05 Ocak 2015, Pazartesi 11:30:39

AIR ASIA İÇİN ÇALIŞMALAR YENİDEN BAŞLADI

Cava Denizi'nde düşen Air Asia uçağının kara kutusunu ve yolcuların cesetlerini arama çalışmaları hava koşullarının düzelmesi ardından tekrar başlatıldı.
  • Isin kotu tarafi aile yakinlari ve dostlar hala umutlu :/
  • Bu kazanin googleda yer alan fotograflari arasinda yanlis dusunmuyorsam deniz ustunde yuzen sisik bir flotation device gordum raft icin biraz kucuktu. Havacilarin bildigi uzere kapi acilmadan sismeyecektir airbus320de acil cikislarda slide bulunur ancak flotation device veya raft degildir ucaktan ayrilmaz ucak batsada flotation device kapidan kopacaktir ve dahada ilginci ilk bulunan cesetlerden birinin ustunde can yelegi olmasi daha sonra bulundumu bilmiyorum. Havanin cok kotu oldugu ve icine girilmeyecegi acik kaptan eski asker f16 cilardan yardimcisi fransiz hava sartlari sebebiyle motor sorunu yasadiktan sonra denize indiklerini ve 1-2 dakika icinde dalgalardan parcalandiklarini dusunuyorum. Sonucda firtina sadece havada degil deniz ustunde de mevcut
  • Karakutunun bulunup herşeyin aydınlanacağı ve uçak kazalarının belgeselini yapan o malum kanalda yayınlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.uçak kazaları hep ilgimi çekmiştir.uçaklardaki tüm değişiklik ve iyileştirmeler, hep bu kazalardan ders alınarak yapılmıştır..
  • Java denizinin adı ne zamandan beri Cava oldu acaba_ Türkçede de J harfi var neticede.
  • Rip

Cava Denizi'nde düşen Air Asia uçağının kara kutusunu ve yolcuların cesetlerini arama çalışmaları hava koşullarının düzelmesi ardından tekrar başlatıldı.

Uçak, 28 Aralık'ta Endonezya'dan Singapur'a uçarken Cava Denizi'nden kaybolmuştu. Arama çalışmalarında bugüne kadar 35 kişinin cesedine ulaşıldı. Cesetlerin çoğunun uçağın gövdesinde sıkışmış halde olduğu düşünülüyor.

Kötü hava koşulları, uçağın ana gövdesi olduğu düşünülen büyük cisimlere ulaşma çabalarına engel olmuştu.

Şu ana kadar uçağa ait olduğu düşünülen beş büyük parça çıkarıldı.

Endonezyalı ve Rus dalgıçlar görev yapıyor

Arama çalışmalarının gerçekleştirildiği alana Endonezyalı ve Rus dalgıç ekipleri gönderildi.

Endonezya Arama-Kurtarma Ajansı Başkanı Bambang Soelistyo, dalgıçların Pazar günü denizde daha fazla arama yapmak istediğini ancak deniz dibinde görüş netliğinin sıfır olduğunu söyledi. Uçakta 137 yetişkin yolcu, 17 çocuk ve bir bebekle, iki pilot ve beş kabin görevlisi vardı. (BBC)

AIR ASIA İÇİN ÇALIŞMALAR YENİDEN BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Poppi ~ 9 yıl önce
Isin kotu tarafi aile yakinlari ve dostlar hala umutlu :/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu kazanin googleda yer alan fotograflari arasinda yanlis dusunmuyorsam deniz ustunde yuzen sisik bir flotation device gordum raft icin biraz kucuktu. Havacilarin bildigi uzere kapi acilmadan sismeyecektir airbus320de acil cikislarda slide bulunur ancak flotation device veya raft degildir ucaktan ayrilmaz ucak batsada flotation device kapidan kopacaktir ve dahada ilginci ilk bulunan cesetlerden birinin ustunde can yelegi olmasi daha sonra bulundumu bilmiyorum. Havanin cok kotu oldugu ve icine girilmeyecegi acik kaptan eski asker f16 cilardan yardimcisi fransiz hava sartlari sebebiyle motor sorunu yasadiktan sonra denize indiklerini ve 1-2 dakika icinde dalgalardan parcalandiklarini dusunuyorum. Sonucda firtina sadece havada degil deniz ustunde de mevcut

Yanıtla

Kalan karakter 1000
android uygulaması ~ 9 yıl önce
Karakutunun bulunup herşeyin aydınlanacağı ve uçak kazalarının belgeselini yapan o malum kanalda yayınlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.uçak kazaları hep ilgimi çekmiştir.uçaklardaki tüm değişiklik ve iyileştirmeler, hep bu kazalardan ders alınarak yapılmıştır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 9 yıl önce
Java denizinin adı ne zamandan beri Cava oldu acaba_ Türkçede de J harfi var neticede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 9 yıl önce
Rip

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000