26 Mart 2023, Pazar 22:54:54

Ahmet Bolat: "Çıtayı daha da yükseltiyoruz"

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Turkish Do&Co ikramlarıyla ilgili bilgi verdi.
  • Hlal olsn reis çalışanlara Cok güzel bakıyorsun. Kral adamsın peasus göesün ama görmez
  • Şu bizim maaşları da yukseltseniz biz üzerimize düşen görevi yerine getiririz Tüm havalimanı çalışanları uçak altı kargo temizlik
  • Başlangıçta "tüm herkes kadrolu olacak" dendi,15 mart -15 nisan arası başlanacak dendi o dendi bu dendi. Ama görüyoruz ki en son dünkü paylaşıma göre 15 nisan'da 5000 personel geçecek bilgisi paylaşılıyor. O 5000 kişinin içerisinde kimler olacak mesela geri kalan insanlar ne zaman geçecek ? Bunların cevapları verilmiyorken insanların kadro ne olacak sorusunu her platformda yazması sizin için bir problem oluyor orayı anlamıyorum. Siz önce problemi çekenin yerine kendinizi bir koyun, sonra geri kısım hallolur. Ayıptır, kandırmayın artık yeter!!
  • Sen işcilerin maaşini iyilestir maaşlarımız kiralara yetmiyor sayın cıtacı
  • Thy Engelli alımı bekliyoruz Engelleri aşamıyoruz istenmiyoruz acımasız genç yöneticilier tarafından Thy de
  • 1 ev olmuş 3 milyon!! Verilmeyen pazar ücreti,piyasanın altında yapılan zam oranı,Tl nin değersizliği.......
  • BT çalışanlarının en kırıtik zamanlarda en kırıtik görevlerde yer almasına rağmen sırf Danışman diye hiç bir şeye dahil edilmemesi üzücü.Bu konuya da depinirseniz seviniriz.
  • Sayin başkanim inan geldinizden beri umut oldunuz sayin başkanim imzalar ve gecisler nezaman olcak iyi ramazanlar dilerim herkese
  • AD nın çıtasını iyice yükselttiniz. Bu iktidar gidince, şirketinde çalışırsınız. Ama O bu ballı maaşları vermez size.
  • Ahmet bey afiyet olsun büyük mücadeleler verdik ve hala vermekteyiz ama bizler canla başla çalışan emekçiler başımdaki büyükler de bunları görüyor ve görmezden geliyor azda olsa küçük te olsa ödülenmedi büyük mücadeleler veriyoruz özellikle biz şoförler dakikalar la savaşıyoruz nefes dahi alamıyoruz yeri geldiğinde bunları görmüyorlar yılbaşında hiç birşey verilmedi çalışana değer yok köle gibi bakıyorlar SİZDEN Allah razı olsun ki herkesin yüzünü güldürdünüz başımızda sendika var ama hiç bir sosyal aktifesi yok çalışanın yanında değil herkes yolunu bulmuş gidiyor DOCO şu var çalışana kesinlikle değer verilmiyor bizi kurtarın bünyenze alın eminim herşey Ozaman daha güzel olacaktır.insalarin hakkı yeniliyor ve sendika buna göz uyumuyor adı üzerinde sendika işte başka hiç bir faydası yoktur.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Turkish Do&Co ikramlarıyla ilgili bilgi verdi.

İşte Bolat'ın yaptığı paylaşım;

Geçen yayınlanan uçak içi ikram sıralamasını ben de gördüm. Peki, başka sıralamalar ne diyor? Her gazeteci yazarın farklı sıralamaları var. Bunları da titizlikle takip ediyoruz. Diğer büyük havayolu şirketleriyle uçuyor ve yemeklerini muhakkak deneyimliyoruz. Ben de her uçuşumda sunduğumuz tüm çeşitlerin tadına muhakkak bakıyorum ve diyorum ki bizim ikramlarımız kesinlikle daha güzel.

Turkish Do&Co olarak İstanbul çıkışlı uçaklarımızda sunduğumuz Business ve Ekonomi ikramlarımız zaten çok beğeni alıyor. Dönüş uçuşlarındaki ikramların çoğu da buradan, yani İstanbul’dan yüklenen ikramlardan oluyor ve yine Turkish Do&Co markasını taşıyor. Kalan ikramlarımızı da titiz seçimler sonucunda helal mutfaklardan alıyoruz. Bundan dolayıdır ki ikram alanında yıllardır ödüllere layık görülüyoruz.

Geçtiğimiz haftalarda yakın zamanda sunmaya başlayacağımız yeni menüleri görmek için Turkish Do&Co tesislerimizi ziyaret ettik. Genel Müdürümüz ve icrada bulunan tüm yöneticilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette Do&Co’nun büyük hissedarı Atilla Doğudan bize en hafif tabirle bir şov sundu. 500’e yakın yemek, meze, tatlı çeşitleri hazırlamışlar. Bazıları Avusturya’dan gelen aşçılarımızın her birinin eline sağlık.

Ziyarete katılan ve menülerimizi tadan tüm arkadaşlarım hem ikram çeşitlerini çok beğendiler hem de çok leziz buldular. Yolcularımızın da çok beğeneceğinden emin olduğum menülerimizle çıtayı daha da yükseltiyoruz. İkramlarımızın yepyeni ödüllere layık görüleceğini kesinlikle söyleyebilirim. Hepimize afiyet olsun.

Ahmet Bolat: "Çıtayı daha da yükseltiyoruz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (75)

Sgairpro ~ 1 yıl önce
Hlal olsn reis çalışanlara Cok güzel bakıyorsun. Kral adamsın peasus göesün ama görmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lassie ~ 12 ay önce
Bze bisy anltmayea cealışıyorr
Tgs süt altı ~ 1 yıl önce
Şu bizim maaşları da yukseltseniz biz üzerimize düşen görevi yerine getiririz Tüm havalimanı çalışanları uçak altı kargo temizlik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kandırılan ~ 1 yıl önce
Başlangıçta "tüm herkes kadrolu olacak" dendi,15 mart -15 nisan arası başlanacak dendi o dendi bu dendi. Ama görüyoruz ki en son dünkü paylaşıma göre 15 nisan'da 5000 personel geçecek bilgisi paylaşılıyor. O 5000 kişinin içerisinde kimler olacak mesela geri kalan insanlar ne zaman geçecek ? Bunların cevapları verilmiyorken insanların kadro ne olacak sorusunu her platformda yazması sizin için bir problem oluyor orayı anlamıyorum. Siz önce problemi çekenin yerine kendinizi bir koyun, sonra geri kısım hallolur. Ayıptır, kandırmayın artık yeter!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs işçi ~ 1 yıl önce
Sen işcilerin maaşini iyilestir maaşlarımız kiralara yetmiyor sayın cıtacı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Engelli ~ 1 yıl önce
Thy Engelli alımı bekliyoruz Engelleri aşamıyoruz istenmiyoruz acımasız genç yöneticilier tarafından Thy de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 ev olmuş 3 milyon! ~ 1 yıl önce
1 ev olmuş 3 milyon!! Verilmeyen pazar ücreti,piyasanın altında yapılan zam oranı,Tl nin değersizliği.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BT ~ 1 yıl önce
BT çalışanlarının en kırıtik zamanlarda en kırıtik görevlerde yer almasına rağmen sırf Danışman diye hiç bir şeye dahil edilmemesi üzücü.Bu konuya da depinirseniz seviniriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saf 1905 ~ 1 yıl önce
Sayin başkanim inan geldinizden beri umut oldunuz sayin başkanim imzalar ve gecisler nezaman olcak iyi ramazanlar dilerim herkese

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 1 yıl önce
AD nın çıtasını iyice yükselttiniz. Bu iktidar gidince, şirketinde çalışırsınız. Ama O bu ballı maaşları vermez size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY DOCO ~ 1 yıl önce
Ahmet bey afiyet olsun büyük mücadeleler verdik ve hala vermekteyiz ama bizler canla başla çalışan emekçiler başımdaki büyükler de bunları görüyor ve görmezden geliyor azda olsa küçük te olsa ödülenmedi büyük mücadeleler veriyoruz özellikle biz şoförler dakikalar la savaşıyoruz nefes dahi alamıyoruz yeri geldiğinde bunları görmüyorlar yılbaşında hiç birşey verilmedi çalışana değer yok köle gibi bakıyorlar SİZDEN Allah razı olsun ki herkesin yüzünü güldürdünüz başımızda sendika var ama hiç bir sosyal aktifesi yok çalışanın yanında değil herkes yolunu bulmuş gidiyor DOCO şu var çalışana kesinlikle değer verilmiyor bizi kurtarın bünyenze alın eminim herşey Ozaman daha güzel olacaktır.insalarin hakkı yeniliyor ve sendika buna göz uyumuyor adı üzerinde sendika işte başka hiç bir faydası yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000