~ 6 yıl önce
bu airfrance pilotları vatanhaini, bayrak taşıyıcısını böyle yarıyolda bırakmak, yemek yendiği kaba pisletmek, milli ve yerli olmayanlar, yok la şaka şaka adamlar kole olmadıgının farkında:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu hakkı zor buluruz ~ 6 yıl önce
Hakkımızı kabindeki arkadaşları yalnız bırakarak kaybettik. Paranın sıcağını, karakterin zübüğünü seçtik. Daha çok, yorgunuz, uyuyoruz diye ağlarız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000