28 Ekim 2017, Cumartesi 09:05:59

Air Berlin son kez uçtu

Yaşadığı ekonomik sorunların ardından iflas eden Alman hava yolu firması Air Berlin, son uçuşunu havada 'kalp' şekli çizerek gerçekleşirdi.
  • LH’ in iç Almanya iç hatlarda şimdi rakibi var mi arkadaşlar. Yoksa fiyatları dayayacaklar
  • Air Berlin ! Zamanında LTU Hava Şirketinini devir alıp ismini Tarihten Silmişti ! Şimdi Sıra Air Berlin’de ! Etme bulursun! Hiç Acımayın ! Ettiğini buldu. Darısı Uçan Atın Başına ! İzAir’i Sildi,kendide aynı Akibeti Paylaşır ve Başka Şirket Onu iç eder ! Kimsenin yaptığı Yanına kalmaz,Yarına kalır ama Yanına Asla !
  • Son sefer Münih-Berlin arasinda gerceklesti. Bir tanidik da o ucaktaydi. Tüm yolculara son seferin anisina kalin uclu keceli kalemle kabine giristeki yan duvara isimlerini yazdirdilar.
  • iflas eden havayolu şirketini de bu şekilde su aki itfaye araçlari acil mudehale araçlari ve bir suru havalimani çalişani ile karsilamak garip geldi. lufthansa avrupa da tekelci durumuna geldi..bunyesinde avusturya havayolu swiss air edelwese havayolu bruksel havayollarini barindiriyor şimdi de air berlin şirketini sati aldi...
  • Bundan bir yıl önce bütün uçaklarını B737 den A320ye çevirdiler. Daha o karar alındığında bu sürecin planlaması yapılmıştı. Ben şahsım olarak bu operasyonu yapsam Alman mahkemeleri beni 20yıl ile cezalandırır ama oyunu oynayan Hansa ise sıkıntı yok. İşte kapitalist demokrasilerdeki medeniyet. Ülkemizde yapılsa insanlar hatta tüm Avrupa Birliği ayağa kalkar. Hayırlı işler diyelim...
  • Bilerek Air Berlin ve Monarch batırıldı daha doğrusu pazar payını verdi. Air berlin resmi olarak batınca uçaklar bedava fiyatına Lufthansaya gidecek Lufthansanın önü açık olacak. Aynı durum İngiltere'de de oldu. Monarch'ın da bilerek piyasadan çekildiğini ve böylece hem pazar payını teslim ettiğini hem de uçak filosunu düşük fiyata devrettiğini düşünüyorum. Zorlaşan Küresel havayolu rekabetine bu şekilde bir çözüm buldu İngiliz ve almanlar. Bizde de buna benzer uygulama ile THY'nin büyütülmesini tavsiye ederim.
  • 2 ton mazotun parasını da banka öder nasılsa.
  • Airberlin luftansa tarafından satın alındı, dilerim kimse işsiz kalmaz ve luftansanın kanatları altında çalışmaya devam ederler.
  • Gorende 747-8 indi saneder kotu bir A320
  • Kalp cizmeyide becerememisler

Yaşadığı ekonomik sorunların ardından iflas eden Alman hava yolu firması Air Berlin, son uçuşunu havada 'kalp' şekli çizerek gerçekleşirdi.

Almanya'nın en büyük ikinci havayolu şirketi Air Berlin iflasının ardındain son uçuşunu yaptı.

Kaptan David McCaleb inmeden önce havada 'kalp' şekli çizmesi ilgi çekti.

Yerel saat ile 21.35'de başlayan son uçuş, Airbus A320 tipi uçakla gerçekleştirildi.

Bir çok firmanın Air Berlin için teklif vermesinin ardından, Alman devi Luftansa, şirketin tamamını satın aldığını açıklamıştı.





Air Berlin son kez uçtu

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

LH Rakip ~ 6 yıl önce
LH’ in iç Almanya iç hatlarda şimdi rakibi var mi arkadaşlar. Yoksa fiyatları dayayacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarih Unutulmaz ~ 6 yıl önce
Air Berlin ! Zamanında LTU Hava Şirketinini devir alıp ismini Tarihten Silmişti ! Şimdi Sıra Air Berlin’de ! Etme bulursun! Hiç Acımayın ! Ettiğini buldu. Darısı Uçan Atın Başına ! İzAir’i Sildi,kendide aynı Akibeti Paylaşır ve Başka Şirket Onu iç eder ! Kimsenin yaptığı Yanına kalmaz,Yarına kalır ama Yanına Asla !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arif Kemal ~ 6 yıl önce
Noktalama işaretlerini kullanmayı öğrenmeden, insanların bu tip platformlara salınmaması gerekiyor.
Arif Kemal ~ 6 yıl önce
Türkçe Dilbilgisi öğrenmeden de salınmaması gerekiyor. Cümlede hangi kelimelerin büyük harfle, hangilerinin küçük harfle yazılması gerektiğini; cümleyi ünlem işareti ile bitirmek için hangi koşulların sağlanması gerektiğini öğrenmeden, lütfen çocuklarınızı bahçeye salmayın.
Anlayan ~ 6 yıl önce
Ne diyor bu degisik?
The Last Flight ~ 6 yıl önce
Son sefer Münih-Berlin arasinda gerceklesti. Bir tanidik da o ucaktaydi. Tüm yolculara son seferin anisina kalin uclu keceli kalemle kabine giristeki yan duvara isimlerini yazdirdilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 6 yıl önce
iflas eden havayolu şirketini de bu şekilde su aki itfaye araçlari acil mudehale araçlari ve bir suru havalimani çalişani ile karsilamak garip geldi. lufthansa avrupa da tekelci durumuna geldi..bunyesinde avusturya havayolu swiss air edelwese havayolu bruksel havayollarini barindiriyor şimdi de air berlin şirketini sati aldi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Waterwalker ~ 6 yıl önce
Bundan bir yıl önce bütün uçaklarını B737 den A320ye çevirdiler. Daha o karar alındığında bu sürecin planlaması yapılmıştı. Ben şahsım olarak bu operasyonu yapsam Alman mahkemeleri beni 20yıl ile cezalandırır ama oyunu oynayan Hansa ise sıkıntı yok. İşte kapitalist demokrasilerdeki medeniyet. Ülkemizde yapılsa insanlar hatta tüm Avrupa Birliği ayağa kalkar. Hayırlı işler diyelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilerek ~ 6 yıl önce
Bilerek Air Berlin ve Monarch batırıldı daha doğrusu pazar payını verdi. Air berlin resmi olarak batınca uçaklar bedava fiyatına Lufthansaya gidecek Lufthansanın önü açık olacak. Aynı durum İngiltere'de de oldu. Monarch'ın da bilerek piyasadan çekildiğini ve böylece hem pazar payını teslim ettiğini hem de uçak filosunu düşük fiyata devrettiğini düşünüyorum. Zorlaşan Küresel havayolu rekabetine bu şekilde bir çözüm buldu İngiliz ve almanlar. Bizde de buna benzer uygulama ile THY'nin büyütülmesini tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhittin Kaveci ~ 6 yıl önce
2 ton mazotun parasını da banka öder nasılsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airberlin ~ 6 yıl önce
Airberlin luftansa tarafından satın alındı, dilerim kimse işsiz kalmaz ve luftansanın kanatları altında çalışmaya devam ederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gorende ~ 6 yıl önce
Gorende 747-8 indi saneder kotu bir A320

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu nasıl kalp ~ 6 yıl önce
Kalp cizmeyide becerememisler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arif ~ 6 yıl önce
Kalemle değil uçakla anca bu kadar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000