20 Mayıs 2020, Çarşamba 11:34:04

Air Albania ortağı hakkında dolandırıcılık suçlaması

Ünlü iş insanı Adnan Polat, Air Albania Havayolu’nun ortağı Arnavut işadamı Sinan İdrizi tarafından dolandırıldı. İdrizi, Arnavutluk’ta petrol şirketi alacağı vaadiyle Polat’ın parasını aldı. Şimdi ortada ne şirket var ne de para…
  • Ama sorulması gereken sorulardan birisi de bu adam nasıl olurda THY ile iş yapabilir.acaba thy yi ne kadar zarara uğrattı
  • bu ülkenin kerizi de denizi de bitmez:) soğuk su ikram edin Polat Beye:)
  • Bu adam birkaç güne çıkar derki yaptım ama sorun bi neden yaptım. Anlıyacağınız şener şen misali
  • Bende 24 milyon olucak kendimi köye atarım at vadeye miss.
  • Bu adam yılların işadamı,holding sahibi,gs'de yöneticilik yapmış gidiyor Arnavutluk gibi herşeyin çok sorunlu ve mafyanın her yere hakim olduğu bir ülkede ne idüğü belirsiz biriyle iş yapmaya kalkıyor sonuç hüsran. Senin ne işin var orada öyle tiplerle? O paranın üstüne soğuk su iç zira Arnavut mafyası az buz değildir,geri almak için bir o kadar da harcaman gerekir. Ayrıca Thy Arnavutluk'ta kimbilir ne kadar zararda onu da Allah bilir. Çıkar kokusu bir gün bir şekilde.
  • Bee
  • Bu adam air albania üzerinden thy ye ne kadar takmıştır veya takacaktır acaba?
  • mafyasini hic duymadin mi eyyy adnan polat
  • ne olacagidi

Ünlü iş insanı Adnan Polat, Air Albania Havayolu’nun ortağı Arnavut işadamı Sinan İdrizi tarafından dolandırıldı. İdrizi, Arnavutluk’ta petrol şirketi alacağı vaadiyle Polat’ın parasını aldı. Şimdi ortada ne şirket var ne de para…

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre; Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı olan ünlü iş insanı Adnan Polat, Arnavutluk'ta dolandırıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Air Albania Hava Yolu şirketi ortağı Sinan İdrizi'nin petrol şirketi alma vaadiyle kendisinden para istediğini, sözleşmenin gereğinin yerine getirilmediğini belirterek şikâyetçi oldu.

OLAY ŞÖYLE GELİŞTİ…

Arnavutluk'ta iş yapan Adnan Polat, Air Albania Hava Yolu şirketi ortağı ve Arnavutluk Süper Ligi takımlarından Flamurtari'nin yöneticisi Sinan İdrizi ile tanışıyordu.

Sinan İdrizi, Polat'a Arnavutluk'ta bulunan Global Fluids International (GFI) isimli bir şirketin çok kârlı bir iş yaptığını ve şirketi almak isterse kendisine yardımcı olabileceğini söyledi. İddiaya göre Sinan İdrizi, Polat'a şirketin satış bedelinin 17 milyon dolar olduğunu belirterek, kapora olarak 3.5 milyon dolar (bugünkü kurla 23.6 milyon TL) verilmesini, satış gerçekleşmez ise kaporanun iade edileceğini anlattı. Polat, Kasım 2016'da taslak hisse alım sözleşmesi hazırlattı.

Sözleşme sonrası İdrizi, şirket yetkililerinin kendisini aradığını ve paranın banka üzerinden değil, yediemin sıfatıyla kendisi tarafından götürülmesini istediklerini söyledi. Polat da ön ödeme ücretini, imzaladıkları satış sözleşmesinin ardından işadamının hesabına gönderdi.

KAPORA İADE EDİLMEDİ

Savcılıktaki suç duyurusunda yer alan iddiaya göre, birkaç ay sonra Sinan İdrizi, Arnavutluk'ta seçim olacağını, projenin seçim sonrasına kaldığını belirterek Polat'ı oyaladı. 2017'deki seçimler sonrasında da satışın gerçekleşemeyeceğini söyledi. Adnan Polat da kapora için yatırdığı 3.5 milyon doları ve satış sözleşmesinin iptalini istedi. Fakat, Sinan İdrizi, sözleşmeyi iptal etmek istemedi. Adnan Polat da aradan aylar geçmesine rağmen, İdrizi tarafından kendisine herhangi bir ödeme yapılmayınca savcılığa suç duyurusunda bulundu. Dolandırıldığını ileri süren Polat'ın şikâyetinin ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Air Albania ortağı hakkında dolandırıcılık suçlaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Hiç şarşımadım ~ 4 yıl önce
Ama sorulması gereken sorulardan birisi de bu adam nasıl olurda THY ile iş yapabilir.acaba thy yi ne kadar zarara uğrattı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 4 yıl önce
bu ülkenin kerizi de denizi de bitmez:) soğuk su ikram edin Polat Beye:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IAH ~ 4 yıl önce
Bu adam birkaç güne çıkar derki yaptım ama sorun bi neden yaptım. Anlıyacağınız şener şen misali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S ~ 4 yıl önce
Bende 24 milyon olucak kendimi köye atarım at vadeye miss.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyy Polat ~ 4 yıl önce
Bu adam yılların işadamı,holding sahibi,gs'de yöneticilik yapmış gidiyor Arnavutluk gibi herşeyin çok sorunlu ve mafyanın her yere hakim olduğu bir ülkede ne idüğü belirsiz biriyle iş yapmaya kalkıyor sonuç hüsran. Senin ne işin var orada öyle tiplerle? O paranın üstüne soğuk su iç zira Arnavut mafyası az buz değildir,geri almak için bir o kadar da harcaman gerekir. Ayrıca Thy Arnavutluk'ta kimbilir ne kadar zararda onu da Allah bilir. Çıkar kokusu bir gün bir şekilde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay ~ 4 yıl önce
Bee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afyon Bolvadinli ~ 4 yıl önce
Arnavutlara guven olmaz belcika ve fransada yasadim ne kadar pislik sahtekar isler varsa bunlarda
Memduh ~ 4 yıl önce
Bu adam air albania üzerinden thy ye ne kadar takmıştır veya takacaktır acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arnavut ~ 4 yıl önce
mafyasini hic duymadin mi eyyy adnan polat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya ~ 4 yıl önce
ne olacagidi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000