25 Nisan 2019, Perşembe 12:15:05

AHL'deki Genel Havacılık Terminali'ni kim işletecek?

Atatürk Havalimanı'ndaki genel havacılık terminalini kim işletecek? İşte merak edilen bu sorunun cevabı...
  • DHMI ile TAV, Genel Havacılık Terminali için işletme ihalesi açılana değin geçici süre ile işletmeye devam edilmesi hususunda geçici protokol yapmıştır.
  • Ilk ihtimal olur herhalde, malum adam ruyasinda bile reyizi goruyor. Binair de dandik bir sirket, insallah duzgun bir sirket alir isletmeyi.
  • Vay be yandas alamamis bu sefer.
  • Bende terminali işletmek üzere yeni şirket kurmuştum.Her şey hazırdı CV bile toplamağa başlamıştım. Sayın T.G geçmiş olsun dileklerimi sunarım.

Atatürk Havalimanı’nın yolcu uçuşlarına kapatılmasından sonra genel havacılık terminalinin işletmesi konusundaki soru işaretleri de sona erdi. Özel jetlerin kullandığı terminali kim işletecek?

5-6 Nisan tarihinde Atatürk Havalimanı’ndaki tüm operasyonların İstanbul Havalimanı’na taşınması ile eski havalimanında sadece kargo, bakım ve iş jetleri kaldı. Yolcu uçuşlarına tamamen kapatılan Atatürk Havalimanı’nda bulunan genel havacılık terminali ise faaliyetlerine devam ederken işletmesine ilişkin soru işaretleri de dün itibariyle sona erdi.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre Atatürk Havalimanı iç ve dış hatlar terminallerinin işletmesi ile birlikte genel havacılık terminalini de işleten TAV, iş jetlerinin kullandığı E kapısındaki terminalin işletmesine devam edecek.

Başta işadamı Ethem Sancak ve Bonair işbirliği olmak üzere farklı grupların genel havacılık terminali işletmesine ilgi gösterdiği biliniyordu. Ancak dün itibariyle genel havacılık apronunda faaliyet gösteren havacılık işletmelerine birer sözleşme gönderen TAV, işletme hakkının kendilerinde kaldığını bildirdi.

©AirportHaber.com ÖZEL

AHL'deki Genel Havacılık Terminali'ni kim işletecek?

Yorumlar

DHMI ve TAV ~ 5 yıl önce
DHMI ile TAV, Genel Havacılık Terminali için işletme ihalesi açılana değin geçici süre ile işletmeye devam edilmesi hususunda geçici protokol yapmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ihtimaller cok kotu ~ 5 yıl önce
Ilk ihtimal olur herhalde, malum adam ruyasinda bile reyizi goruyor. Binair de dandik bir sirket, insallah duzgun bir sirket alir isletmeyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Johnny Bravo ~ 5 yıl önce
Vay be yandas alamamis bu sefer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞİRKET ~ 5 yıl önce
Bende terminali işletmek üzere yeni şirket kurmuştum.Her şey hazırdı CV bile toplamağa başlamıştım. Sayın T.G geçmiş olsun dileklerimi sunarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000