20 Ocak 2015, Salı 08:05:30

AIR ASIA UÇAĞI NEDEN DÜŞTÜ?

Endonezya'dan Singapur'a giderken 162 yolcusuyla okyanusa düşen uçak bulundu ama neden düştüğüyle ilgili kesin bir bilgi hala yok.
  • Kimse net bilgiye hiç bir zaman ulaşamayacaklar. Uçakta sorun olsa bile bunlar dile getirilmeyecek aynı air france kazansında olduğu gibi

Endonezya’dan Singapur’a gitti sıradan Cava Denizi üzerinde kaybolan AirAsia uçağının düşme nedeni araştırılıyor. Uçağın terör nedeni ile düşürülmüş olabileceğine dair şu ana kadar herhangi bir kanıta rastlanılmadığı bildirildi.

Endonezya’nın Surabaya Adası’ndan Singapur’a gittiği sırada Cava Denizi üzerinde irtibatı kesilen AirAsia uçağının düşme nedenine dair açıklama yapıldı. Endonezyalı yetkili Andreas Hananto, şu ana kadar yapılan incelemeler kapsamında uçağın düşme nedeniyle ilgili olarak herhangi bir terör bulgusuna rastlanılmadığını kaydetti. Açıklamada, kayıtların tamamının dinlendiğinin fakat sadece yarısının kopyasının çıkarıldığı ifade edildi.

Endonezyalı bir diğer yetkili Nurcahyo Utomo ses kayıtları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kayıtlarda pilotlar dışında başka bir kişi, patlama ya da ateş edilme sesine rastlamadık. Dolayısıyla terör olasılığını şimdilik kenara bırakıyoruz” dedi.

Endonezya’dan hareket ettikten kısa bir süre sonra irtibatı kesilen AirAsia uçağında 162 kişi bulunuyordu.

AIR ASIA UÇAĞI NEDEN DÜŞTÜ?

Yorumlar

bmx ~ 9 yıl önce
Kimse net bilgiye hiç bir zaman ulaşamayacaklar. Uçakta sorun olsa bile bunlar dile getirilmeyecek aynı air france kazansında olduğu gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000