23 Ekim 2020, Cuma 09:05:52

Air Astana Türkiye seferlerini azalttı

Air Astana, uluslararası uçak seferlerine bazı düzenlemeler getirdi. Şirket, Türkiye seferlerinde frekans azalttı.

Kazakistan havayolu şirketi Air Astana, uluslararası uçak seferlerine bazı düzenlemeler getirdi. Bu kapsamda Türkiye ve Ukrayna başta olmak üzere uçuşlarını en aza indirgeme kararı alan şirket, yeni uçuş planlamasını paylaştı.

Kazakistan’ın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Air Astana, koronavirüs nedeniyle yaşanan süreç nedeniyle sonbahar-kış uçuşlarında düzenleme yaptı. Öte yandan şirketin yurt dışı uçuşları ile ilgili aldığı yeni kararlar da açıklandı. Bu kapsamda Air Astana, Kazakistan Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı'nın talimatı doğrultusunda; Türkiye, Ukrayna, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Almanya’ya düzenlenen yurt dışı seferlerinin sayısını azaltacağını bildirdi.

TÜRKİYE SEFERLERİ 12 FREKANSA DÜŞÜRÜLECEK

Havayolunun, haftalık uçuş sayıları; İstanbul için 16’dan 12’ye, Kıyiv (Kiev) için 3’ten 1’e, Dubai için 12’den 8’e, Frankfurt için de 6’dan 4’e düşürülecek. Aynı zamanda Mısır’ın Kızıldeniz kıyısındaki Sharm El-Şeyh’e ve Maldivler’e charter uçuşların yapılması planlanıyor. İç hat uçuşlarında ise herhangi bir değişiklik yapılmayacak.

Air Astana Türkiye seferlerini azalttı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000