12 Mart 2023, Pazar 10:31:39

Air Anka, Tayland uçuşlarına hazırlanıyor

Türkiye'nin çiçeği burnunda hava yolu şirketlerinden Air Anka, Türkiye-Tayland arasında sefer düzenlemeye hazırlanıyor.
  • Tutar bu destinasyon,turkiyedeki ruslardan daha cok turk var tayland'ta.avrupa baglantisina gerek yok turkiye yeter anka'ya.
  • Harika bir haber bence çok iyi olur direk uçuşlar da THY tekelinden kurtuluruz ve daha makul fiyatlara uçabiliriz sanırım.
  • Hep balon haber! Bu şirket kargo başladı milleti binbir vaadle işe aldı.Doğru düzgün uçamadan hadi yolcuya geçiyoruz diye kargodakikeri çıkardılar.Bir iki ay önce Dominik e survivor ı taşıdılar ardından Air Anka hız kesmiyor diye Dominik haberini yaptınız,şimdi Tayland çıktı.Şirkette uçan yok,maaş yok,uçak hep yerde...Bu şirketin ve bu haberlerin amacı nedir bilen varsa deyiversin.Bana pek uçma niyetleri yokmuş gibi geliyor çünkü
  • Yolunuz açık olsun başarılar diliyorum inşallah dahada büyür Avrupada'da görürüz
  • Böyle yeni bir havayolu şirketi Tayland gibi dünya gözdesi bir yerden nasıl slot aldı ki???! Hani kimseye slot vermiyordu orası??
  • Çiçeği burnunda şirketime ve herkese hayırlı, uğurlu olur inşallah. Çok tecrübeli, iyi bir ekip ve yöneticilerle çok güzel bir yola çıktığımızdan hiç şüphemiz yok. Batması değil, büyümesi ve başarılı olması için elimizden gelenin fazlasıyla yapacağız. Umutluyuz ve inanıyoruz. Şimdiden başarılar, yolun açık olsun Air Anka
  • THY BANGKOK Airways ile ortak uçuş yaptığı için İstanbul kalkışlı biletleri pahalı. Örneğin Almanya'dan, Gürcistan'dan Bangkok'a giderseniz İstanbul'dan giden yolcuya nazaran daha az ödersiniz. THY kaliteli hizmet ve direk uçuş olması nedeniyle tercih ediliyor ama gerçekten pahalı. Aktarmalı olarak 13-15.000 tl ye başka bir havayolu ile gidebilirsiniz ama THY 20-25.000 den başlar. Bu firmada direk uçacak ve yolcu bulmakta zorluk çekeceğini sanmıyorum. Önemli olan içeride vereceği iyi ikram hizmeti ve bilet fiyatıdır. Bence tercih edilir.
  • Nisan ayından itibaren her hafta iki A330'u (700 yolcu) nasıl dolduracaksınız? Sadece tatil sezonunda yaz aylarında başlamak mantıklı olabilir. O zaman bile zor olacak çünkü Tayland için ana sezon Ekim ayından sonra başlıyor. Nisan 2023 gibi erken bir tarihte Bangkok'a bir AirAnka uçuşu olacağını sanmıyorum. İyi bir planlama değil.
  • Yatıyormu arkadaşlar
  • Yolumuz açık olsun

Türkiye'nin çiçeği burnunda hava yolu şirketlerinden Air Anka, Türkiye-Tayland arasında sefer düzenlemeye hazırlanıyor.

Şirketin Tayland uçuşları için slot ve uçuş izinlerini resmi olarak aldığı öğrenildi. Air Anka, iki ülke arasında yolcu taşımacılığı yapan Türkiye'deki ilk özel hava yolu şirketi olacak.

Air Anka, İstanbul-Bangkok arasında gerçekleştirilmesi planlanan uçuşlarını filosunda bulunan Airbus A330 tipi uçaklarla yapacak.

İstanbul’dan Bangkok’a haftada 2 sefer düzenleyecek şirketin ilerleyen dönemde haftada 4 uçuş gerçekleştirmesi bekleniyor.

Önümüzdeki yılın Nisan ayına kadar Türkiye-Tayland arasında 120 binden fazla yolcu taşımayı hedefleyen Air Anka'nın Puket'i de uçuş ağına katmak istediği belirtildi.

Air Anka, Tayland uçuşlarına hazırlanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Talat ~ 11 ay önce
Tutar bu destinasyon,turkiyedeki ruslardan daha cok turk var tayland'ta.avrupa baglantisina gerek yok turkiye yeter anka'ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saim T. ~ 1 yıl önce
Harika bir haber bence çok iyi olur direk uçuşlar da THY tekelinden kurtuluruz ve daha makul fiyatlara uçabiliriz sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A.K ~ 1 yıl önce
Hep balon haber! Bu şirket kargo başladı milleti binbir vaadle işe aldı.Doğru düzgün uçamadan hadi yolcuya geçiyoruz diye kargodakikeri çıkardılar.Bir iki ay önce Dominik e survivor ı taşıdılar ardından Air Anka hız kesmiyor diye Dominik haberini yaptınız,şimdi Tayland çıktı.Şirkette uçan yok,maaş yok,uçak hep yerde...Bu şirketin ve bu haberlerin amacı nedir bilen varsa deyiversin.Bana pek uçma niyetleri yokmuş gibi geliyor çünkü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesut ~ 12 ay önce
Ben de çok merak ediyorum…
A.F.E ~ 12 ay önce
Temmuz ayında başlanacak charter uçuşları için rezervasyon alıyorlar çok uygun fiyata , ödeme almıyorlar şu an yaptırdım rezervasyon bekliyorum .. yani eğer tur şirketlerine satarlarsa full çekerler ama şu an muamma
Ahmet ~ 11 ay önce
Bangkok'a uçuşları aslında Nisan ayında başlaması planlaniyordu. Uçuş tarihi daha sonra 30 Haziran olarak değiştirildi. AirAnkaAtaJet'in web sitesi üzerinden, özellikle önde gelen rezervasyon motorlarının çoğunda çok ucuz fiyatlara uçuş rezervasyonu yapılabiliniyordu. Uçuşlar şu anda sistemlerden kayboldu ve yalnızca Kasım 2023'ten itibaren rezerve edilebiliniyor. Bangkok'a herhangi bir uçuş olacağından şüpheliyim. Temmuz 2023'ten itibaren çok sayıda rezervasyona ne olacağıyla özellikle ilgileniyorum. Müşteriler diğer havayollarında yeniden rezerve edilecek mi?
Hüseyin k ~ 1 yıl önce
Yolunuz açık olsun başarılar diliyorum inşallah dahada büyür Avrupada'da görürüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl ~ 1 yıl önce
Böyle yeni bir havayolu şirketi Tayland gibi dünya gözdesi bir yerden nasıl slot aldı ki???! Hani kimseye slot vermiyordu orası??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Levent ~ 1 yıl önce
Don muaeng havaalanindan
Anka Kuşu ~ 1 yıl önce
Çiçeği burnunda şirketime ve herkese hayırlı, uğurlu olur inşallah. Çok tecrübeli, iyi bir ekip ve yöneticilerle çok güzel bir yola çıktığımızdan hiç şüphemiz yok. Batması değil, büyümesi ve başarılı olması için elimizden gelenin fazlasıyla yapacağız. Umutluyuz ve inanıyoruz. Şimdiden başarılar, yolun açık olsun Air Anka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ERCAN ~ 1 yıl önce
THY BANGKOK Airways ile ortak uçuş yaptığı için İstanbul kalkışlı biletleri pahalı. Örneğin Almanya'dan, Gürcistan'dan Bangkok'a giderseniz İstanbul'dan giden yolcuya nazaran daha az ödersiniz. THY kaliteli hizmet ve direk uçuş olması nedeniyle tercih ediliyor ama gerçekten pahalı. Aktarmalı olarak 13-15.000 tl ye başka bir havayolu ile gidebilirsiniz ama THY 20-25.000 den başlar. Bu firmada direk uçacak ve yolcu bulmakta zorluk çekeceğini sanmıyorum. Önemli olan içeride vereceği iyi ikram hizmeti ve bilet fiyatıdır. Bence tercih edilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HASANN ~ 1 yıl önce
Nisan ayından itibaren her hafta iki A330'u (700 yolcu) nasıl dolduracaksınız? Sadece tatil sezonunda yaz aylarında başlamak mantıklı olabilir. O zaman bile zor olacak çünkü Tayland için ana sezon Ekim ayından sonra başlıyor. Nisan 2023 gibi erken bir tarihte Bangkok'a bir AirAnka uçuşu olacağını sanmıyorum. İyi bir planlama değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaşlar ~ 1 yıl önce
Yatıyormu arkadaşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mhm ~ 1 yıl önce
Yolumuz açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000