01 Mart 2022, Salı 13:01:50

Air Anka 50 pilot ile anlaştı

Air Anka adıyla kurulması planlanan havayolu şirketi, çalışanlarıyla ilk anlaşmaları yapmaya başladı.
  • iş imkanları yaratmalı.
  • bu nasıl bir yorum ayıp utan kendinden yaratık.
  • İstifa edip Anka Air'e geçiniz lütfen. Geçmişte işinden istifa edip Batu'ya gidenler geri döndüklerinde Uçuş İşletme Müdürü ve F/O arkadaşımız jet hızıyla kaptan ve teknik pilot yapıldı. Bereketli şirket maşAllah
  • Başlamadan bitmez ıyısallah.
  • Kahvede veriyorlarmi,haberi olan varmi? Referans olarak kimi istiyorlar? Bizim bakkal ahmeti referans gosterebilirmiyim? 3000 bos ucus saatim var,ingilizcemde verro gut
  • Teknik cv.toplandi acaba çağrılan varmı arkadaşlar yoksa Kendi aralarında halledildi mı o bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  • onur air cılar asgari ücret, yol ve yemek karşılığı işe başlamıştır. nasıl olsa alışkınlar :D
  • Bir hava yolu kursanız!. Her şeyi ile şeffaf. Resmiyette hiç bir şey yok. Sadece shgm de ön başvuru. Çalışacağınız pilotların tazelemesini bile yapmayan sözde şirketin yöneticilerinden bahsediyoruz. Birilerine yaranmak için alın terini, hiçe sayıp, zor günlerde çalışacağı ekibe sahip çıkmak yerine kendilerinden uzaklaştıran yönetim şekilleri. Çok yazık. Onurair düzeneği ile bir sistem sanki. Umarım hayırlısı olur.
  • Bir hayal den öteye gitmeyecektir.Pilotlar yapılan on sözleşmeye güvenmeyin. Otel Köşelerinde is görüşmeleri hep boş çıkmıştır.
  • Kimin vede kimlerin bu şirketi kurduğuna aman dikkat edin sonuçta büyük bir hayal kırıklığı yaşamayın çok dikkatli olun…şlrketin elletutulur bir yanı varmı ona bakın!!!

Air Anka adıyla kurulması planlanan havayolu şirketi, çalışanlarıyla ilk anlaşmaları yapmaya başladı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden (SHGM) ruhsat için ön izin alan Air Anka, kuruluş öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye'de yıllar sonra kurulacak ilk havayolu olan Air Anka, personel alımına da başladı.

50 PİLOT İLE ANLAŞTI

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; başta uçuş ekibi olmak üzere bazı çalışanlarla sözleşme imzalanıyor. Yeşilköy'deki bir otelde şirkette çalışmaya başlayacak personellerle bir araya gelen Air Anka yönetimi, çalışanlarla sözleşme imzalıyor.

Şu sıralarda pilotlar ile görüşme halinde olan Air Anka, gerekli aşamalardan geçerek raporları eksiksiz olan 50 pilota imza attırdı. 

©AirportHaber

Air Anka 50 pilot ile anlaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

pilot ~ 2 yıl önce
iş imkanları yaratmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 2 yıl önce
bu nasıl bir yorum ayıp utan kendinden yaratık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hemen ~ 2 yıl önce
İstifa edip Anka Air'e geçiniz lütfen. Geçmişte işinden istifa edip Batu'ya gidenler geri döndüklerinde Uçuş İşletme Müdürü ve F/O arkadaşımız jet hızıyla kaptan ve teknik pilot yapıldı. Bereketli şirket maşAllah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
() ~ 2 yıl önce
Başlamadan bitmez ıyısallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Caresiz pilot ~ 2 yıl önce
Kahvede veriyorlarmi,haberi olan varmi? Referans olarak kimi istiyorlar? Bizim bakkal ahmeti referans gosterebilirmiyim? 3000 bos ucus saatim var,ingilizcemde verro gut

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 2 yıl önce
Teknik cv.toplandi acaba çağrılan varmı arkadaşlar yoksa Kendi aralarında halledildi mı o bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen aynen ~ 2 yıl önce
onur air cılar asgari ücret, yol ve yemek karşılığı işe başlamıştır. nasıl olsa alışkınlar :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En azından asgeri ~ 2 yıl önce
Ücrette olsa evine ekmek goturme derdindeler kardeşim. Bazıları patron yalakalıgı yapıp, ve sonrasın da unutamıcagı kazıklar yediler hayatların da. Fazla kibirin sonunu gördük..
Arada bir ~ 2 yıl önce
İnsan olmaya çalış arkadaşım zor değil o kadar, insanların yaşadığı zorluklarla dalga geçme.
Yazık ~ 2 yıl önce
İnsanım diye geziniyor ortalıkta.
Sen ~ 2 yıl önce
Sen o ekmeğe bile muhtaç ol inşallah tez vakitte!
Adam akıllı ~ 2 yıl önce
Bir hava yolu kursanız!. Her şeyi ile şeffaf. Resmiyette hiç bir şey yok. Sadece shgm de ön başvuru. Çalışacağınız pilotların tazelemesini bile yapmayan sözde şirketin yöneticilerinden bahsediyoruz. Birilerine yaranmak için alın terini, hiçe sayıp, zor günlerde çalışacağı ekibe sahip çıkmak yerine kendilerinden uzaklaştıran yönetim şekilleri. Çok yazık. Onurair düzeneği ile bir sistem sanki. Umarım hayırlısı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air Anka ~ 2 yıl önce
Bir hayal den öteye gitmeyecektir.Pilotlar yapılan on sözleşmeye güvenmeyin. Otel Köşelerinde is görüşmeleri hep boş çıkmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 2 yıl önce
Fasafiso işler bunlar hiç bir şey olmaz yazık umut verilen insanlara
XX ~ 2 yıl önce
Kimin vede kimlerin bu şirketi kurduğuna aman dikkat edin sonuçta büyük bir hayal kırıklığı yaşamayın çok dikkatli olun…şlrketin elletutulur bir yanı varmı ona bakın!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000