03 Kasım 2022, Perşembe 03:24:56

Ahmet Bolat'tan THY'nin kârına ilişkin açıklama

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, THY'nin açıkladığı kâra ilişkin açıklama yaptı.
  • TGS'ye alım var mı?
  • Ahmet Bolat başkan TGS bünyemize aldık derse TK çatlasin TGS kadar başınıza taş düşsün bizene sizin priminizden Allah daha çok versin gözümüz yok arabanızın modeli değiştiremezsiniz sizde haklisiniz
  • kardeş sen o cenenı kapalı tut maaşını al ve sus bence. thy bunyesıne torpille gir sonra alt calısanın hakkını ye iş yapmadan aksama kadar otur. baska arzun var mı kardes. boş yapma al bi kahve ic aksam olunca sessızcene evıne git. KADRO SENIN HAKKINSA BİZLERİNDE İSTEME HAKKIDIR ki senden birsey isteyen yok o yuzden SESSİZ OL.
  • off kardes torpılın fazla kul hakkı nedır bılmıyorsun
  • thy tecnıck saf personelın guzelık olcakmı bızde hak etmıyormuyoryuz sayın başkanım bızede guzelık yapın
  • SAYIN BAŞKANIM SAF TAŞRON DURUMU NE OLCAK TANZIMAT KONUSU İHTIYACIM VAR HAYIRLI GUNLER CUMAMIZ MUBAREK OLSUN
  • Bu kadar insanın beklentiye girme sebebi Ahmet Bolat Bey'in sene başlarında yapmış olduğu kar payını herkese eşit dağıtacağız açıklamasıdır. 20 şer bin lira prim alan insanların 100 er bin lira prim alacak olan insanlardan ne farkı olduğu soru işareti yaratmaktadır. Pandemi sürecinde herkes evinde sıcak ortamında çalışırken burda canla başla soğukta çalışan insanlara sınıf ayrımcılığı yapılarak düşük prim ile konu kapatılmamalıdır.
  • sayın başkan bir an önce açıklayın lütfen primleri, zira kira artışımı bu primlere göre yapacağım kontrat zamanımız geldi.
  • Primleri açıklayın ona göre zam yapıcam...
  • Torunu okuttuk...ama iyi okuttuk...dedeyi de görün Ahmet bey, emekli adamım ben.
Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, THY'nin açıkladığı kâra ilişkin açıklama yaptı.

Bolat yaptığı açıklamada 1.4 milyar dolar olan yılsonu hedeflerine, 2.25 milyar dolarlık kâr açıklayarak bir buçuk katına ulaştıklarını belirtti. Bolat ülke ekonomisine yaptıkları katkılara devam edeceklerini ifade etti.

İşte Ahmet Bolat'ın açıklaması;

Bu akşam duyurduğumuz finansal sonuçlarımız ile ülkemizin bayrağını başarıyla dalgalandırmanın gururunu yaşıyoruz. İlk 9 aylık dönemde 2.25 milyar dolar kar açıklayarak ulaşılması güç bir rekora imza attık. Göreve geldiğimde Ortaklığımızın yıl sonu kar hedefini 1,4 milyar dolar olarak belirleyerek çalışma arkadaşlarımla paylaşmıştım.

Yılı henüz kapatmamışken hedefimizin 1.5 katına ulaşmamız Türk Hava Yollarının potansiyelinin ve inandığımız zaman başarabileceklerimizin bir göstergesi. Önümüzdeki dönemde yapacağımız stratejik atılımlarla hep birlikte başarı hikayelerimize yenilerini ekleyerek turizm ve hizmet ihracatı yoluyla ülkemiz ekonomisine yaptığımız katkılara devam edeceğiz. 

Bu güzel vesile ile yolcularımıza, stratejik iş ortaklarımıza, iştirak şirketlerimize, 75 bin kişilik ailemize, yöneticilerimize ve yönetim kurulu üyelerimize gönülden sevgiler, saygılar.
Ahmet Bolat'tan THY'nin kârına ilişkin açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (220)

TGS ~ 1 yıl önce
TGS'ye alım var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 1 yıl önce
Ahmet Bolat başkan TGS bünyemize aldık derse TK çatlasin TGS kadar başınıza taş düşsün bizene sizin priminizden Allah daha çok versin gözümüz yok arabanızın modeli değiştiremezsiniz sizde haklisiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
off diyen TORPİLLİ ~ 1 yıl önce
kardeş sen o cenenı kapalı tut maaşını al ve sus bence. thy bunyesıne torpille gir sonra alt calısanın hakkını ye iş yapmadan aksama kadar otur. baska arzun var mı kardes. boş yapma al bi kahve ic aksam olunca sessızcene evıne git. KADRO SENIN HAKKINSA BİZLERİNDE İSTEME HAKKIDIR ki senden birsey isteyen yok o yuzden SESSİZ OL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saf ~ 1 yıl önce
off kardes torpılın fazla kul hakkı nedır bılmıyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saf ~ 1 yıl önce
thy tecnıck saf personelın guzelık olcakmı bızde hak etmıyormuyoryuz sayın başkanım bızede guzelık yapın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAF TASORON ~ 1 yıl önce
SAYIN BAŞKANIM SAF TAŞRON DURUMU NE OLCAK TANZIMAT KONUSU İHTIYACIM VAR HAYIRLI GUNLER CUMAMIZ MUBAREK OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADALET İSTEMEK ~ 1 yıl önce
Bu kadar insanın beklentiye girme sebebi Ahmet Bolat Bey'in sene başlarında yapmış olduğu kar payını herkese eşit dağıtacağız açıklamasıdır. 20 şer bin lira prim alan insanların 100 er bin lira prim alacak olan insanlardan ne farkı olduğu soru işareti yaratmaktadır. Pandemi sürecinde herkes evinde sıcak ortamında çalışırken burda canla başla soğukta çalışan insanlara sınıf ayrımcılığı yapılarak düşük prim ile konu kapatılmamalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupa 3 Ev Sahibi ~ 1 yıl önce
sayın başkan bir an önce açıklayın lütfen primleri, zira kira artışımı bu primlere göre yapacağım kontrat zamanımız geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ev sahibi ~ 1 yıl önce
Primleri açıklayın ona göre zam yapıcam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amir dedesi ~ 1 yıl önce
Torunu okuttuk...ama iyi okuttuk...dedeyi de görün Ahmet bey, emekli adamım ben.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000