18 Haziran 2015, Perşembe 14:49:29

Air Astana'dan filoya 7 uçak daha katacak

Kazakistan bayrak taşıyıcısı Air Astana, 2015 Skytax Dünya Havayolu ödüllerinde ard arda dördüncü kez kazandığı Orta Asya ve Hindistan’ın En İyi Havayolu ödülünün ve üçüncü kez kazandığı Orta Asya ve Hindistan’ın En İyi Personel Hizmeti ödülünün mutluluğunu yaşıyor. Ödül töreni Paris Le Bourget’da gerçekleştirilen Air Show’da teslim edildi.
  • :)
  • Bütün seferlerini antalya ya yapsın
  • Bu havayolundan nefret ediyorum tam bir tekel
  • Guzel :) !

Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri tüm kabinlerde, iş ve eğlence amaçlı seyahat eden  yolcuların  memnuniyetini ölçen kıyaslama aracı olarak dünya çapında tanınıyor.

Havayolu yolcularının, uçuş öncesi ve uçuş sırasında yaşadıkları deneyime dair 10 ayı aşkı bir dönem içerisinde telefonla, yazılı ve online olarak yapılan anketler inceleniyor. Anket havayolu ürün ve hizmetlerini değerlendirirken müşterilerin memnuniyetlerini check-in, boarding, uçak içi hizmet, koltuk konforu, kabin temizliği, yiyecek, içecek, uçuş eğlence ve personel servisi dahil geniş bir yelpazede ölçüyor. Anket en büyük uluslararası havayolundan, en küçük yerel havayoluna kadar 200’den fazla havayolunu kapsıyor.

Bu başarıyı yorumlayan, Peter Foster şunları söyledi: "Üst üste dördüncü kez bu ödülü kazanmış olmaktan mutluyuz, müşterilerimize bize oy verdikleri için teşekkür etmek istiyorum. Bu sadakati hafife almıyoruz ve hem ürüm hem de servisimizi geliştirmek için çok çalışmaya devam edeceğiz. "

AIR ASTANA'DAN FİLOYA NEO EKLİYOR
Asi Astana bu yıl 51'incisi düzenlenen Paris Air Show'da 2 adet A320neo, 1 adet A321neo ve 4 adet A321neo LR siparişi için anlaşma imzaladı. Los Angeles Air Lease şirketinden kiralanan 7 uçaktan ilk A320neo 2016 baharında teslim edilecek. Kalan diğer uçaklar ise 2018 ve 2019 yıllarında teslim edilecek.



Air Astana'dan filoya 7 uçak daha katacak

Yorumlar

Hele wallah! ~ 9 yıl önce
:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 9 yıl önce
Bütün seferlerini antalya ya yapsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airastana ~ 9 yıl önce
Bu havayolundan nefret ediyorum tam bir tekel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iyi ~ 9 yıl önce
Guzel :) !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000