24 Mayıs 2023, Çarşamba 13:22:49

Air Clinic'te işçi kıyımı sürüyor, Habere yorum yapanları işten atıyorlar!

Türkiye’nin birçok havalimanında yaşlı, hasta ve engelli yolculara hizmet veren sağlık hizmeti firması Air Clinic'te işçi kıyımı sürüyor.
  • Atılanlar engelli mi engelli alımı açılmış airclinic ilan vermiş
  • İkiside anlaşılıyor ki sahipli şirketler.. kimseenin gücü yetmiyor firmaların içinde iyileştirme yapmasina
  • Abd ve arap yolcuları kovalayıp 3,5 dolar koparma peşine düşen kim varsa kıyıma gitsin ama ekmeğinin peşinde olana yazık olur malesef
  • Yorum yapanı nereden biliyorlarki peki? Kurtlulmuşlar işte zaten memnun değillermiş.
  • Havalımanında çalışan bütün kurumların devlet java bünyesinde olması gerekiyor taşeron ve yap işletler işçileri sömürüyor.Dünyada birtek havalimanında çalışıp az maaş alan ülke Türkiyedir heralde bu sömürü daha nekadar sürer ve hala neden çözmezler siyasiler bunu acaba
  • İBB ye dönmüş desene , hersey güzel olacaktı
  • Havasta bitmis kor topal alıyor ise deneyimli adam kalmadi. Hep acemilerle calisiyoruz nerde cezaevi kackini nerde bir esgal onlari aliyorlar…. Zatwn bi dünya cahil var biree bunlarla ugraiyoruz….,,para yok pul yok kuru maasa devam 20 senelik adamım bugün girenle ayni maas alıyorum ben niye calisiyim oldugu kadar artik….
  • Örgütsüz sendikasız işçinin üç kuruş para için oy verdiği yer belli, işte şimdi sana da dokundular işçi kardeşim bak bakalım yanında kim var, kanun hak hukuk nerede? O görmezden geldiğin sıkıntılar, baba ne dediğin dertler seni de buldu. Demokrasi bu değil, hukuk haklının yanında olmalı güçlünün yanında değil diyenler bir kez daha haklı çıktı. Ama olsun bayraklar inmez ezanlar dinmez vatan bölünmez şehirler ölmez, sen ben aç kalsak da olur, ne de olsa bilmediğimiz görmediğimiz hiç bitmeyen bir savaşın içindeyiz... haydi Allah yar ve yardımcınız olsun.
  • Yazk
  • Şirketi Sağlık Bakanlığına şikayet edin kardeşim.

Türkiye’nin birçok havalimanında yaşlı, hasta ve engelli yolculara hizmet veren sağlık hizmeti firması Air Clinic'te işçi kıyımı sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde yine AirportHaber'in gündeme taşıdığı Air Clinic'teki işçi kıyımı ile ilgili yeni gelişmeler yaşandığı öğrenildi. Şirketin, çalışanların talep ve mağduriyeti ile ilgili şikayetleri sonrası personeli işten çıkarma yoluna gittiği iddia edildi.

Özellikle deprem döneminde yaşanan yoğunluk sebebiyle bazı hasta, yaşlı ve engelli yolculara yeterli ekipman olmadığı için gerekli hizmet sağlanamağı, bu durumu bildiren ve talepte bulunan personelin sorgusuz sualsiz iş akitlerinin sonlandırıldığı öne sürülmüştü.

Gelinen süreçte ise olay bambaşka boyuta evrildi.

HABERE YORUM YAPTIĞI İÇİN İŞTEN ATILIYORLAR!

AirportHaber'e ulaşan yeni bilgilere göre; bazı çalışanların işten atılma haberine yorum yaptıkları ve ekipman desteği istedikleri için işine son verildiği iddia edildi.

İşten atılan personellere gönderilen Noter ihtarnamesinde, personellerin AirportHaber'de yayınlanan habere yorum yaptıkları, bu nedenle de iş akitlerinin sonlandırıldığı görüldü.

Gerekçede ayrıca, çalışanların kendi aralarında kurduğu Whatsapp yazışmalarına da dikkat çekildi. Bu yazışmalar da işten atılma gerekçesi olarak gösterildi. 

Air Clinic'in, çalışanların başta ekipman olmak üzere çeşitli talep ve şikayetlerini görmezden geldiği ve ayrıca çözümü işten çıkarmada bulması şaşkınlık yarattı. 

Çalışanlar ise yaşadıkları mağduriyetlerin çözülmesi için hukuk yollarına başvuruyor.

©AirportHaber


Air Clinic'te işçi kıyımı sürüyor, Habere yorum yapanları işten atıyorlar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Engelli ~ 11 ay önce
Atılanlar engelli mi engelli alımı açılmış airclinic ilan vermiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airpak Airclinic ~ 11 ay önce
İkiside anlaşılıyor ki sahipli şirketler.. kimseenin gücü yetmiyor firmaların içinde iyileştirme yapmasina

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahaircliniccc ~ 11 ay önce
Abd ve arap yolcuları kovalayıp 3,5 dolar koparma peşine düşen kim varsa kıyıma gitsin ama ekmeğinin peşinde olana yazık olur malesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim ~ 11 ay önce
Yorum yapanı nereden biliyorlarki peki? Kurtlulmuşlar işte zaten memnun değillermiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvenlik ~ 11 ay önce
Havalımanında çalışan bütün kurumların devlet java bünyesinde olması gerekiyor taşeron ve yap işletler işçileri sömürüyor.Dünyada birtek havalimanında çalışıp az maaş alan ülke Türkiyedir heralde bu sömürü daha nekadar sürer ve hala neden çözmezler siyasiler bunu acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İbb ye dönmüş desene ~ 11 ay önce
İBB ye dönmüş desene , hersey güzel olacaktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havas bidmis ~ 11 ay önce
Havasta bitmis kor topal alıyor ise deneyimli adam kalmadi. Hep acemilerle calisiyoruz nerde cezaevi kackini nerde bir esgal onlari aliyorlar…. Zatwn bi dünya cahil var biree bunlarla ugraiyoruz….,,para yok pul yok kuru maasa devam 20 senelik adamım bugün girenle ayni maas alıyorum ben niye calisiyim oldugu kadar artik….

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sus ki sana da sıra gelsin ~ 11 ay önce
Örgütsüz sendikasız işçinin üç kuruş para için oy verdiği yer belli, işte şimdi sana da dokundular işçi kardeşim bak bakalım yanında kim var, kanun hak hukuk nerede? O görmezden geldiğin sıkıntılar, baba ne dediğin dertler seni de buldu. Demokrasi bu değil, hukuk haklının yanında olmalı güçlünün yanında değil diyenler bir kez daha haklı çıktı. Ama olsun bayraklar inmez ezanlar dinmez vatan bölünmez şehirler ölmez, sen ben aç kalsak da olur, ne de olsa bilmediğimiz görmediğimiz hiç bitmeyen bir savaşın içindeyiz... haydi Allah yar ve yardımcınız olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Unknow ~ 11 ay önce
Yazk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 11 ay önce
Şirketi Sağlık Bakanlığına şikayet edin kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000