31 Mayıs 2020, Pazar 14:54:47

AHL'deki acil durum hastanesi açılıyor

Atatürk Havalimanı arazisinde 45 gün gibi kısa bir sürede inşa edilen acil durum hastanesinin resmi açılış töreni gerçekleştiriliyor.
  • O kadar gükümet düşmanı var, peki hiç 1 yıldır belediyenin başındaki zatı muhterem kişiye sordunuz mu icraatlar ne alemde? İsraf dedin arabaları gösterdin de neden yeni yeni arabalar aldın? Neden çılgınca zamlar yaptın, neden pandemi in göbeğinde otobüsleri tıklım tıklım çalıştırdım, nerde süt nerde kreş nerde! Ama yok size gezici lazım değil mi!
  • Neresinden tutsan elinde kalır. Şehrimizi donatmışlarmış, iç göçü durdurmazsan üstüne de arapları doldurursan nüfus 20 milyonu geçer haliyle de hastane,yol vs yapmak zorunda kalırsın bunun övünülecek nesi var? Hizmetle geçirdiğin her güne hamd ettin güzel de betonla,borçla ileri gitmiş kim var? O paralar istihdama,yatırıma,sanayi,eğitime yatırılsa daha mı kötü olurdu iyi mi? Milletin alım gücü düşmüş,dünyada gelire göre en pahalı araba,benzin,telefon,doğalgaz,internet,elektrik burada,vatandaş mıyız müşteri mi belli değil. Salgında Kongo bile vatandaşından 2 ay elektrik vs faturası almadı biz aldık, bu mu hizmet? Ve demokrasi diyorlar nerede? Özgürlük ara ki bulasın. Adalet hepten yok. Dış politika desen dünyada ne saygınlığımız var ne prestijimiz. Sağlık sitemine gıpta ediliyormuş iyi de işsiz,güçsüz adam bile ayda 80 tl zorunlu sgk ödemesi yapmak zorunda. Suriyeli para vermesin ama ben işsiz olsam bile ödeyeyim öyle mi? Bu millete herşey müstahak da kurunun yanında yaş da yanıyor.
  • Hangisini beğendin ki bunu beğenceksin.Kıt ve kör zihniyet. Bir faydanız yok devlete bari zararda ettirmeyin. Gidin muslukla oynayın. Bol bol tatil yapın. Topluca yürüyen merdivene ters binin.
  • Gir TUİK sitesine baak.
  • Reis seni seviyoruz Allah yardımcın olsun
  • Madem yapılacaktı uçak müzesinin arkasında eski Karga uçakları park alanı var ve pistin yanında bu alanın 7-8 katı !! Neden yapılmadı oraya pist yok edildi..Havadan harita baksan görürsün ,İnternetten baksan görürsün !! Uçaktan yürüme mesafesi deniyor :) mutlaka hasta ambulansa binecek bindikten sonra terminalde ,cnr da aynı mesafede !! Bize Babacan bir siyasetçi lazım çöl Babacan olmalı .
  • Paralar betona,saraylara, uçaklara,arabalara,lükse, gösterişe,araplara,aile efradına,hasta,yolcu, araba garantili ihaleler yandaşlara saçıldı,500 milyar dolar dış borç var,her doğan çocuk 10 bin dolar borçla doğuyor,ithalat ve işsizlik rekor seviyede,tarım ve hayvancılık bitti,bir tivitle ekonomi allak bullak oldu,döviz eski kuruna dönemiyor,ibanla vatandaştan para toplanıyor,torpil, yolsuzluk,arsızlık,haksızlık almış,yürümüş sağlık konusunda bize gıpta ediyorlar öyle mi? Memlekette sağlık araplara bedava bize paralı,gıpta edilen sağlık sistemine gel. Ayrıca sağlık turizmi diye bir şey dünyada nerede var? Sen önce kendi insanına doğru düzgün sağlık imkanları ver. Ülkede 18 yılda demokrasi,özgürlük,adalet,dış politika diye bir şey kalmadı ki ileri götürülsün.
  • "Aşık" olmayana anlatsanda "Ben""Sen"anlamaz.Seni seviyoruz UZUN ADAM.
  • bana masal anlatma masal. Bana yapılan yolsuzluklari, sarayın gunluk butcesini soyle once. Halk ac, issiz perisan. Sizin muslumanliginiza bir sey derim burda ama neyse. Son sozum YETTI BE YETTI
  • Yanlislik var bu iste kesin 8.5 falan olmali buyume oranimiz bu kadar da mutevazi olmaya gerek yok

Atatürk Havalimanı arazisinde 45 gün gibi kısa bir sürede inşa edilen acil durum hastanesinin resmi açılış töreni gerçekleştiriliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeşilköy'de inşa edilen Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin açılış törenine katıldı.

Açılış töreninde konuşan Erdoğan, "Son nefesini kadar hizmetlerini sürdüren hocamızın ismi elbette gönüllerde hep yaşayacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

"Türkiye salgın sürecinde dikkatleri üzerine toplayan bir ülkedir. Genel sağlık sigortamıza gıptayla bakıldığını çok iyi biliyoruz.

1 milyon 100 bini bulan sağlık ordumuzla milletimizin hizmetindeyiz.

Salgın döneminde iki ayı bulmadan inşasını tamamlayıp hizmete sunduğumuz bu acil durum hastanelerinin örnek alınacak bir model olduğuna inanıyorum.

Feriha Öz hastanesi askeri havaalanının bir ucunda yapılmış. Herhangi bir hasta uçakla gelip hemen yaya mesafede hastaneye ulaşacağı bir yer.

Sağlık turizminde çok ciddi sıçrama yapıyoruz.

Hamdolsun şehrimizi gurur verici yatırımlarla donattık, ülkemize ve milletimize özellikle hizmetle geçirdiğimiz her gün her an için rabbimize hamd ettik.

Türkiye’nin ihtiyacı kavga değil, eser siyasetidir, milletimizin beklentisi polemik değil inşa siyasetidir. Bizden sonraki nesillere bırakacağımız en büyük miras gerçekleştireceğimiz zihniyet devrimidir.

Bu ülkede hiç kimse milli iradeyi zorla alaşağı edemez, demokraside ve ekonomide milletimize beklediği hizmetleri sunamayanların vesayet oyunlarıyla iktidar devşirdiği dönemler geride kalmıştır.

Her kim Türkiye’de demokrasiyi, özgürlükleri, adaleti, dış politikayı daha ileriye götüreceğine ikna ederse ülke ona teslim edilir.

Ben mesela şimdi Murat Bey’in kızından da bir şey istiyorum, bir hoca olarak sizlerin de bu tesislere doktorlar yetiştirmeniz lazım. Aynı şeyi Feriha Öz’ün oğlu kızından da bu ricada bulundum, bu yarışı yapmamız gerekiyor. Her kim eğitimde sağlıkta ulaştırmada, sporda, savunma sanayinde tüm temel hizmet alanlarında ülkeyi daha ileriye taşıyacağının güvenini verirse millet ona yönelir.

Türkiye’nin önünde özellikle demokrasiden ve kalkınmadan başka alternatif yoktur.

Bugün burada bir araya gelmemize vesile olan açılış töreni bu anlayışın en somut tezahürüdür, kubbede hoş bir sâda bırakmak için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz.

45 günde bu eser yapıldığına göre, yeşillendirilmesi de süratle yapılabilir.

Değerli misafirler salgın döneminde yavaşlayan ekonomik faaliyetlerin, dünyanın tüm ülkeleriyle birlikte bize de olumsuz etkileri oldu. İlk çeyrekte ülkeler daralırken Türkiye ise yüzde 4,5 oranındaki büyüme ile bu tablodan ayrıştı.

Gelişmeler küresel ekonomide ülkemizin çok avantajlı olacağını gösteriyor.

Salgın döneminde yaşanan kayıpları ülkeler nasıl telafi edebileceklerini bilmiyorlar.

Sağlık sektöründe de ülkemizin yıldızı giderek parlıyor, genç eğitimli yenilikçiliğe yatkın insan potansiyelimizle geleceğe umutla bakıyoruz.

Normalleşme adımları bu yeniden yapılanma sürecinde geride kalmamamızı temin edecektir, eskisinden daha çok çalışarak bu fırsatı değerlendirme kararındayız.

3 kavram çok önemli, maske, mesafe ve temizlik. Bu hassasiyetlere riayet ederek salgının yeniden hortlamasının önüne kesinlikle geçmemiz şart.

Milletimize güveniyoruz, ülkemize güveniyoruz."

AHL'deki acil durum hastanesi açılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Burda ~ 4 yıl önce
O kadar gükümet düşmanı var, peki hiç 1 yıldır belediyenin başındaki zatı muhterem kişiye sordunuz mu icraatlar ne alemde? İsraf dedin arabaları gösterdin de neden yeni yeni arabalar aldın? Neden çılgınca zamlar yaptın, neden pandemi in göbeğinde otobüsleri tıklım tıklım çalıştırdım, nerde süt nerde kreş nerde! Ama yok size gezici lazım değil mi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne desek boş ~ 4 yıl önce
Neresinden tutsan elinde kalır. Şehrimizi donatmışlarmış, iç göçü durdurmazsan üstüne de arapları doldurursan nüfus 20 milyonu geçer haliyle de hastane,yol vs yapmak zorunda kalırsın bunun övünülecek nesi var? Hizmetle geçirdiğin her güne hamd ettin güzel de betonla,borçla ileri gitmiş kim var? O paralar istihdama,yatırıma,sanayi,eğitime yatırılsa daha mı kötü olurdu iyi mi? Milletin alım gücü düşmüş,dünyada gelire göre en pahalı araba,benzin,telefon,doğalgaz,internet,elektrik burada,vatandaş mıyız müşteri mi belli değil. Salgında Kongo bile vatandaşından 2 ay elektrik vs faturası almadı biz aldık, bu mu hizmet? Ve demokrasi diyorlar nerede? Özgürlük ara ki bulasın. Adalet hepten yok. Dış politika desen dünyada ne saygınlığımız var ne prestijimiz. Sağlık sitemine gıpta ediliyormuş iyi de işsiz,güçsüz adam bile ayda 80 tl zorunlu sgk ödemesi yapmak zorunda. Suriyeli para vermesin ama ben işsiz olsam bile ödeyeyim öyle mi? Bu millete herşey müstahak da kurunun yanında yaş da yanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen beğenme ~ 4 yıl önce
Hangisini beğendin ki bunu beğenceksin.Kıt ve kör zihniyet. Bir faydanız yok devlete bari zararda ettirmeyin. Gidin muslukla oynayın. Bol bol tatil yapın. Topluca yürüyen merdivene ters binin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tevazu Müvezzi ~ 4 yıl önce
Gir TUİK sitesine baak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
QWERTY ~ 4 yıl önce
Reis seni seviyoruz Allah yardımcın olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qwerty ~ 4 yıl önce
Hangi kabiledensiniz siz. Reis falan deyince anlayamadım. Biz mi. Biz Türküz bizim atamız var.
XY ~ 4 yıl önce
Nerde Maske ve Sosyal mesafe??? O zaman bizde takmıyoruz. Yeter artık insanları esir gibi kullanmanız!!! Çok saçma ülke de hastane ve camiden bol ne var?
ATT ~ 4 yıl önce
Saçmalık hastanesi!!!
Sivaslı ~ 4 yıl önce
neyin reisi ? evin tek reisi olur o da akşam eve ekmek getirendir, garibana bulaşık çamaşır makineniz buzdolabınız yoktu diyip sarayda yaşayan kimsenin reisi olmamalı derim
Qwerty ~ 4 yıl önce
Reis-i cumhur teriminin Türkçe sözlükte anlamı Reis-i cumhur: Cumhurbaşkanı Biz bu yüzden reis diyoruz. Söyle bakalım Türk olduğunu söyleyen arkadaş Ahmet Necdet Sezer e de atamı diyordun.
Qwerty e ~ 4 yıl önce
100 yıl öncesini yol saymak cehalettir nokta!
Madem ~ 4 yıl önce
Madem yapılacaktı uçak müzesinin arkasında eski Karga uçakları park alanı var ve pistin yanında bu alanın 7-8 katı !! Neden yapılmadı oraya pist yok edildi..Havadan harita baksan görürsün ,İnternetten baksan görürsün !! Uçaktan yürüme mesafesi deniyor :) mutlaka hasta ambulansa binecek bindikten sonra terminalde ,cnr da aynı mesafede !! Bize Babacan bir siyasetçi lazım çöl Babacan olmalı .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsmail ~ 4 yıl önce
Babacan bunları fena hırpalayacak Partiden MV geçişi yasaklama korkuları zaten bu yüzden tutuştular hemde öyle böyle değil :))))))
Trajikomedi ~ 4 yıl önce
Paralar betona,saraylara, uçaklara,arabalara,lükse, gösterişe,araplara,aile efradına,hasta,yolcu, araba garantili ihaleler yandaşlara saçıldı,500 milyar dolar dış borç var,her doğan çocuk 10 bin dolar borçla doğuyor,ithalat ve işsizlik rekor seviyede,tarım ve hayvancılık bitti,bir tivitle ekonomi allak bullak oldu,döviz eski kuruna dönemiyor,ibanla vatandaştan para toplanıyor,torpil, yolsuzluk,arsızlık,haksızlık almış,yürümüş sağlık konusunda bize gıpta ediyorlar öyle mi? Memlekette sağlık araplara bedava bize paralı,gıpta edilen sağlık sistemine gel. Ayrıca sağlık turizmi diye bir şey dünyada nerede var? Sen önce kendi insanına doğru düzgün sağlık imkanları ver. Ülkede 18 yılda demokrasi,özgürlük,adalet,dış politika diye bir şey kalmadı ki ileri götürülsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw..Osman. ~ 4 yıl önce
"Aşık" olmayana anlatsanda "Ben""Sen"anlamaz.Seni seviyoruz UZUN ADAM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw Osman'a ~ 4 yıl önce
Seversin tabii sayesinde iş ve para sahibi oldun yalaka...
Konyalı ~ 4 yıl önce
OSMAN KARŞİME ŞEFLİK YAKIŞIR TERCİH YURTDIŞI
YOLSUZLUKTAN HABER VER EYYYYY ~ 4 yıl önce
bana masal anlatma masal. Bana yapılan yolsuzluklari, sarayın gunluk butcesini soyle once. Halk ac, issiz perisan. Sizin muslumanliginiza bir sey derim burda ama neyse. Son sozum YETTI BE YETTI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cahilik büyük bela ~ 4 yıl önce
saray kimseye ait değil ülkenin, 2. millet aç ama kimse lüks den kusur kakmıyor, 3. Haliç berbat bir durumda bu bir IBB ye sorun, 4. Milleti işsiz bırakan IBBye isyan edin ilk başta. 5. Heykel dikeceyine istanbula millete yardım etsin IBB. 6. Sazan yerine koyup kitap çıkartan 2500TL ye satan ve bunu alanlar yazarcı yi neden eliştirmiyorsunuz...bırakın bu boşlafları kimse aç ve açıkta değil...rahat batıyor başka birşey değil
Cahil ~ 4 yıl önce
Haklısın dostum cehalet büyük bela. Hem cahile, hem memlekete...
cahillik büyük bela'ya ~ 4 yıl önce
Millete olmayan aklınla ahkam kesme sen önceki belediye ve 18 yıldır ülkeyi yönetenlerin yedikleri haltlara bak onları yaz, sahibinin sesi, iktidar şakşakçısı...
Xyzw ~ 4 yıl önce
Yanlislik var bu iste kesin 8.5 falan olmali buyume oranimiz bu kadar da mutevazi olmaya gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000