02 Mart 2022, Çarşamba 17:39:06

Ahmet Bolat'tan THY Personelini Heyecanlandıracak Sözler

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, bu yılki hedeflerini ve Türk Hava Yolları’nda yaşanan son gelişmeleri anlattı. Bolat, çalışanları heyecanlandıracak ifadeler kullandı.
  • zaten kabinle eş değer değildir,bir yerde emek var bi tarafta boş yere verilen 100k ..keşke kabinede arada otomatik tuşu yapsalarda 400 kişiyle sistem ilgilense..
  • 100 alan çok alıyor bence asıl yanlış burda 100 ne abi hakkı 30-32 valla billa..
  • bu işleri 100k maaş alıpta 20k alan kabinden fakirmiş moduna girme burda, sanki dünya da tek iş yapan messlek kokpit,bence kabinden 10 k fazlasını vermemeleri lazım 100k ne arkadaşım? sn. bir ülkenin başkanı da ülke yönetiyor....valla birçok ülkenin başkanı 100k almıyordur inan bana .....
  • Kardeşim 5m olmak istemiyoruz.Biz bu işe gönül veren insanlarız gece gündüz demeden ofislerde ve anbarda çalışıyoruz.kendimizi thy ailesi olarak göremiyoruz.Bütün işi biz yapıyoruz ama bizi konuşan yok hakkımızı savunan yok.5m gitsin ve artık taşeron olmak istemiyoruz
  • bence pilotlukta aldığın maaşı soy ağacının aldığı maaşları toplasan yetmez,dışarıdan haberin yok galiba,yok şunu yaptım yok bunu yaptım yok okudum yok kalktım modunu bırak...20.000 tl (okadarda yoktur eminim) ye maaş alıp ömrünü dağda geçiren bir TSK SUBAYINDAN daha fazla ne yapmış olabilirsin...? aldığına bari şükret burda artistlik yapma ...
  • Sevgili Planlamacı arkadaşım, gidin bir emek sömürüsü uzmanı Emirates, Qatar planlamayı ziyaret edin, gerçi orada ne cinlik var onları anca alırsınız bize. Bak hiç bayrak taşıyıcı Lufthansa, British Airways ve American Airlines falan demiyorum, mümkün değil o kafaya gelmeniz. Kıyamam ya neler neler yaşıyorlar, şu ekipler olmasa ne güzel planlayacaklar da işte... Hep dış mihraklar işte... yoksa çoktan AY yatılarımız da başlamıştı.
  • Sen önce planladığın 14 saatlik görevde gel hiç bir şey yapmadan sadece uçakta otur, sonra biz gelir senin nasıl planlayamadığını izleriz.
  • Thy gibi bir şirkete iftiralarla, büyük mağduriyet yaşatarak insanların etik ve iş ahlakına uymayan bir şekilde işten çıkartılması yakışmamaktadır. 211 mağduriyeti giderilmezse thy tarihinde bir kara leke olarak kalacak ve her zaman karşılarına çıkacaktır.(ilker Aycı nın kişisel tarihinde ortaya çıktığı gibi) Sayın Bolat yeni bir başlangıç istiyorsa öncelikle eski yönetimin bıraktığı enkazı toparlamalıdır.
  • 211 ile yaklaşımınızda umarım adaletli olur, onlar da sizin çalışanınızdı, kimi reklam yüzünüz kimi vip hostesiniz kimi üst üste ödül almış çalışanlarınız, size ınanmak için önce geçmişte haksızlık edilen çalışanlarınızın yanında olmalısınız.hepsi mahkemede masum ve haksız işten çıkartmayı ispatladı. Alınları ak ve açık.
  • persoenele uygun kosullarda ödeme imkanı sağlayıp kayabaşı yada benzerı bır yerde toplu konut sansı tanısa daha mantıklı olur

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, bu yılki hedeflerini ve Türk Hava Yolları’nda yaşanan son gelişmeleri anlattı. Genel Müdür Bilal Ekşi ve diğer üst düzey yöneticilerin de katıldığı toplantıda konuşan Bolat, “Dünya havacılık tarihinin en zor döneminden geçtik. Bölgesel çaplı krizler dışında, tarihin hiçbir döneminde uçuşların dünya genelinde bu şekilde durduğu ve yavaşladığı bir dönem yaşanmadı. En zor günlerin geçtiğine ve sektörümüz için yeni bir başlangıç yapma zamanının geldiğine inanıyorum” dedi.

YENİ UFUKLARA ODAKLANDIK

Pandemi sürecinde, gerek ülkelerin uyguladığı kısıtlamalar, gerekse yolcuların uçuş alışkanlıklarındaki değişiklikler sebebiyle THY’nin de yolcu sayıları anlamında ciddi oranda etkilendiğini belirten Bolat, “Pandemi kaynaklı küresel kriz tüm olumsuzluğuna karşın, kazandırdığı deneyim ve ortaya çıkardığı fırsatlarla yeni ufuklara odaklanmamızı sağladı. Havayolu seferlerinin durduğu, yolcu taşımacılığının kısıtlandığı noktada, kargo uçuşlarıyla krizi fırsata dönüştürdük. 2022 yaz dönemi ile birlikte büyümemizi artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz" dedi.

LİDERLİK, EKİP RUHU, TAKIM ÇALIŞMASI VE DAYANIŞMA

Bolat; Kuzey, Orta ve Güney Amerika bölgelerinde ilave uçuş noktalarında devreye almayı planladıkları yeni noktalarla birlikte 2019’daki kapasitenin üzerine çıkmayı hedeflediklerini anlattı. Bolat, şu mesajları verdi: "Liderlik, ekip ruhu, takım çalışması ve dayanışma konusunda çok önemli mesajlar içerir. Bu kelimeler yeni döneminde benim de çok değer verdiğim kavramlar olacak.”

Bolat; Covit-19 sürecinde personelin gösterdiği fedakârlığı geçen yıl yüksek miktarda zam yaparak ödüllendirdiklerini anlatan Bolat, bu yılki operasyonların iyi gitmesi durumunda bağlı iştiraklerde de benzer bir ödüllendirme yapmayı planladıklarını kaydetti. Bu yıl bin kabin memuru ve 250 teknik personelden ek bir istihdam yapacaklarını belirten Bolat, ihtiyaca göre ek istihdam duyurularına çıkabileceklerini kaydetti.

"TARİHTE GÖRÜLMEMİŞ BİR ÖDÜL DÜŞÜNÜYORUZ"

Pandemi döneminde hiçbir çalışma arkadaşlarını kaybetmediklerini söyleyen Ahmet Bolat, şu müjdeleri verdi: "Bu dönemde bazı kesintiler yapılmıştı. Son dönemde bu kesintileri geri verip yüzde 80'in üzerinde artış yaptık. İki maaş ikramiye verdik. 2022 yılı ile birlikte tarihte görülmemiş bir ödül düşünüyoruz. Bunun için yönetim kurulu ile çalışanlarımız adına pazarlığı ben yapacağım."

Risklerle mücadelede şartlar eşit

Basın toplantısında soruları cevaplandıran THY Yönetim Kurulu ve İrca Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, Boeing’den kaynaklanan teslimat sorunlarını aşmak için uçuk kiralama yöntemine ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ifade etti. Anadolu Jet’in filosunu yenileme hedefleri olduğunu da belirten Bolat, bu amaçla 10 civarında uçak temin etme arayışında olduklarını kaydetti. Rusya-Ukrayna savaşı ve akaryakıt fiyatlarındaki yükselmenin olumsuz etkileriyle ilgili olarak da Bolat, “Bütün şirketler için durum aynı, hepimiz aynı gemideyiz” cevabı verdi.

"THY İÇİN MİLLİ BİR GÖREV"

Ukrayna’dan sivillerin tahliyesi konusundaki sorulara cevap veren THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Rusya’nın müdahale ihtimaline karşın Ukrayna kenti Harkiv’e ek sefer koyduklarını ancak bu seferlerin Türkiye vatandaşlarından yeteri katar ilgi görmediğini ifade etti. Ekşi, tavan fiyatını 220 dolar olarak belirledikleri indirimli biletlerin çoğunlukla başka ülke mensubu yolcular tarafından tercih edildiğini dile getirdi. Dünyanın neresinde olursa olsun vatandaşlarımızı Türkiye’ye taşımanın THY için milli bir görev olduğunu vurgulayan Ekşi, yeni görevler için her zaman hazır olduklarını kaydetti.

Ahmet Bolat'tan THY Personelini Heyecanlandıracak Sözler

Yorumlar Tüm Yorumlar (441)

pilot ~ 2 yıl önce
zaten kabinle eş değer değildir,bir yerde emek var bi tarafta boş yere verilen 100k ..keşke kabinede arada otomatik tuşu yapsalarda 400 kişiyle sistem ilgilense..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tyu ~ 2 yıl önce
Eytli diye isinden atılan zorla ikale imzalatilmaya çalışılan hünkar efendinin isinden attığı hukuksuzlukların nasıl bir basın açıklaması yapıyorsunuz ahmet bolat bey
anladık gardaş ta ~ 2 yıl önce
100 alan çok alıyor bence asıl yanlış burda 100 ne abi hakkı 30-32 valla billa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bırak ~ 2 yıl önce
bu işleri 100k maaş alıpta 20k alan kabinden fakirmiş moduna girme burda, sanki dünya da tek iş yapan messlek kokpit,bence kabinden 10 k fazlasını vermemeleri lazım 100k ne arkadaşım? sn. bir ülkenin başkanı da ülke yönetiyor....valla birçok ülkenin başkanı 100k almıyordur inan bana .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5m ~ 2 yıl önce
Kardeşim 5m olmak istemiyoruz.Biz bu işe gönül veren insanlarız gece gündüz demeden ofislerde ve anbarda çalışıyoruz.kendimizi thy ailesi olarak göremiyoruz.Bütün işi biz yapıyoruz ama bizi konuşan yok hakkımızı savunan yok.5m gitsin ve artık taşeron olmak istemiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş yapma ~ 2 yıl önce
bence pilotlukta aldığın maaşı soy ağacının aldığı maaşları toplasan yetmez,dışarıdan haberin yok galiba,yok şunu yaptım yok bunu yaptım yok okudum yok kalktım modunu bırak...20.000 tl (okadarda yoktur eminim) ye maaş alıp ömrünü dağda geçiren bir TSK SUBAYINDAN daha fazla ne yapmış olabilirsin...? aldığına bari şükret burda artistlik yapma ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıyamam Planlamama ~ 2 yıl önce
Sevgili Planlamacı arkadaşım, gidin bir emek sömürüsü uzmanı Emirates, Qatar planlamayı ziyaret edin, gerçi orada ne cinlik var onları anca alırsınız bize. Bak hiç bayrak taşıyıcı Lufthansa, British Airways ve American Airlines falan demiyorum, mümkün değil o kafaya gelmeniz. Kıyamam ya neler neler yaşıyorlar, şu ekipler olmasa ne güzel planlayacaklar da işte... Hep dış mihraklar işte... yoksa çoktan AY yatılarımız da başlamıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Planlamacıya ~ 2 yıl önce
Sen önce planladığın 14 saatlik görevde gel hiç bir şey yapmadan sadece uçakta otur, sonra biz gelir senin nasıl planlayamadığını izleriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İş Ahlakı ~ 2 yıl önce
Thy gibi bir şirkete iftiralarla, büyük mağduriyet yaşatarak insanların etik ve iş ahlakına uymayan bir şekilde işten çıkartılması yakışmamaktadır. 211 mağduriyeti giderilmezse thy tarihinde bir kara leke olarak kalacak ve her zaman karşılarına çıkacaktır.(ilker Aycı nın kişisel tarihinde ortaya çıktığı gibi) Sayın Bolat yeni bir başlangıç istiyorsa öncelikle eski yönetimin bıraktığı enkazı toparlamalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ödülü ~ 2 yıl önce
211 ile yaklaşımınızda umarım adaletli olur, onlar da sizin çalışanınızdı, kimi reklam yüzünüz kimi vip hostesiniz kimi üst üste ödül almış çalışanlarınız, size ınanmak için önce geçmişte haksızlık edilen çalışanlarınızın yanında olmalısınız.hepsi mahkemede masum ve haksız işten çıkartmayı ispatladı. Alınları ak ve açık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSİMSİZ ~ 2 yıl önce
persoenele uygun kosullarda ödeme imkanı sağlayıp kayabaşı yada benzerı bır yerde toplu konut sansı tanısa daha mantıklı olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000